Dé stageplek waarbij je alles leert over het ondernemerschap!

Wil jij alles leren over het ondernemerschap en ben je op zoek naar een stageplek op het gebied van Marketing & Communicatie? Dan is de stageplek bij May I Advise dé plek waar je meegenomen wordt in de wereld van het ondernemschap en het geven van strategisch bedrijfsadvies. In deze stage ga je aan de slag voor May I Advise & De Ondernemers Academie. De Ondernemers Academie is onderdeel van May I Advise. Hieronder lees je alle ins & outs van de vacature.

Marketing & Communicatie Stagiair(e) 

Wat ga je doen?

  • Ondersteunen bij de livegang van de Ondernemers Academie.
  • Het uitdenken van de marketing & communicatiestrategie van de Ondernemers Academie.
  • Het opmaken & uitrollen van de daarbij horende contentplanning.
  • Nieuwsbrieven, website teksten, blogs & andere content fine tunen & opmaken.
  • Meehelpen met de uitrol van nieuwe opleidingen van de Ondernemers Academie.
  • Eventueel het beheren van social accounts.

Wie zoeken we?

Een enthousiaste, harde werker die snel kan schakelen maar ook houdt van gezelligheid, tekstueel sterk & creatief is en waarbij afspraak ook echt afspraak is. Iemand die houdt van actie, directheid, creativiteit, social, een dynamische omgeving en het leuk lijkt om bij een groeiende onderneming te werken.

Verder:

  • Volg je een passende hbo opleiding
  • Kan je goed werken met WordPress
  • Ben je superhandig met social

Wat hebben wij te bieden?

Je draait als volwaardig teamlid mee binnen May I Advise. Dit betekent dat je geen klusjes krijgt die nog op een stapel liggen te wachten tot iemand het doet maar dat jij dé spil in het web bent van May I Advise bent. May I Advise is een jong snelgroeiend bedrijf dat zich richt op ondernemerschap, management, financien, sales & marketing, daar ga jíj dus enorm veel over leren.

Verder staat voor De Ondernemers Academie dit jaar in het teken van de lancering van dit platform. Hier valt dus naast al het bovengenoemde enorm veel te leren en te ontwikkelen. De lancering van dit platform is ook zeer geschikt als afstudeerstage.

Er is plek voor een zelfstandige stagiaire vanaf 16 uur per week. Het is (afhankelijk van de corona ontwikkelingen) om (af en toe) bij mij op kantoor op Amsterdam IJburg te werken. Hiertegenover staat een stagevergoeding van maximaal €400,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast is er de mogelijkheid tot een dienstverband na je stage periode.

Interesse?

Je sollicitatie en CV of eventuele vragen kan je mailen naar marlene@mayiadvise.nl