Masterclass pensioen

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_row_inner row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column_inner][vc_column_text]

Wil jij als ondernemer weten welke mogelijkheden er zijn om pensioen op te bouwen? Volg dan deze masterclass!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column_inner width=”1/2″][vc_empty_space height=”16px”][vc_column_text]Wat? Masterclass over de mogelijkheden voor Pensioen & AO als ondernemer!

Het betreft een online masterclass van ruim een uur waarin Marlene je op een praktische & heldere wijze alles uitlegt over welke mogelijkheden er voor jouw als (IB) ondernemer zijn om je pensioen op te bouwen. Na deze masterclass heb jij helder beeld van welke verschillende mogelijkheden er zijn, hoe je dit kunt doen en wat andere ondernemers doen. Ook wordt er ingegaan op wat er mogelijk is voor arbeidsongeschiktheid. (Deze masterclass eigenlijk voor een werknemer ook heel relevant want ook als werknemer kan het zijn dat hetgeen wat je opbouwt niet voldoende is voor jouw wensen.)

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”16px”][vc_column_text]Wat voor onderdelen komen er o.a. aan bod in deze Masterclass?

  • Je hoort alles over hoe AOW & Pensioen in Nederland werken;
  • Welke verschillende mogelijkheden er zijn voor pensioen opbouw en wat de voor- en nadelen hiervan zijn;
  • Je een inkijkje krijgt in hoeveel je fiscaal gunstig apart kunt zetten als ondernemer;
  • Ook zoomen we in op onderwerpen als sparen / beleggen / je hypotheek aflossen & investeren;
  • Wat andere ondernemers doen;
  • Ook gaan we in deze masterclass in op welke mogelijkheden er zijn voor AO (arbeidsongeschiktheid).

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_empty_space height=”16px”][vc_video link=” https://youtu.be/7ehDl5laWlc”][vc_empty_space height=”16px”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column_inner][vc_column_text]Wanneer is deze Masterclass?

De volgende online Masterclass Ondernemen & Pensioen staat gepland op 22 februari  om 10.00 hr. Achteraf is de video 1 week terug te kijken. In 2020 zijn er meerdere masterclasses Ondernemen & Pensioen geweest, reacties van deelnemers waren o.a. als volgt: “Super fijn!”, “Heel erg helder & duidelijk ik weet nu wat ik moet & kan doen, dankjewel!” “Een verhelderende presentatie, heel veel aan gehad en heel veel genoteerd.”, “Na de masterclass wist ik precies wat ik moest doen, en nu heb ik mijn pensioen goed geregeld!”.

Tickets hiervoor kosten €19,- ex. BTW. Het betreft bewust géén gratis masterclass; dit omdat je zelf input kunt geven vooraf die verwerkt wordt, de masterclass bomvol nuttige info is en het niet eindigt *(of begint) met een uitgebreide salespitch voor mijn bedrijf.

In de Masterclass zitten maximaal 20 deelnemers. Dit zorgt ervoor dat na het inhoudelijke gedeelte er nog ruimte is om vragen te stellen en in te zoomen op jouw persoonlijke vraagstuk.

Ook heb je de mogelijkheid om vooraf jouw vragen in te dienen zodat daar in de masterclass zelf ook echt op in wordt gespeeld.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”16px”][vc_empty_space][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column_inner width=”1/2″][vc_empty_space height=”16px”][vc_column_text]

Wil jij erbij zijn op 22 februari?  Meld je dan hieronder aan, dan ontvang je de bevestiging & factuur. Nog vragen? Stel deze gerust!

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”16px”][vc_empty_space][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_empty_space height=”16px”][vc_single_image image=”1850″ img_size=”full” qode_css_animation=””][vc_empty_space height=”16px”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]