Over May I Advise

In het kort

May I Advise is het bedrijf van Marlène May. Na een carrière van 16 jaar in loondienst, waarvan 10 jaar als landelijk manager, regiomanager & salesmanager heb ik in 2017 gekozen voor het ondernemerschap. Met May I Advise help ik ondernemers en bedrijven op het gehele vlak van bedrijfsvoering.

 

Het voordeel van May I Advise is dat je in een keer sales, marketing, management, financiële en ondernemerskennis binnenhaalt voor jouw bedrijf en hiervoor niet allerlei verschillende partijen nodig hebt. Dat zorgt ervoor dat er meteen naar het hele plaatje gekeken wordt en niet enkel naar een specifiek deel van het vraagstuk. Door de inzet van May I Advise zorg je ervoor dat jij bezig kunt zijn met hetgeen waar jij goed in bent en waar jij mee bezig wilt zijn.

Wie ben ik verder?

Iemand die enorm gedreven en enthousiast is. Die houdt van focus, structuur, oplossingen bedenken, de juiste dingen doen én die dingen goed doen, actie, inzicht geven èn resultaten boeken. Daarnaast ben ik gek op reizen, lekker eten en veel sporten. Naast veel ervaring in het bedrijfsleven heb ik Psychologie en Communicatiewetenschappen gestudeerd, aangevuld met een financieel plannersopleiding en meerdere (persoonlijk) leiderschap cursussen.

Hoe

Bij SNS Reaal en in de uitzendwereld heb ik jarenlang ervaring opgedaan in sales & managementrollen. Bij beide organisaties was ik ook verantwoordelijk voor het begeleiden van ondernemers, dit deed ik vanaf het nadenken over een onderneming tot aan het openen van extra vestigingen. Door deze werkervaring beschik ik over een grote hoeveelheid kennis en kunde die ik graag inzet voor jouw bedrijf!

Wat

De inzet van May I Advise is altijd 100% maatwerk en afgestemd op jouw bedrijf en onderneming. Dit kan in de vorm van losse sessies zijn, een projectvraagstuk of in een workshop van een dagdeel. Hieronder vind je terug waar je aan moet denken bij de inzet van May I Advise.

May I Advise_Favicon

Coaching

Loop jij binnen jouw bedrijf tegen vraagstukken aan over het ondernemerschap en runnen van je bedrijf? En ben je daarbij op zoek naar iemand die je advies geeft, meedenkt en zorgt dat je binnen no time exact weet wat je moet doen? Wil je iemand die samen met jou als doel heeft om je bedrijf nóg beter te laten draaien? Dan is May I Advise wellicht hét bedrijf voor jou!

May I Advise_Favicon

Advies

Zoek je voor jouw bedrijf of afdeling een pragmatische en analytische consultant die snel inzetbaar is voor projectmatige vraagstukken en deze snel, kwalitatief en op een creatieve en innovatieve wijze tot een goed einde brengt? Dan ben je bij May I Advise aan het juiste adres!

May I Advise_Favicon

Marketing & Sales

Wil je voor jouw bedrijf of afdeling aan de slag met het verbeteren van je marketing, social media of sales? May I Advise heeft hier enorm veel ervaring in en helpt je graag naar een hoger niveau!

May I Advise_Favicon

Aanbod

Wil jij binnen een dagdeel enorm veel meters maken op het gebied van ondernemen, marketing, financien of strategie? Wil je weten wat je kan verwachten van een sessie of workshop van May I Advise? Dat lees je op deze pagina.

Meteen actie?

Wil je contact leggen met May I Advise of heb je een specifieke vraag.

Wil je altijd op de hoogte zijn van nieuwtjes, mijn blogs, artikelen en de aankomende workshops? Laat dan onderaan de pagina je gegevens achter.