Workshop Inzicht in je zakelijke financiën

Wil jij weten hoeveel cent van elke verdiende euro nou écht winst is? Wil jij orde scheppen in je zakelijke financiën? Weten welke omzet bij jouw doelstellingen en wensen hoort? Weten wat je minimaal als uurtarief moet hanteren?  Dan is deze workshop zeker wat voor jou! Binnen één middag geeft May I Advise jou veel inzicht in je zakelijke financiën en ga je de deur uit met bruikbare tools. Schrijf je daarom nu in en verzeker jezelf van een early bird plek! Het maximum aantal deelnemers van de workshop is bewust laag gehouden om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen en jou daarbij veel persoonlijke aandacht te geven.  De workshop is er voor de ZZP-er en eigenaren van een eenmanszaak. *

* Ben jij eigenaar van een B.V.? Dan zijn niet alle tips & tools voor jouw bedrijf geschikt. Heb jij wel interesse in deze workshop? Neem dan contact op voor meer informatie voor een 1 op 1 sessie of om je op de lijst te zetten voor de workshop voor Bv’s.

Wat gaan we doen?

Je krijgt belangrijke informatie over inkomsten, uitgaven, de basis van boekhouden, belastingregels en super veel tips!

Je gaat jouw netto inkomens wens door vertalen naar zakelijke doelstellingen. Dit doe je voor het reële scenario maar ook voor jouw droomscenario. Vanuit deze doelstellingen kan je ook jouw uurtarief berekenen!

We gaan doorrekenen hoeveel van je zakelijke inkomsten nou daadwerkelijk ‘winst’ is en wat niet.

Je gaat de deur uit met duidelijke tools die jou vanaf nu altijd inzicht kunnen geven over hoe je er zakelijk voorstaat.

Je krijgt vooraf voorbereidingsvragen, zodat er echt maatwerk geleverd kan worden, én je kan vooraf vraagstukken indienen zodat die (indien passend) meegenomen worden in de workshop!

We sluiten af met een borrel (inclusief hapjes) zodat je niet met een lege maag de deur uit gaat én nog even kan napraten met andere ondernemers en May I Advise.

Praktische informatie

Tijdens de workshop gaan we daadwerkelijk aan de slag met de tools, neem daarom je laptop mee. Om de kwaliteit en persoonlijke aandacht te waarborgen zullen er maximaal 8-10 deelnemers aanwezig zijn. Voor de eerste 4 deelnemers per workshop geldt het early bird tarief.

De workshops vinden plaats op een inspirerende locatie op Amsterdam IJburg. Deze locatie is goed bereikbaar met het OV (15 min met tram 26 vanaf Amsterdam C.S.) en er is ruime parkeergelegenheid in de buurt.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op via marlene@mayiadvise.nl of 06-34001602.

Wie is May I Advise?

May I Advise is het bedrijf van Marlène May. Marlène heeft jarenlang als regiomanager (o.a. bij SNS Bank) ondernemers begeleid bij het runnen van hun franchise onderneming. Sinds 2017 begeleid, coacht en adviseert zij ondernemers bij de meest uiteenlopende vraagstukken. Financieel gezien heeft Marlène enorm veel ervaring met het opstellen van bedrijfsplannen, financiële jaarplannen, salesfunnels en liquiditeitsprognoses.

Data

Donderdag 19 april | 14.00 – 18:00 uur 

Vrijdag 18 mei | 14.00 – 18:00 uur 

Kosten

Early Bird Tarief (eerste 4 deelnemers)            €99,- (Ex. BTW)

Normaal Tarief                                                     €129,- (Ex. BTW)

Meld je nu snel aan voor de workshop ‘Inzicht in je zakelijke financiën’.

Share deze workshop!