May I Advise zoekt jou!

Wellicht heb je het al gelezen in mijn blog over het 1 jarig bestaan of het op een andere manier vernomen maar veel klanten weten May I Advise te vinden! Om door te kunnen groeien en alle mooie plannen die er nog liggen uit te kunnen werken ben op zoek naar een:

(Marketing & Communicatie) Assistent (PT)

Wat ga je doen?

  • Posts uitwerken o.b.v. ontvangen input, het uitzoeken / maken van de juiste media   daarbij & klaarzetten op Social Media
  • Social campagne uitzetten
  • Nieuwsbrieven, website teksten, blogs & andere content aanpassen & opmaken
  • Opmaken van e-books / werkboeken
  • Uitdenken & aankopen van stationary
  • Assisteren bij het voorbereiden van afspraken
  • Random administratieve zaken
  • Helpen bij de aanloop voor & tijdens workshops
  • Assisteren bij het uitwerken van nieuwe diensten van May I Advise

Wie zoek ik?

Een enthousiaste, harde werker die snel kan schakelen maar ook houdt van gezelligheid, creatief is, mooie dingen kan maken en waarbij afspraak ook echt afspraak is. Iemand die houdt van actie, directheid, creativiteit, social, een dynamische omgeving en het leuk lijkt om bij een groeiende onderneming te werken.

Welke kennis moet je hebben? 

Je hebt goede kennis (en kunt er goed mee omgaan ) van social media (i.i.g. Instagram & Facebook), Google analytics, programma’s waarmee je mooie content kan maken (bv. Canva / InDesign), kan goed omgaan met Word, Excel en Mailchimp en eventueel fotografie (voor het maken van foto’s voor social). Je Nederlands in geschreven tekst is foutloos.

Wat heb ik te bieden:

May I Advise is een bedrijf dat nu ruim een jaar bestaat, waar je enorm veel kan leren van het ondernemerschap, hoe je een bedrijf runt en waar nog veel mooie nieuwe diensten klaar staan om uit te rollen.

Ik ben een creatieve, directe, strategische en analytische ondernemer en hou van de nieuwe manier van werken. Daarom staat de functie qua verband voor alle vormen open: Dus kan dus in loondienst maar ook als freelancer, op afstand of een andere samenwerkingsvorm als deze maar minimaal opweegt tegen de kosten.

De functie is in eerste instantie voor een aantal uur per week (of meerdere dagen per kwartaal / maand, de invulling kunnen wij samen uitwerken). Met als toevoeging dat er nog enorm veel plannen, ideeen en dus werk op de stapel ligt voor meer uren in de toekomst! Hoe succesvoller je bent hoe sneller er meer uren beschikbaar zijn.

De functie kan je deels op afstand doen maar het is ook mogelijk om (af en toe) bij mij op kantoor op Amsterdam IJburg samen te werken.

Stageplek

Indien je in deze functie als stagiair geïnteresseerd ben kan ik per direct meer uren en meer inhoud bieden. Dan is er namelijk de mogelijkheid om veel met mij mee te lopen en meer te leren over o.a. management, strategie, financiën, sales & marketing.

Interesse?

Gezien het om een functie gaat waar Social een groot onderdeel van is ben ik naast je CV en motivatie heel benieuwd naar wat je op Social kan. Dus ik zie hierover graag ook een leuke story of post tegemoet zodat ik ook daadwerkelijk kan zien HOE je werkt!

Je sollicitatie of eventuele vragen kan je mailen naar marlene@mayiadvise.nl