Netwerk Events & Instagram Workshop

Netwerken is in mijn ogen een heel belangrijk onderdeel van het ondernemerschap en sales. Je ontmoet nieuwe mensen, kunt sparren over je bedrijf, hebt een leuke tijd en wellicht haal je er ook nog nieuwe klanten uit. Omdat ik netwerken altijd heel erg leuk heb gevonden en het nu als ondernemer nóg belangrijker vind ben ik halverwege dit jaar verantwoordelijke geworden voor Bites & Business Amsterdam. Dit is een landelijke netwerkorganisatie voor vrouwelijke ondernemers en ambitieuze professionals, en er staan meerdere events op de planning de komende periode! Leuk als ik je er op 1 van ontmoet! 

De komende periode staan de volgende 3 events op de planning:

29 november: Netwerkdiner

Elkaar leren kennen, elkaar inspireren en elkaar actief verder helpen, dat zijn de ingrediënten van een netwerkdiner bij Bites & Business. Kom gerust een keer meedoen, de eerste keer hoef je nog geen lid te zijn. De kosten voor dit netwerkdiner zijn €36,50 ex btw. Dit is inclusief (min.) 2 drankjes. Inloop vanaf 19.00 uur, start diner om 19.30 uur. Klik op onderstaande knop om je aan te melden.

17 januari: Instagram Basic Workshop

Deze workshop heeft in augustus ook plaats gevonden, met succes: hij zat volgeboekt en er kwamen enorm veel enthousiaste reacties op de cursus. “Veel geleerd!” en “ Wat een goede info!!” kwamen voorbij. Inmiddels hebben al meerdere leden gevraagd om deze workshop ook te volgen, en de datum is nu dus geprikt!

Wat kan je verwachten?

Aanwezig zijn op social media is een múst in de huidige tijd. Instagram is momenteel het enigste groeiende social media kanaal met meer dan 4 miljoen Nederlanders die erop aanwezig zijn. Een kanaal waar je als ondernemer (of zakelijk professional) niet meer omheen kunt. Want ook jouw doelgroep zit er al op danwel verhuisd er naartoe.

Wil jij weten hoe Instagram werkt? Hoe je jouw doelgroep kan bereiken? Hoe je kunt inspelen op de algoritmes en wat belangrijk is om te weten? Een eerste blik op hashtagonderzoek krijgen zodat je weet welke hashtags je voor jouw bedrijf moet gebruiken?

Dan is de Workshop Instagram Basics zeker wat voor jou! Want binnen een paar uur zorg je ervoor dat jouw bedrijf aanwezig is op Instagram, weet je hoe je het in de praktijk het beste kan gebruiken en de eerste stappen gezet zijn! Ook krijg je in de week voor de workshop de ruimte om je eigen vragen voor de workshop te stellen zodat deze op de dag zelf beantwoord worden!

Na deze workshop kan jij zelf verder aan de slag met het krijgen van meer bereik en klanten via Instagram. De kosten voor de workshop zijn €55,- ex. BTW (er is een opslag voor niet leden). Meer informatie? Klik op onderstaande knop!

17 januari: Nieuwjaarsborrel

Om het nieuwe jaar te vieren, samen te praten & sparren over onze wensen en doelen voor 2019 én om het jaar meteen te beginnen met een netwerkevent starten wij 2019 met een nieuwjaarsborrel! De Nieuwjaarsborrel is er voor alle B&B leden (en leden to be). Gedurende deze borrel is er volop tijd om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken, kennis te maken met andere Bites & Business leden en eventueel na te praten.

Deze borrel staat gepland van 17.00 – 19.00 hr (en sluit aan op de Instagram Workshop). De kosten hiervoor zijn €17.50 ex BTW. Klik op onderstaande knop om je aan te melden.