Marketing & Sales

Marketing & Sales 

Het voeren van goede marketing is de sleutel tot succes voor jouw bedrijf. Denk hierbij aan het hebben van de juiste branding, een goede en passende website en actieve social media accounts die zorgen voor traffic naar deze website. Met daarbij wellicht succesvolle social advertising campagnes. Alle marketing & sales moet in het teken staan van jouw ideale klant bereiken en activeren. Vaak is dit een onderdeel waar niet aan toegekomen wordt of waar niet de juiste kennis voor in huis is. May I Advise adviseert tientallen bedrijven hierbij. Samen met jou zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf beter (online) zichtbaar & vindbaar wordt! Zodat meer klanten jouw bedrijf weten te vinden!

Social Media is een must

Social media is hiervoor vandaag de dag écht nodig. May I Advise is een expert in social media. In de tijd dat ik in loondienst werkte, heb ik aan de basis gestaan van het opzetten van de social media uitrol bij mijn beide landelijke werkgevers (o.a. SNS Bank). Daarnaast heb ik ervoor gezorgd dat er een social media marketing kalender kwam en dat er goede campagnes gedraaid werden. May I Advise helpt nu veel klanten bij het opstellen en uitrollen van de Social media plannen of bij het verbeteren van de huidige inzet van social media.

Wat kan May I Advise voor jouw bedrijf betekenen?

Social media advies (denk aan Twitter, Linkedin, Facebook, Google, Instagram en SEO advies)

(Lokaal) marketing advies

Branding advies

Marketing en Communicatieplannen opstellen en het doorvertalen naar een doelgericht actieplan

Salesadvies en het opstellen van een salesfunnel

Uitvoeren van marktonderzoek en vanuit daar het geven van sales advies per doelgroep

Advisering over de website en de social media content, indien gewenst kan May I Advise de social media accounts beheren

Wil jij dit ook?

Ik help jouw bedrijf ook graag naar een hoger niveau en maak daarom graag kennis met je. De afspraken vinden bij jou of bij mij op locatie plaats.

Wil je meer lezen over hoe een sessie bij May I Advise eruit kan zien en wat het kost?

Recommendations

May I Advise_Favicon

Coaching

Loop jij binnen jouw bedrijf tegen vraagstukken aan over het ondernemerschap en runnen van je bedrijf? En ben je daarbij op zoek naar iemand die je advies geeft, meedenkt en zorgt dat je binnen no time exact weet wat je moet doen? Wil je iemand die samen met jou als doel heeft om je bedrijf nóg beter te laten draaien? Dan is May I Advise wellicht hét bedrijf voor jou!

May I Advise_Favicon

Advies

Zoek je voor jouw bedrijf of afdeling een pragmatische en analytische consultant die snel inzetbaar is voor projectmatige vraagstukken en deze snel, kwalitatief en op een creatieve en innovatieve wijze tot een goed einde brengt? Dan ben je bij May I Advise aan het juiste adres!

May I Advise_Favicon

Aanbod

Wil jij binnen een dagdeel enorm veel meters maken op het gebied van ondernemen, marketing, financien of strategie? Wil je weten wat je kan verwachten van een sessie of workshop van May I Advise? Dat lees je op deze pagina.