Advies

Externe Adviseur

Ben jij voor jouw bedrijf of afdeling op zoek naar een externe adviseur die je kan inzetten voor een gedegen plan, feedback, meedenken, het zetten van de puntjes op de i of voor creatieve en innovatieve oplossingen? Dan ben je bij May I Advise aan het juiste adres! Door jarenlange ervaring op dit vlak kan May I Advise jouw bedrijf of afdeling binnen zeer korte tijd voorzien van gefundeerde feedback en advies om daarmee jouw vraagstuk op te lossen en daarmee jouw bedrijf te helpen verbeteren of groeien!

Wat kan May I Advise voor jouw bedrijf betekenen?

Voorbeelden van projecten die ik gedaan heb;

het opzetten van een new business team (inclusief het uitwerken het plan van aanpak, de werving van het personeel (30FTE) en het opleiden daarvan)

 het opzetten van een social media plan voor SNS Bank en het geven van workshops en advies om deze op een goede wijze uit te rollen

het opstellen en uitvoeren van strategieplannen

het geven van sales training

het geven van advies over het aanpassen van de website en social media content

zorgen voor introducties van nieuwe producten (vanaf marktonderzoek, via ontwikkeling naar marktintroductie)

het opstellen van online en offline marketingplannen

het uitvoeren van marktonderzoek en op basis daarvan het geven van advies per doelgroep

Heb jij hier voor jouw bedrijf interesse in?

Alles bij May I Advise is maatwerk. Daarom ga ik graag met jou in gesprek over jouw vraagstuk en wat May I Advise daarvoor kan betekenen.

Wil je weten wat May I Advise nog meer te bieden heeft? Bekijk mijn aanbod voor een impressie van wat er kan.

Recommendations

May I Advise_Favicon

Coaching

Loop jij binnen jouw bedrijf tegen vraagstukken aan over het ondernemerschap en runnen van je bedrijf? En ben je daarbij op zoek naar iemand die je advies geeft, meedenkt en zorgt dat je binnen no time exact weet wat je moet doen? Wil je iemand die samen met jou als doel heeft om je bedrijf nóg beter te laten draaien? Dan is May I Advise wellicht hét bedrijf voor jou!

May I Advise_Favicon

Marketing & Sales

Wil je voor jouw bedrijf of afdeling aan de slag met het verbeteren van je marketing, social media of sales? May I Advise heeft hier enorm veel ervaring in en helpt je graag naar een hoger niveau!

May I Advise_Favicon

Aanbod

Wil jij binnen een dagdeel enorm veel meters maken op het gebied van ondernemen, marketing, financien of strategie? Wil je weten wat je kan verwachten van een sessie of workshop van May I Advise? Dat lees je op deze pagina.