Workation May I Advise

Wil jij een weekend de tijd nemen om echt AAN je bedrijf te werken? En dat sámen met een groep andere gedreven ondernemers? Kom je normaliter niet toe aan belangrijke zaken voor je bedrijf? Kom dan naar de: WORKATION

Dit weekend is het zover. Dan vindt mijn 1eworkation van 2020 plaats. Deze workation was binnen no time volgeboekt. Om die reden staan er 2 nieuwe workations gepland voor het eerste half jaar van 2020!

Wat gaan we doen?

Het is een mastermind / workation weekend! Samen met 6/7 andere ondernemers gaan we  2,5 dag masterminden, sparren, overleggen en ook gewoonweg keihard werken. Alle deelnemers hebben voorafgaand aan de workation een vragenlijst gekregen ter voorbereiding. Hierdoor denk je alvast na over je doelen en wensen voor dit weekend. Met deze doelen gaan we in het weekend ook echt aan de slag! Want het is niet alleen een weekend waarin je full focus AAN je bedrijf kan werken, er zit ook een programma aan vast. Dit om ervoor te zorgen dat je je doelen in het weekend ook écht gaat behalen! Daarnaast neem ik, als ondernemerscoach, de tijd om met elke deelnemer 1 op 1 te zitten om zo in te zoomen op zijn of haar vraagstuk! (Ter inspiratie, hier vind je voorbeelden van wat voor soort sessies ik met klanten heb)

Waarom?

Bij veel ondernemers vliegen de weken voorbij en is er te weinig tijd om écht AAN je bedrijf te werken. In dit weekend ga je samen met andere enthousiaste ondernemers full focus aan je bedrijf / business vraagstukken werken. Daarnaast is er veel ruimte om te sparren, 1 op 1 te overleggen en je rust te pakken.
Gezamenlijk werken wij aan onze doelen, sparren wij over onze business en boeken resultaten. En verder genieten we natuurlijk van een heel fijn weekend

Waar is de Workation?

De workation vindt plaats in een cozy huis in NL (bijna 100% zeker op 2,5 km van station Nunspeet, om de hoek van de Veluwe) met meer dan genoeg werkplekken, heerlijke slaapkamers, ruimte voor brainstormsessies(incl. flipover, printer, stationary etc.) met natuur in de buurt voor wandelen en hardlopen.

Wat en wanneer?

De 2 volgende workations staan gepland op:

Vrijdag 3 tot en met zondag 5 april (nog maar 1 plek vrij!)

Vrijdag 1 tot en met zondag 3 mei (nog maar 4 plekken vrij!)

De investering voor dit weekend is €379,- ex btw. Wil je de luxe van de hele kamer voor jezelf? Dat kan voor een opslag van €79,-ex btw. Deze prijs is echt volledig all-in. Je krijgt hiervoor:

  • 2 overnachtingen in een heerlijk luxe kamer, 2 x ontbijt / lunch / borrel & diner, alle drankjes / koffie / thee & snacks tussendoor. Vooraf inventariseer ik eet-, drink- en snackwensen zodat er voor iedereen lekkers in huis is. Qua eten streef ik naar gezonde, lekkere en uitgebreide maaltijden.
  • Daarnaast zorg ik voor alle stationary welke nodig is om te kunnen werken en sparren (denk aan flipover, printer, papier, notitieboekjes etc.).
workation ondernemer mayiadvise
Workation, werken aan je bedrijf.

Investeer in jezelf en in je bedrijf door mee te gaan op 1 van deze 2 Workations!

Wil jij alles weten over de aankomende workations en het programma? Laat dan hieronder je gegevens achter. Je ontvangt dan de infoflyer van mij. Verder kom je absoluut niet op mijn nieuwsbrief o.i.d., het is echt ter informatie!