Strategie Traject

Wil jij voor jouw bedrijf op basis van je doelen en wensen de strategie bepalen voor de toekomstige periode? Dan is mijn maatwerk strategie traject wat voor jou! Dit is dé hands on & praktische cursus waar je vanuit reflectie en het bepalen van je doelen een goede strategie voor jouw bedrijf / carrière uitwerkt!

Wat is het?

Het strategietraject is een laagdrempelig pakket wat je bij May I Advise kunt afnemen om deels zelf en deel in overleg jouw strategie voor de komende periode helder te krijgen op basis van jouw doelen en wensen. We gaan terugblikken, evalueren, stilstaan en vanuit daar je doelen bepalen. Nadat je die doelen bepaald hebt gaan we in een online strategie sessie full focus aan de slag met het uitwerken van de strategie voor jouw bedrijf!

Met als resultaat dat jij weet wat je moet gaan doen om jouw droombedrijf neer te zetten danwel nog verder uit te bouwen!

Iets waar ik (mede door Corona) veel vraag naar krijg vanuit klanten en ondernemers.

Hoe ziet het traject eruit?


Deel 1) Input
– Jij geeft mij input over jou, je bedrijf, waar je nu staat en de vraagstukken die je hebt.

Deel 2) Vragenlijst – Op basis van jouw input krijg jij een op maat gemaakte vragenlijst die jou aan het denken zet over de huidige situatie.

Deel 3) Opdrachten pakket – Je ontvangt meerdere opdrachten om mee aan de slag te gaan. Deze opdrachten zijn opgedeeld in de volgende thema’s:

  • Reflecteren: Met de reflectie opdrachten ga je terugblikken op de afgelopen periode (zakelijk en prive) op meerdere vlakken (denk hierbij aan je aanbod, financien, sales, klanten & overall waar je blij van wordt).
  • Stilstand: Met deze opdracht ga je je leven NU beoordelen.
  • Doelen stellen: Na de reflectie en stilstand opdrachten is het tijd voor het bepalen van je wensen en doelen. Met de opdracht die ik je hiervoor aanreik ga je heel veel doelen (hoe klein, groot, bereikbaar of onbereikbaar ook) formuleren.


Deel 4)
Online Strategie Sessie (1 uur) – De opdrachten mail jij mij voor deze sessie toe. Op basis van de antwoorden gaan wij in deze sessie aan de slag met bepalen en uitwerken van de strategie. Zodat jij hierna mooie stappen kunt gaan zetten en full focus aan de slag kunt met jouw doelen!

Kosten

€254,- excl. Btw

Lijkt het je wat?