May I Advise

sales page advies

Kopen klanten vanuit jouw salespage?
Als het antwoord nee of te weinig is  dan is mijn sales page advies interessant voor jou.

Ik ga jouw salespage volledig reviewen op basis van jouw doelen, doelgroep en klantreis. Dit doe ik door een uitgebreide vragenlijst toe te sturen en op basis daarvan mijn feedback op je sales page te geven.

Nadat je deze feedback verwerkt hebt ga ik hem nog een keer doornemen.

Daarna krijg je nog meer tips& adviezen voor je pagina. En ga ik je content tips geven qua hoe je deze pagina goed kunt promoten. 

Het resultaat? Een krachtige en salesgerichte salespage die voor je gaat werken én content om hem nog beter in de markt te zetten.

124,- ex. btw

Lovely review
Marlène geeft duidelijke feedback en legt niet alleen uit wat je het beste kan doen, maar ook waarom dat zo is. Ze kan zich heel erg goed inleven in je doelgroep, waardoor ze op punten komt waaraan je zelf nog niet had gedacht. Marlène heeft ervoor gezorgd dat mijn salespagina, die ikzelf al best goed vond, ijzersterk is geworden en nu als een huis staat. Dankzij haar hulp heb ik er het volste vertrouwen in dat mijn salespagina daadwerkelijk sales gaat opleveren.
Jenneke Peters, Knallen met SEO
Mijn doel is om het ondernemerschap voor jou makkelijker & succesvoller te maken. Om die reden deel ik graag mijn kennis met jou.

Wil jij ook:

Dan is het salespage advies zeker wat voor jou!

Het belang van de klantreis.

Een van de onderdelen waar ik naar kijk is waar in de hele klantreis de bezoeker op jouw pagina komt. Denk hierbij aan: “Hoe komt men op jouw salespagina? Is dit vanuit je advertentie? Is dit vanuit een ander deel van je site waar men getriggert is om verder te lezen? Of nav social content” Zaken die relevant zijn om mee te nemen in het optimaleren van je salespage. Je wilt namelijk een pagina die aansluit op de klantreis, waar het duidelijk is wat men gaat krijgen & wat het oplevert en een die overtuigend genoeg is. En nog heel veel meer.

Wat krijg je?

01 //

Vragenlijst

Je ontvangt een vragenlijst om doelen te bepalen bij de pagina en zodat ik echt weet wat je doel ermee is (o.b.v. de doelgroep, pijn & verlangen etc.). O.b.v. daarvan krijg je tips indien je de pagina nog gaat schrijven.

02 //

Advies

Je stuurt de salespagina link of het word bestand met teksten toe. Op basis daarvan geef ik je uitgebreid feedback & advies (dit zijn vaak minimaal 2 pagina’s bomvol nuttige tips). Hierbij kijk ik echt naar hoe je de hoogste conversie gaat halen. Daarnaast lees ik ook mee op tekstueelheid ed. van de teksten.

03 //

Vragen stellen

Over dit advies kun je mij daarna alle vragen stellen die je nog hebt per mail waar ik je reply op geef. Na het doorvoeren van jouw aanpassingen stuur je mij nogmaals je salespage en geef ik nogmaals tips & adviezen. Zo zetten we samen de puntjes op de i!

04//

Content tips

Op basis van de salespage ontvang je van mij contenttips voor social media posts, storyreeksen en eventueel blogs.

Investering 124,-.

EXCL. BTW

Hi, ik ben Marlène May, ondernemerscoach en strateeg.

Voordat ik 6,5 jaar geleden mijn adviesbureau startte, heb ik meer dan 10 jaar gewerkt als regio-, sales- en franchisemanager, onder andere bij SNS Bank. In deze functies lag de nadruk op het opstellen van business-, finance-, liquiditeit- en salesplannen. Ook was ik verantwoordelijk voor het begeleiden van ondernemers, vanaf de start van hun onderneming tot aan de opening van nieuwe vestigingen. Door deze werkervaring beschik ik over uitgebreide financiële kennis en expertise, die ik graag voor jouw bedrijf inzet.

Ik ben enorm gedreven en enthousiast. Ik hou van focus, structuur, oplossingen bedenken, het juiste doen én deze goed doen, inzicht bieden en resultaten boeken. Daarnaast ben ik gek op reizen, lekker eten en veel sporten.

Content foto mayiadvise-13

Heb je vragen over het salespage advies of wil je meer informatie?

Stel ze gerust ik denk altijd graag even met je mee.