Advies

Externe Adviseur

Ben jij voor jouw bedrijf of afdeling op zoek naar een externe adviseur die je kan inzetten voor een gedegen plan, feedback, meedenken, het zetten van de puntjes op de i of voor creatieve en innovatieve oplossingen? Dan ben je bij May I Advise aan het juiste adres! Door jarenlange ervaring op dit vlak kan May I Advise jouw bedrijf of afdeling binnen zeer korte tijd voorzien van gefundeerde feedback en advies om daarmee jouw vraagstuk op te lossen en daarmee jouw bedrijf te helpen verbeteren of groeien!

Wat kan May I Advise voor jouw bedrijf betekenen?

Voorbeelden van projecten die ik gedaan heb:

 Het opzetten van een new business team (inclusief het uitwerken het plan van aanpak, de werving van het personeel (30FTE) en het opleiden daarvan)

 Het opzetten van een social media plan voor SNS Bank en het geven van workshops en advies om deze op een goede wijze uit te rollen

 Het opstellen en uitvoeren van strategieplannen

 Het geven van sales training

 Het geven van advies over het aanpassen van de website en social media content

 Zorgen voor introducties van nieuwe producten (vanaf marktonderzoek, via ontwikkeling naar marktintroductie)

 Het opstellen van online en offline marketingplannen

 Het uitvoeren van marktonderzoek en op basis daarvan het geven van advies per doelgroep

Heb jij hier voor jouw bedrijf interesse in?

Alles bij May I Advise is maatwerk. Daarom ga ik graag met jou in gesprek over jouw vraagstuk en wat May I Advise daarvoor kan betekenen.

Wil je weten wat May I Advise nog meer te bieden heeft? Bekijk mijn aanbod voor een impressie van wat er mogelijk is.

Recommendations

May I Advise_Favicon

Coaching

Heb jij binnen jouw bedrijf vraagstukken over het ondernemerschap of runnen van je bedrijf? En zoek je iemand die advies geeft, meedenkt en zorgt dat je binnen no time exact weet wat je moet doen? Die samen met jou als doel heeft om jouw bedrijf nóg beter te laten draaien? Dan is May I Advise wellicht hét bedrijf voor jou!

May I Advise_Favicon

Marketing & Sales

Heeft jouw bedrijf of afdeling behoefte aan een verbeterslag op het gebied van marketing, social media of sales? May I Advise adviseert veel bedrijven op het gebied van de (online) marketing strategie. Én zorgt ook voor de uitvoer van succesvolle online campagnes. Wij brengen graag jouw online zichtbaarheid naar een een hoger niveau!

May I Advise_Favicon

Aanbod

Wil jij binnen een dagdeel enorm veel meters maken op het gebied van ondernemen, marketing, finance of strategie? Of wil je weten wat je kan verwachten van een sessie of workshop van May I Advise? Op deze pagina vind je meerdere voorbeelden van hoe een 1 op 1 sessie bij May I Advise eruit kan zien.