Aanbod

Aanbod

Wil jij binnen een dagdeel veel meters maken op het gebied van Sales, Marketing, Branding, Finance, Ondernemerschap of Social media? Dat kan door het inplannen van een workshop of sessie bij mij.  In zeer korte tijd doe je veel nieuwe kennis op, zoomen we in op jouw bedrijf, het vraagstuk én gaan we er meteen praktisch mee aan de slag! Zodat je in de sessie zelf ook al echt meters maakt.

 

Afspraken met May I Advise zijn altijd in de vorm van een 1 op 1 sessie. Dit maakt dat de sessie altijd 100% maatwerk is en volledig inzoomt op jouw wensen en jouw bedrijf! De workshops kunnen ook in groepsverband of in company gegeven worden, neem voor meer informatie hierover contact op met May I Advise.

Social Media Sessie

Wat

Aanwezig zijn op social media is een múst in de huidige tijd. Door jouw website en social media accounts goed in te stellen en alle kanalen op de juiste wijze in te zetten, kun je een goede social media strategie uitstippelen. Zodat jij via socials veel nieuwe klanten voor jouw bedrijf kunt winnen! In deze sessie gaan we in op hoe jouw bedrijf er nu voor staat, ontvang je tips over hoe alles beter in te richten én gaan we daar direct mee aan de slag. Daarbij zoomen we goed in op de doelen en wensen van jouw bedrijf.

 

Hoe

Vooraf ontvang je van May I Advise voorbereidingsvragen en ‘huiswerk’. Op basis hiervan maakt May I Advise een analyse van jouw huidige online aanwezigheid.

Tijdens de workshop (max. 3 uur) ontvang je de analyse, advies én gaan we daadwerkelijk aan de slag om jouw online zichtbaarheid te vergroten.

Achteraf ontvang je een persoonlijke samenvatting en tips waarmee je aan de slag kunt.

Kosten

€404,- excl. btw

Businessplan Sessie

Wat

In deze workshop gaan wij in op jouw bedrijfsdoelen. Deze vertalen wij door naar concrete doelstellingen en mijlpalen. Op basis hiervan maken wij samen een strategisch plan en werken wij deze uit naar een marketing- en salesplan. Ook gaan we, indien gewenst, doorrekenen wat de verdiencapaciteit is van jouw bedrijf, hoe je er momenteel financieel voor staat en hoe je jouw financiële doelen zo snel mogelijk kan behalen. Na deze sessie heb je helder voor ogen waar jij je de komende periode mee bezig kunt houden.

 

Hoe

Vooraf maakt May I Advise een analyse van jouw bedrijf en hebben wij een telefonische voorbereiding van ca. 30 minuten. Daarna ontvang je van May I Advise voorbereidingsvragen om zo alvast aan het denken gezet te worden en om ervoor te zorgen dat May I Advise de sessie goed kan voorbereiden.

Tijdens de sessie (max. 4 uur) gaan wij dieper in op de huidige status van je bedrijf, zetten we jouw doelen om in een duidelijk jaarplan en een goede actieplanning. Daarnaast maken we een start met goede strategische en praktische (marketing) plannen. Ook bespreken we de door jouw aangeleverde vraagstukken.

Achteraf ontvang je alle door mij opgemaakte stukken, een samenvatting en tips van wat wij besproken hebben.

Kosten

€494,- excl. btw

Online Strategie Sessie

Wat

Veel ondernemers & bedrijven hebben (juist nu in tijden van Corona) behoefte om een kort, krachtig en gefocust strategisch overleg te hebben over hun vraagstukken. Dat kan met de online strategische sessie. In dit uur gaan wij in op b.v. jouw strategie, hoe om te gaan met personeel in deze tijd, jouw salesplannen of nemen je financiën door.

 

Hoe

Vooraf hebben we via de mail, DM of WhatsApp kort overleg over de inhoud van jouw vraagstuk.

Tijdens de sessie (van 1 uur) zoomen we uitgebreid in op de onderwerpen waarmee jij aan de slag wilt. Deze sessie is volledig maatwerk, wat betekent dat we volledig inzoomen op jouw bedrijf en vraagstuk. In deze sessie deel ik heel veel kennis, kunde, ideeën en info met je. Kortom, een hele goede en nuttige adviessessie waarbij we vol aan de slag gaan met jouw onderneming.

Achteraf ontvang je een samenvatting van hetgeen wij besproken hebben. Zeker weten dat jij hierna meer rust, positiviteit, focus maar ook een goede lijst met acties krijgt.

Kosten

€97,- excl. btw

Reken Sessie

Wat

Als ondernemer is het heel belangrijk om te weten hoeveel omzet je moet draaien om je netto doelen te behalen. In deze sessie gaan we aan de slag met het doorrekenen van jouw netto inkomenswens naar jouw omzetdoel. Aan het eind van deze sessie weet jij precies hoeveel omzet je per jaar moet draaien en hoeveel je apart moet zetten voor o.a. je BTW en IB. Je weet daarna altijd met 1 blik op je zakelijke rekening hoeveel geld er nou echt voor jou is! Deze sessie is enkel 1 op 1 te volgen zodat alle tijd 100% aan jouw bedrijf wordt besteed.

 

Hoe

Vooraf nemen wij het vraagstuk kort telefonisch door daarna ontvang je van May I Advise voorbereidingsvragen en uitgebreid ‘huiswerk’. Op basis hiervan maakt May I Advise al de eerste slag in het rekenwerk.

Tijdens de sessie (max. 4 uur) gaan we alles doornemen, de laatste zaken doorrekenen en weet je precies hoeveel % van elke ontvangen euro waarvoor is. Indien gewenst kan je de sessie uitbreiden met het opmaken van een mooi management dashboard.

Achteraf ontvang je een duidelijke Excel documenten met daarin alle informatie en een samenvatting.

Kosten

€494,- excl. btw

May I Advise_Favicon

Coaching

Heb jij binnen jouw bedrijf vraagstukken over het ondernemerschap of runnen van je bedrijf? En zoek je iemand die advies geeft, meedenkt en zorgt dat je binnen no time exact weet wat je moet doen? Die samen met jou als doel heeft om jouw bedrijf nóg beter te laten draaien? Dan is May I Advise wellicht hét bedrijf voor jou!

May I Advise_Favicon

Advies

Ben je voor jouw bedrijf of afdeling op zoek naar een pragmatische en analytische consultant die snel inzetbaar is voor projectmatige vraagstukken? Een expert die ervoor zorgt dat er snel, kwalitatief en op een creatieve en innovatieve wijze resultaat wordt behaald? Dan ben je bij May I Advise aan het juiste adres!

May I Advise_Favicon

Marketing & Sales

Heeft jouw bedrijf of afdeling behoefte aan een verbeterslag op het gebied van marketing, social media of sales? May I Advise adviseert veel bedrijven op het gebied van de (online) marketing strategie. Én zorgt ook voor de uitvoer van succesvolle online campagnes. Wij brengen graag jouw online zichtbaarheid naar een een hoger niveau!