May I Advise

Met mijn ervaring en expertise als kompas,
leiden we jouw reis naar succes.

OVER MAY I ADVISE

Met May I Advise heb ik maar één doel; jouw ondernemersreis zo fijn & succesvol mogelijk maken. Dat doe ik door al mijn kennis en kunde in te zetten voor jouw bedrijf.

Op de meest effectieve maar vooral kwalitatieve wijze help ik ondernemers en bedrijven bij de vraagstukken die komen kijken bij het ondernemerschap & het runnen van een succesvol bedrijf. Dit doe ik door altijd maatwerk te leveren en te kijken naar het totaalplaatje van jouw bedrijf.

mijn achtergrond

Bachelor Psychologie / Master Communicatiewetenschap
Financieel Plannersopleiding/ NLP Practitioner/ + veel meer opleidingen

Kort over mij

Ik, Marlène May, ben alweer ruim 6 jaar eigenaar van May I Advise. Het adviesbureau voor ondernemers met strategische groeivraagstukken op het gebied van strategie, marketing, sales of finance. Vanuit May I Advise heb ik alweer meer dan 200 ondernemers & bedrijven mogen adviseren en hebben er inmiddels al 10 geweldige workations plaatsgevonden. Hiermee heb ik heb óprecht de (voor mij) leukste baan op aard.

Voordat ik in 2017 de afslag naar het ondernemerschap pakte heb ik 12 jaar een hele fijne carrière gehad in de corporate wereld. Als regiomanager ben ik 12 jaar verantwoordelijk geweest voor (voornamelijk) franchisenemers en hun vestigingen. Zo was ik de laatste 6 jaar daarvan bij SNS Bank verantwoordelijk voor 20+ franchisenemers, 20 vestigingen en daarmee (indirect) 160 medewerkers.

Alle kennis en ervaring die ik in loondienst, vanuit May I Advise & de vele opleidingen die ik heb gevolgd zet ik in om jou nog succesvoller te laten zijn.  

"Elk vraagstuk is voor mij weer een puzzel die ik zo goed mogelijk wil oplossen.”

Waar sta ik voor?

Succesvol

Mijn doel is om voor jouw bedrijf & vraagstuk de meest succesvolle oplossingen aan te reiken. Zodat jij precies weet wat je moet doen om daar te komen.

Gepassioneerd

Door mijn snelle schakelen en gepassioneerde manier van werken komen we op een fijne wijze tot de beste methode om jouw dromen te bereiken.

Expertise

Al mijn kennis en kunde zet ik in om tot de beste strategie te komen voor jouw bedrijf. Zodat jij weet hoe je jouw doel gaat behalen.

Maatwerk

Ik geloof erin dat elk bedrijf uniek is en dat kijken naar het totaalplaatje het beste is om tot goede resultaten te komen. Daarom is alles wat ik doe maatwerk.

Wat vind ik belangrijk

Mijn doel is om te komen tot het beste resultaat voor jou. Op welke manier en met welke intensiteit; die keuze is helemaal aan jou. Daarom kun je op allerlei manieren met mij samenwerken. Van het lezen van mijn gratis artikelen & e-books, via een online advies uur, een live dag, een coach dag naar een geweldig mooi jaartraject met eventueel als kers op de taart een workation. Wat je ook kiest het staat altijd voor kwalitatief & resultaat. 

Wat vind ik belangrijk
Werk met mij

01 //

1:1 Coaching

Samen tillen we jouw bedrijf naar een hoger niveau door succesvolle & concrete stappen te zetten. 

02 //

Workations

Full focus AAN je bedrijf werken zodat je binnen enkele dagen enorm veel groei realiseert.

03 //

Jaartraject

Het coachtraject waarbij je in een jaar écht next level gaat met je bedrijf.

04 //

Programma

Het online programma waarmee je al je geldzaken op orde brengt en een geweldig jaarplan maakt. 

05 //

AAN je bedrijf

De AAN je bedrijf werkweek is hét concept wat elk kwartaal terug komt waarin je een week lang mij als coach aan je zijde hebt voor ál je vragen. 

I believe in

Meten is weten / Kwaliteit / Dromen waarmaken
Resultaat boeken / Eerlijkheid / Alles is mogelijk

Vragen of kennismaking inplannen?

Ik denk altijd graag met je mee. Laat je gegevens en eventuele vraag achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.