Instagram Basics Workshop

Haal jij zakelijk al klanten binnen via Instagram? Voor Bites & Business mag ik op 22 augustus een Workshop Instagram geven. Ben jij nog niet (echt) aanwezig op Instagram maar wil jij dit kanaal ook inzetten om je doelgroep te bereiken? Meld je dan nu aan!

Waarom een Instagram Basics Workshop?
Aanwezig zijn op social media is een múst in de huidige tijd. Instagram is momenteel het enigste groeiende social media kanaal met meer dan 4 miljoen Nederlanders die erop aanwezig zijn. Een kanaal waar je als ondernemer (of zakelijk professional) niet meer omheen kunt. Want ook jouw doelgroep zit er al op danwel verhuisd er naartoe.

Wat
Wil jij weten hoe Instagram werkt? Hoe je jouw doelgroep kan bereiken? Hoe je kunt inspelen op de algoritmes en wat belangrijk is om te weten? Een eerste blik op hashtagonderzoek krijgen zodat je weet welke hashtags je voor jouw bedrijf moet gebruiken? Dan is de Workshop Instagram Basics zeker wat voor jou! Want binnen een paar uur zorg je ervoor dat jouw bedrijf aanwezig is op Instagram, weet je hoe je het in de praktijk het beste kan gebruiken en zijn de eerste stappen gezet.

Na deze workshop kan jij zelf verder aan de slag met het krijgen van meer bereik en klanten via Instagram.

Hoe
In deze workshop van van ruim 2 uur krijg je veel informatie over hoe Instagram werkt, wat je wel én niet moet doen en ga je aan de slag met het opmaken van je (bedrijfs) account, het plaatsen van je 1e post en worden er een aantal mooie foto’s gemaakt die je kan gaan gebruiken.

De workshop start om 14.30 hr en wordt afgesloten met een Netwerkborrel.

De kosten voor de workshop inclusief netwerkborrel zijn €55,- ex. BTW (er is een opslag voor niet leden, de kosten zijn dan €70,- ex BTW).

Wil jij dit?
Klik hier om je aan te melden.

De netwerk borrel staat gepland van 17.00 – 19.00 hr.

Wat is Bites & Business?
Deze workshop is een ideaal moment om veel te leren over Instagram, kennis te maken met Bites & Business en meteen een netwerkevent bij te wonen! Bites & Business is een landelijk netwerk voor ondernemende vrouwen waarbij door heel het land netwerketentjes worden georganiseerd en andere mooie landelijke activiteiten. Zoals bijvoorbeeld deze Instagram Workshop.

Ben jij geen vrouw (sorry 😊) of wil je de workshop liever 1 op 1  en meteen alle tijd hebben voor jouw account en strategie boek dan een strategie sessie. Meer hierover vind je op mijn aanbod pagina. Ook geef ik de workshops als incompany training of voor een zelf samengestelde groep. Indien je hier meer info over wilt neem dan contact met mij op.