May I Advise

Level Up!

Het coachtraject voor jouw zakelijke groei.

 • Wil je écht next level gaan met je bedrijf?
 • De dromen, ideeën en doelen die je voor je bedrijf hebt écht gaan realiseren?
 • Meer omzet, maar vooral winst, draaien en strategisch groeien met je bedrijf?
 • En dat alles zonder stress?

 

Doe dan mee met:

Level Up! Hét strategische coachingstraject voor de ambitieuze ondernemer die verder door wilt groeien.

“Met dit coachtraject zorg je ervoor dat de dromen en plannen die je voor je bedrijf hebt écht succesvol uitgerold worden!”

Wil jij de komende periode écht AAN je bedrijf werken?

Level Up is een waardevol en uniek strategisch coach traject van 12 maanden voor de ambitieuze ondernemer die naar een hoger niveau wilt met zijn of haar bedrijf en omzet, maar vooral winst, wilt laten groeien en dit alles zonder stress. Door deel te nemen aan dit traject heb je een jaar lang écht focus op je bedrijf en doelen. En sta ik als strategisch ondernemers coach het hele jaar aan je zijde. Waardoor je enorme stappen gaat maken.

Level Up is een mooie combinatie van: 

 • 2 offline coachdagen; een aan de start van het traject en een ter afronding zodat je een goede fundering hebt om daarna ook nog verder te groeien.  (Indien je hem combineert met de workation kun je de eerste coachdag uiteraard ook halverwege het traject plannen).
 • maandelijks een online coach sessie; zodat we continue focus houden op jouw dromen en doelen en ik jouw stok achter de deur ben. 
 • Mij altijd aan je zijde: ik denk altijd met je mee. Heb je vragen? Je kunt ze mij altijd tussendoor stellen zodat je mijn tips, advies & feedback hebt.
 • Workation (Optioneel – maar zeker de kerst op de taart van dit traject): Een geheel verzorgde workation met mooie Level Up Korting. Kies voor de  super de luxe vijfdaagse workation op een geweldige locatie in Oostenrijk of de driedaagse Vliegende Start Workation op de Veluwe. Kortom 3 of 5 dagen keihard werken áán je bedrijf samen met een groep ambitieuze onderneemsters. Beide op een heerlijke plek met je eigen luxe kamer voor me-time.

 

Dit alles met als resultaat dat jij de komende 12 maanden grote stappen gaat zetten met je bedrijf. Je hebt continue focus en werkt structureel AAN je bedrijf. Terwijl ondertussen je bedrijf door blijft draaien en je omzet groeit. 

Kortom je wordt écht de CEO van  je bedrijf en weet wat je moet doen om (nog verder) te groeien. Dit zonder stress omdat je het hele jaar lang een coach & sparringpartner aan je zijde hebt.

Lovely review
"Ik stond op een crossroad met mijn bedrijven en had behoefte aan een business coach en sparringpartner. Level Up! biedt mij heel veel helderheid en enorm veel snelheid om zaken te implementeren in mijn bedrijf. De bereikbaarheid en service van Marlène is boven verwachting. De workation vond ik een fantastische ervaring. Door de combinatie van groepssessies en een individuele sessie kun je in een paar dagen veel verder komen dan dat je alleen was blijven 'aanmodderen'."
Hanneke Fiddelaers, Eigenaresse Expertisecentrum Omgaan met Verlies

Wat ga je doen?

Hierdoor word je aan het denken gezet over waar je als ondernemer met je bedrijf de komende jaren naartoe wilt groeien. We gaan uitgebreid in op de vraagstukken waar je tegen aanloopt en alle dromen die je hebt.  Op basis van al jouw input leer ik al veel over jou, je bedrijf en je doelen. Hierdoor kunnen we in de life coach dag meteen de diepte ingaan en in deze sessie enorm veel resultaat boeken.

Hoe kan hij eruit zien: Met de Business Boost nemen we een deep dive in jouw bedrijf. We gaan kijken wat je idealiter met je bedrijf wilt doen, waar je je geld mee wilt verdienen en hoe je dit moet gaan doen. Kortom we bepalen jouw bedrijfsdoelen, je ideale aanbod en zetten deze om in heldere doelstellingen. Deze doelstellingen zetten we om in een (strategisch) marketing en sales plan. Na de business boost heb je helder waar je naartoe wilt met je bedrijf en hoe je dit gaat realiseren. Vanaf nu heb je helder voor ogen waar je je focus op moet leggen en waarop juist niet. Met als resultaat dat je enkel nog tijd besteed aan de dingen die je écht wilt doen en waarvan het nodig is. Wil je meer weten over wat je van de business boost kan verwachten? Dat lees je hier. 

Hierdoor ben ik je stok achter de deur en help ik je om de door jou gestelde doelen ook echt te behalen (en meer 😉). Voorbeelden van coach sessies vindt je hier. Aan het eind van elke coach sessie leggen we concrete actiepunten vast; zodat je ook echt weet wat nu te doen. De maand erna zoomen we hier altijd op in. In totaal krijg je 8 coach sessies. 

Ik help je graag bij het oplossen van problemen en nemen van beslissingen. Ook kan je mij altijd vragen om mijn mening of advies ergens over. Alleen maar leuk om mee te mogen bouwen aan jouw bedrijf! 

Zodat je na deze deep-dive in je bedrijf ook de aankomende periode vliegend van start gaat.  Voorbeelden van coach sessies vindt je hier.

Level Up

Het coachtraject waarmee je écht grote stappen gaat maken met je bedrijf!

En dat voor een oprecht mooie prijs. Deze prijs heb ik heel bewust samen gesteld; ik hou van werken en wil dat jij niet teveel betaald. Zo worden we allebei blij: ik verdien wat ik wil verdienen en jij betaald geen ‘high end of VIP prijzen’ terwijl je wel minimaal die service krijgt. Die is er bij mij voor al mijn klanten, waar je ook voor kiest.

Wil je ook mee op Workation? Dat kan!

Voor de 5 daagse Workation in Oostenrijk betaal je als je hem combineert (kan je ook later beslissen) €1.474,- ex btw. Voor de 3 daagse Workation op de Veluwe betaal je €597,- ex. btw. Hiermee ontvang je bijna €300,- korting.

Level up jaartraject!

Hét strategische coachtraject voor de ambitieuze ondernemer
2397,- excl. BTW
 • 1 life business boost dag
 • Acht 1 op 1 online coach sessies
 • 1 op 1 live coach dag
 • Een heel jaar lang denk ik met je mee
 • Optioneel: voeg een workation toe met €300,- korting

‘Wil jij écht Next level gaan?

Voeg een Workation toe als kers op de taart!

Vliegende Start 2024 - Veluwe

Workations

Start 2024 met een vliegende start! 3 dagen écht AAN je bedrijf te werken. Met een bewust kleine groep zodat er veel ruimte is voor intervisie, 1 op 1 coaching & mastermind sessies. Met als resultaat heel veel groei voor jouw bedrijf en een mooi jaarplan.

8 - 11 januari / €597,- ex. btw i.c.m. Level Up!

5 dagen Oostenrijk - kleine groep

5 dagen Oostenrijk kleine groep

Stel je voor dat je 5 dagen in een heerlijke snelkookpan zit waarbij je je bedrijf en jezelf als ondernemer echt naar een hoger niveau tilt. En dat alles ondergedompeld in luxe met een kleine groep ambitieuze ondernemers om je heen. Dat wil jij toch ook?

28 jan. - 1 feb / €1.474,- ex. btw i.c.m. Level Up!

Zij gingen je voor

Wie is Marlène May,
jouw coach & sparringpartner

Hi, ik ben Marlène. Ik ben geen standaard businesscoach of adviseur. Al ruim 13 jaar coach en adviseer ik ondernemers. Vanuit May I Advise heb ik al meer dan 200 ondernemers mogen adviseren. Mijn professionele blik zet ik graag in voor de groei van jouw bedrijf! Zodat we samen gigantisch mooie en grote stappen gaan zetten.

Waar staat mijn coaching voor?       

 • Maatwerk; zodat ik volledig inspeel op jou als klant, jouw bedrijf, doelen & uitdagingen. 
 • Resultaatgericht; wat ervoor zorgt dat jij na de workation écht met een gegroeid bedrijf naar huis gaat.  
 • Kennisgericht; gebaseerd op onderbouwde en kwalitatieve kennis, kunde en ervaring.
 • Innovatief; op basis van jouw vraag kom ik met de meest passende oplossingen. En dat altijd met een betrokken en positieve vibe.

Vragen of kennismaking inplannen?

Dat kan door hieronder je gegevens en eventuele vragen achter te laten.