May I Advise

Met mijn ervaring en expertise als kompas,
leiden we jouw reis naar succes.

Werk met mij

Mijn doel is om jouw bedrijf nóg succesvoller, winstgevender en leuker voor jou als ondernemer te maken. Want doen waar je blij van wordt in alle vrijheid dát is waarom je bent gaan ondernemen. Omdat ik hou van flexibiliteit en een voor ieder wat wils passende wijze van samenwerken kun je zelf kiezen op welke wijze je dat doet. Of het nou een los uur coaching, het volgen van mijn online programma,  de workation of mijn jaartraject is ik streef altijd naar de hoogste kwaliteit en het beste resultaat. 

Zo kan je met mij werken:

Waar sta ik voor?

Succesvol

Samen met jou werk ik op doelgerichte wijze aan jouw succesvolle bedrijf. Ik help je bij het maken van concrete stappen en reik je succesvolle oplossingen aan voor jouw vraagstuk.

Expertise

Met inmiddels bijna 20 jaar ervaring in het ondernemerschap en flink veel opleidingen zet ik op energieke en strategische wijze al die kennis voor jouw bedrijf in.

Gepassioneerd

Ondernemen met passie. Dat is wat mijn klanten verbind. Doen waar je blij van wordt, continue willen groeien en dat zonder zorgen. En daar help ik je graag bij.

Maatwerk

Of je nou een livedag, workation of coachsessie volgt. Al mijn diensten zijn maatwerk. Ik geloof niet in knip en plakwerk maar in puzzelen. En door het leggen van het juiste stukje wordt het zeker weten beter!

Werk met mij

01 //

1:1 Coaching

Op een snelle maar vooral kwalitatieve wijze zoomen we in op jouw vraagstuk. Zodat jij binnen no-time precies weet welke stappen je kunt zetten.

02 //

Workations

Samen met andere ondernemers full focus AAN je bedrijf zodat je binnen enkele dagen enorme groei realiseert.

03 //

Jaartraject

Hét strategische coachingstraject voor de ambitieuze ondernemer die écht next level wil met zijn of haar bedrijf.

04 //

Programma

Het online programma om jouw financiële & inhoudelijke masterplan voor 2024 vorm te geven. Zodat je precies weet wat te doen.

1:1 Coaching

Als ondernemer komt het geregeld voor dat je graag iemand naast je zou willen hebben die met je meedenkt, bij wie je zaken kan toetsen en iemand die weet wat de juiste stappen zijn om te zetten. Waarbij je de juiste tips en adviezen krijgt om die lastige keuze te maken. Kortom: iemand die samen met jou als doel heeft om jouw bedrijf nóg beter te laten draaien! Dit kan met een los advies uur, een live sessie of mijn coachtraject.

Workations

Bij mijn workations ga je keíhard werken aan je bedrijf zodat je binnen enkele dagen enorme groei realiseert. Dit doen we door kwalitatieve inhoudelijke sessies die volledig op maat gemaakt zijn voor jou en jouw bedrijf. De puntjes zet je op de i door de 1 op 1 coachsessie en het sparren met de andere ambitieuze ondernemers.  Full focus aan je bedrijf werken dus en enorme meters maken. En dat alles terwijl je volledig ontzorgd wordt. De workations vinden altijd plaats op een heerlijke locatie. Waarbij je een fijne eigen plek hebt om je terug te trekken, in de natuur en met heerlijk eten. 

Kortom de perfecte zakelijke investering voor jou & je bedrijf.

Workations

live dagen

Een dag AAN je bedrijf werken en flink veel meters zetten

Heb jij er behoefte aan om in 1 dag heel veel meters te maken met jouw bedrijf? Denk bijvoorbeeld aan een dag lang aan je salesstrategie werken en het maken van passende content? Of alles leren over hoe je je omzetdoel kunt bepalen? Dat zijn voorbeelden van wat je op de live dagen gaat doen. Op een praktische en resultaatgerichte wijze ga je, samen met maximaal 7 andere ambitieuze ondernemers, aan de slag met een ondernemersonderwerp. Met als resultaat dat je aan het eind van de dag naar huis gaat met concrete resultaten. 

Het level up / jaartraject

Het coachtraject voor jouw zakelijke groei. Wil je écht next level gaan met je bedrijf? De dromen, ideeën en doelen die je voor je bedrijf hebt écht gaan realiseren? Meer omzet, maar vooral winst, draaien en strategisch groeien met je bedrijf? En dat alles zonder stress?

Lees dan alles over: Level Up! Hét strategische coachingstraject voor de ambitieuze ondernemer die verder door wil groeien.

Laat je inspireren!

Maximaal 1 keer in de 1-2 maanden verstuur ik mijn Ondernemers Inspiratie nieuwsbrief. Altijd met een gloednieuw gratis e-book of informatief artikel en updates over mijn aanbod. Laat je gegevens achter en mis hem niet meer.