May I Advise

Level Up!

HET COACHTRAJECT VOOR JOUW ZAKELIJKE GROEI.

 • Wil je écht next level gaan met je bedrijf?
 • De dromen, ideeën en doelen die je voor je bedrijf hebt écht gaan realiseren?
 • Meer omzet, maar vooral winst, draaien en strategisch groeien met je bedrijf?
 • Samen met mij als strategisch adviseur aan je zijde strategisch slimme stappen maken
 • Waardoor je altijd iemand hebt om jouw bedrijfsplannen mee te bespreken en op te pakken.

Kies dan mee met:

Level Up! Hét strategische coachingstraject voor de ambitieuze ondernemer die verder door wilt groeien.

“Met dit coachtraject zorg je ervoor dat de dromen en plannen die je voor je bedrijf hebt écht succesvol uitgerold worden!”

Wil jij écht next level met je bedrijf?

Level Up is een waardevol en uniek strategisch coach traject van 12 maanden voor de ambitieuze ondernemer die samen met mij als strategisch adviseur écht enorme stappen wilt zetten met zijn of haar bedrijf. Je hebt een jaar lang écht focus op je bedrijf en doelen. Waarbij ik als strategisch ondernemers coach het hele jaar aan je zijde sta. Waardoor je enorme stappen gaat maken.

Level Up is een mooie combinatie van: 

 • 2 offline coachdagen; een aan de start van het traject en een ter afronding zodat je een goede fundering hebt om daarna ook nog verder te groeien. Bekijk hier hoe de dag eruit kan zien.
 • Maandelijks een 1 – 1 coach sessie; zodat we continue focus houden op jouw dromen en doelen en ik jouw stok achter de deur ben. (Naar keuze: online of offline bij mij op kantoor. Het betreffen 8 sessies in totaal). Bekijk hier voorbeelden van wat je in zo een sessie kan doen.
 • Mij altijd aan je zijde: ik denk altijd met je mee. Heb je vragen? Je kunt ze mij altijd stellen zodat je mijn tips, advies & feedback hebt. Je hebt mij als strategisch adviseur dus altijd op de app of mail bij de hand, hoe fijn is dat! Wat kun je bijvoorbeeld aan mij voorleggen: financiële vragen, strategische vragen, website teksten, content ideeën, sales vragen, personele vragen en ga zo maar door. Wat er ook ik: ik denk snel, eerlijk & positief altijd met je mee zodat je meteen weer verder kunt!

Dit alles met als resultaat dat jij grote stappen gaat zetten met je bedrijf. Je hebt continue focus en werkt structureel AAN je bedrijf. Terwijl ondertussen je bedrijf door blijft draaien en je omzet groeit. 

Kortom je wordt écht de CEO van  je bedrijf en weet wat je moet doen om (nog verder) te groeien. Dit zonder stress omdat je het hele jaar lang een coach & sparringpartner aan je zijde hebt.

Lovely review
"Ik stond op een crossroad met mijn bedrijven en had behoefte aan een business coach en sparringpartner. Level Up! biedt mij heel veel helderheid en enorm veel snelheid om zaken te implementeren in mijn bedrijf. De bereikbaarheid en service van Marlène is boven verwachting. De workation vond ik een fantastische ervaring. Door de combinatie van groepssessies en een individuele sessie kun je in een paar dagen veel verder komen dan dat je alleen was blijven 'aanmodderen'."
Hanneke Fiddelaers, Eigenaresse Expertisecentrum Omgaan met Verlies

Wat ga je doen?

Hierdoor word je aan het denken gezet over waar je als ondernemer met je bedrijf de komende jaren naartoe wilt groeien. We gaan uitgebreid in op de vraagstukken waar je tegen aanloopt en alle dromen die je hebt.  Op basis van al jouw input leer ik al veel over jou, je bedrijf en je doelen. Hierdoor kunnen we in de life coach dag meteen de diepte ingaan en in deze sessie enorm veel resultaat boeken.

Hoe kan hij eruit zien: Met de Business Boost nemen we een deep dive in jouw bedrijf. We gaan kijken wat je idealiter met je bedrijf wilt doen, waar je je geld mee wilt verdienen en hoe je dit moet gaan doen. Kortom we bepalen jouw bedrijfsdoelen, je ideale aanbod en zetten deze om in heldere doelstellingen. Deze doelstellingen zetten we om in een (strategisch) marketing en sales plan. Na de business boost heb je helder waar je naartoe wilt met je bedrijf en hoe je dit gaat realiseren. Vanaf nu heb je helder voor ogen waar je je focus op moet leggen en waarop juist niet. Met als resultaat dat je enkel nog tijd besteed aan de dingen die je écht wilt doen en waarvan het nodig is. Wil je meer weten over wat je van de business boost kan verwachten? Dat lees je hier. 

Hierdoor ben ik je stok achter de deur en help ik je om de door jou gestelde doelen ook echt te behalen (en meer 😉). Voorbeelden van coach sessies vindt je hier. Aan het eind van elke coach sessie leggen we concrete actiepunten vast; zodat je ook echt weet wat nu te doen. De maand erna zoomen we hier altijd op in. In totaal krijg je 8 coach sessies.  De sessie is online of offline bij mij op kantoor (vanaf september op kantoor, tot die tijd online). Aan jou de keuze.

Ik help je graag bij het oplossen van problemen en nemen van beslissingen. Ook kan je mij altijd vragen om mijn mening of advies ergens over. Alleen maar leuk om mee te mogen bouwen aan jouw bedrijf! 

Zodat je na deze deep-dive in je bedrijf ook de aankomende periode vliegend van start gaat.  Voorbeelden van coach sessies vindt je hier.

Level Up!

Het coachtraject waarmee je écht grote stappen gaat maken met je bedrijf!

En dat voor een oprecht mooie prijs. Deze prijs heb ik heel bewust samen gesteld; ik hou van werken en wil dat jij niet teveel betaald. Zo worden we allebei blij: ik verdien wat ik wil verdienen en jij betaald geen ‘high end of VIP prijzen’ terwijl je wel minimaal die service krijgt. Die is er bij mij voor al mijn klanten, waar je ook voor kiest.

Level Up! kun je in een keer betalen of in termijnen (tegen een kleine toeslag). 

Level up jaartraject!

Hét strategische coachtraject voor de ambitieuze ondernemer
4000,- excl. BTW
 • We starten het traject met een kennismaking & uitgebreide vragenlijst
 • Een offline live dag om jouw strategische plan te formuleren
 • Maandelijks een 1 op 1 coach sessie ( 8 in totaal )
 • Het hele jaar mij als jouw stok achter de deur:
  ik denk met je mee via de app & mail
 • We sluiten het traject af met een live dag waarmee we reflecteren & je plan voor het aankomende jaar maken

Zij gingen je voor

Wie is Marlène May,
jouw coach & sparringpartner

Hi, ik ben Marlène. Ik ben geen standaard businesscoach of adviseur. Al ruim 13 jaar coach en adviseer ik ondernemers. Vanuit May I Advise heb ik al meer dan 200 ondernemers mogen adviseren. Mijn professionele blik zet ik graag in voor de groei van jouw bedrijf! Zodat we samen gigantisch mooie en grote stappen gaan zetten.

Waar staat mijn coaching voor?       

 • 100% Maatwerk; alles waar we mee aan de slag gaan is volledig bedacht voor jou als klant, jouw bedrijf, doelen & uitdagingen. Zodat we voor de beste en passende oplossingen en ideeën komen.  
 • Resultaatgericht; wat ervoor zorgt dat jij na dit coachtraject écht enorm veel verder bent met je bedrijf.
 • Kennisgericht; gebaseerd op onderbouwde en kwalitatieve kennis, kunde en ervaring.
 • Innovatief; op basis van jouw vraag kom ik met de meest passende oplossingen. En dat altijd met een betrokken en positieve vibe.
 • Verbonden; samen gaan we een jaar aan de slag. Ik denk altijd met je mee, voorzie je van tips en geef je adviezen die passen bij jou, je bedrijf en jouw vraagstukken.

Vragen of kennismaking inplannen?

Dat kan door hieronder je gegevens en eventuele vragen achter te laten.