Goede Doelen

Ook, en wellicht zelfs juíst, voor Stichtingen en Goede Doelen is online zichtbaarheid enorm belangrijk. Door het hebben van een duidelijke en goede website, pakkende social kanalen en af en toe een aansprekende (betaalde) campagne, krijgen jullie meer aandacht, meer deelnemers en meer donaties. Hetgeen waar het uiteindelijk allemaal om draait. Door online duidelijk te laten zien waarom geld of aandacht voor jouw doel zo belangrijk is, zullen meer mensen zich met jouw doel verbonden voelen.

 

Uit cijfers blijkt dat slechts 32% van de goede doelen een uitgedachte social media strategie heeft. Dit komt mede doordat niet elk goed doel dé online expert in huis heeft. Voor veel goede doelen is May I Advise de partij die ervoor zorgt dat zij wel online sterk aanwezig zijn. Zo geven wij advies over hoe je online beter zichtbaar wordt, draaien we succesvolle social campagnes, geven we workshops over de beste inzet van social én nemen we indien gewenst de online inzet over. Dit doen wij met ons team bestaande uit een online marketing expert, een grafisch ontwerpster én een tekstschrijfster.

Voor welke bedrijven doen wij dit?

May I Advise vindt het belangrijk om zich in te zetten voor goede doelen. Dit omdat wij veel kennis & ervaring in deze wereld hebben. Wij weten hoe belangrijk het is voor goede doelen om zoveel mogelijk donaties & deelnemers te verkrijgen. Ons inzetten voor dit soort organisaties vinden wij geweldig mooi om te doen én heel belangrijk. Omdat wij beseffen dat er zoveel mogelijk geld voor het doel zelf nodig is, kiezen wij er bewust voor om voor deze branche met passende tarieven te werken.

Bij deze een greep uit onze klanten & reviews:

“Wanneer je iemand zoekt die jou helpt om de social media aanpak van je bedrijf op een hoger level te krijgen, ben je bij May I Advise aan het goede adres. Niet alleen bedenkt Marlene creatieve en pakkende advertentiecampagnes voor Facebook en Instagram, ze weet ook als geen ander hoe je op sociale media de juiste doelgroepen benadert. Met slim testen en gedegen analyses heeft ze voor ons meerdere succesvolle (social advertising) campagnes opgezet en uitgerold. Verder is Marlene een erg prettige persoon om mee te werken, altijd positief, betrokken en heel flexibel.”

 

Frederique Kram, Manager Marketing, Communicatie en Fondsenwerving – https://www.als.nl 

“Op het gebied van social media had de Tour du ALS behoefte aan een professional. In May I Advise hebben wij deze gevonden. Marlène is zeer coöperatief, snel, adequaat, inventief, meelevend en zij is zeker in staat om onze social media naar een hoger plan te tillen.”

 

Tour du ALS – https://www.tourduals.nl

“Als je niet helemaal weet wat je nodig hebt om je social media communicatie naar een hoger plan te tillen, dan moet je bij Marlene zijn! Als stichting hebben wij geen zeeen van tijd voor social media maar willen we onszelf wel op de kaart blijven zetten. Marlene heeft ons ontzettend geholpen door haar specialistische kennis van social media en gevoel voor het soort organisatie wat wij zijn. Wij weten nu veel beter hoe we, zonder de inzet van heel veel tijd en geld, onze kanalen moeten inzetten. In meerdere sessies hebben we met Marlene heel veel stappen kunnen zetten door een balans tussen gedegen voorbereiding en ingaan op vragen die tijdens de sessies opkwamen. Heel veel dank!”

 

Ida Bartelds – De Regenboog Groep – https://www.deregenboog.org/

“Samen met Marlène onder hoge tijdsdruk, een mooi product neergezet! Marlène is een betrokken kracht die met het oog op kwaliteit, in goede samenwerking met de opdrachtgever komt tot het afleveren van een goed product.”


Diana Kwast – Hoekstra | Hogeschool Inholland – https://www.inholland.nl

Wat voor werk wij gedurende het jaar doen voor deze klanten:

Voorbeelden van branches waar onze klanten zitten zijn o.a.: ziekenhuizen, stichtingen, goede doelen, gezondheidszorg organisaties & universiteiten.

  • Strategisch social media en marketingadvies – Denk aan: hoe kan de website nog beter voor jou werken? Hoe zet je social media effectief & succesvol in?
  • Het geven van workshops/opleidingsdagen aan marketingteams zodat zij alles weten over hoe je online succesvol aanwezig bent
  • Het succesvol uitdenken & uitvoeren van Facebook/Instagram en Google Ads Campagnes
  • Advies werkzaamheden over de uitrol van een project of event
  • De Social Media inzet & webcare voeren

Ben je benieuwd wat May I Advise voor jou kan betekenen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij denken graag met je mee.