Workation May I Advise

Wil jij een weekend weg én de tijd nemen om echt AAN je bedrijf te werken? Sámen met een groep andere gedreven ondernemers? Dan is deze workation juíst nu ten tijde van Corona een hele goede zakelijke investering.

Wat gaan we doen?

Het is een mastermind / workation weekend! Samen met 5 andere ondernemers gaan we  2,5 dag masterminden, sparren, overleggen en ook gewoonweg keihard werken. Alle deelnemers hebben voorafgaand aan de workation een vragenlijst gekregen ter voorbereiding. Hierdoor denk je alvast na over je doelen en wensen voor dit weekend. Met deze doelen gaan we in het weekend ook echt aan de slag! Want het is niet alleen een weekend waarin je full focus AAN je bedrijf kan werken, er zit ook een programma aan vast. Dit om ervoor te zorgen dat je je doelen in het weekend ook écht gaat behalen! Daarnaast neem ik, als ondernemerscoach, de tijd om met elke deelnemer 1 op 1 te zitten om zo in te zoomen op zijn of haar vraagstuk! (Ter inspiratie, hier vind je voorbeelden van wat voor soort sessies ik met klanten heb)

Verder is het hele weekend Corona proof ingericht. Alle info hierover vindt je in de flyer (zie onderaan).

Waarom?

Bij veel ondernemers vliegen de weken voorbij en is er te weinig tijd om écht AAN je bedrijf te werken. In dit weekend ga je samen met andere enthousiaste ondernemers full focus aan je bedrijf / business vraagstukken werken. Daarnaast is er veel ruimte om te sparren, 1 op 1 te overleggen en je rust te pakken.
Gezamenlijk werken wij aan onze doelen, sparren wij over onze business en boeken resultaten. En verder genieten we natuurlijk van een heel fijn weekend.

Ik kijk met een supergoed gevoel terug op de workation van Marlene. Voor mij was het de eerste keer dat ik zelfstandig wegging. Geen vriend, geen vriendinnen. Daarnaast had ik voor mijzelf nog niet helder welke kant ik precies opging. Lees: geen strategie, geen plan. Ondanks dit voelde ik me snel thuis. Je hebt de gezelligheid en motivatie van een groep gelijkgestemden, de knusheid van de locatie, de mogelijkheid tot je eigen ding doen en er wordt heerlijk gekookt. Ik raad dit iedereen aan!

Caroline Sterrenberg - https://www.ceester.nl/ CeeSter

Waar is de Workation?

Een cozy huis met meer dan genoeg werkplekken ,in de omgeving van Nunspeet, heerlijke ruime slaapkamers (allen met eigen badkamer), ruimte voor brainstorm sessies (incl. flipover, printer, stationary etc.) en een mooi buiten.Geniet van een gezonde lunch in de zon, loop even naar buiten voor inspiratie of maak een mooie wandelroute door de nabijgelegen Veluwe!

Wanneer?

De volgende workation staat gepland op:

Vrijdag 15 januari ’21 tot en met zondag 17 januari 

De investering voor dit weekend is €458,- ex btw. Je hebt dan een (grote luxe) kamer geheel voor voor jezelf alleen met een heerlijk 2persoonsbed, eigen badkamer & toilet. Dus altijd een plek om je terug te trekken.

Deze prijs is echt volledig all-in. Je krijgt hiervoor:

  • 2 overnachtingen in een heerlijk luxe kamer, 2 x ontbijt / lunch / borrel & diner, alle drankjes / koffie / thee & snacks tussendoor. Vooraf inventariseer ik eet-, drink- en snackwensen zodat er voor iedereen lekkers in huis is. Qua eten streef ik naar gezonde, lekkere en uitgebreide maaltijden.
  • Daarnaast zorg ik voor alle stationary welke nodig is om te kunnen werken en sparren (denk aan flipover, printer, papier, notitieboekjes etc.).
workation ondernemer mayiadvise
De workation georganiseerd door Marlène heeft mij als ondernemer verrijkt! Een weekend werken met andere ondernemers zorgt voor inspiratie, inzicht en ontzettend veel energie om mijn eigen bedrijf verder uit te bouwen. Marlène, enorm bedankt!

Marloes Kolstee - https://marvelloes.nl/ Marverloes

Workation, werken aan je bedrijf.

Investeer in jezelf en in je bedrijf door mee te gaan op Workation!

Wil jij alles weten een van de aankomende workations en het programma? Laat dan hieronder je gegevens achter. Je ontvangt dan de infoflyer van mij. Verder kom je absoluut niet op mijn algemene nieuwsbrief o.i.d., het is echt ter informatie!