May I Advise

aan je bedrijf werkweek

28 oktober tot en met 1 november

Werk een week lang aan je bedrijf met mij als strategisch adviseur / ondernemerscoach aan je zijde. Heb jij vraagstukken voor je bedrijf liggen waar je écht mee aan de slag wilt? Dan is deze  week zeker wat voor jou! In de week van maandag 28 oktober tot en met 1 november gaan we 5 dagen lang AAN jouw bedrijf werken. 

Elke ochtend ontvang je een praktische opdracht om een deep dive in je bedrijf te maken. En je mag mij 5 dagen lang al jouw vragen/ stukken ter feedback & advies mailen, appen en voice memo-en

Het resultaat? Je hebt écht enorm veel meters gemaakt voor je bedrijf. We tunen iedere dag dieper in op je bedrijf en pakken vraagstukken concreet aan. Samen maken we er een enorm productieve én leuke week van.

Kortom, echt even full focus AAN je bedrijf werken.

VOLGEBOEKT

Mijn doel is om het ondernemerschap voor jou makkelijker & succesvoller te maken. Om die reden deel ik graag mijn kennis met jou.

Wil jij ook:

Dan is deze AAN je bedrijf werk week zeker wat voor jou!

Lovely review
Ik wil je ontzettend bedanken voor al je input en het meedenken, ik heb echt enorme meters gemaakt en dat had ik NOOIT zonder jou gekund! Un grand MERCI!
Céline Rohrer, Personal Shopper Stylist
Wat krijg je?

In de week van 28 oktober tot en met 1 november gaan we vijf dagen lang AAN je bedrijf werken. Je hebt mij als coach aan je zijde waardoor we écht heel veel gaan aanpakken in een week tijd. 

Je hoeft niet alle dagen beschikbaar te zijn. Je kan ook gewoon alles naar mij sturen en enkel gebruik maken van mijn reacties of ’s avonds reageren. Maar blokken ervoor vrij plannen levert natuurlijk nog meer op.

01 //

Vragenlijst

Vooraf ontvang je een vragenlijst. 

Ik wil namelijk al heel veel weten van je bedrijf zodat ik goed kan meedenken en jou van het beste advies kan voorzien! Deze vragenlijst zet jou zeker weten al aan het denken over jouw bedrijf, doelen en wensen.

02 //

Opdracht

Dagelijks ontvang je een opdracht.

Elke dag voor 10.00 uur een persoonlijk voor jou gemaakte opdracht van mij in je mailbox zitten. Deze opdracht baseer ik op basis van jouw vragen die uit de vragenlijst komen. Zo zorgen we er dus voor dat je écht aan de slag gaat met je doelen. Met de opdrachten kan jij aan de slag. Jouw uitwerken kun je weer naar mij retourneren zodat ik er al mijn tips, feedback en advies op kan geven. 

03 //

Coaching

Mij als coach aan je zijde.

Van maandag tot en met vrijdag sta ik van 10.00 uur tot 17.00 uur voor je klaar. Je mag mij alles waar je vragen over hebt mailen, voice messagen of whatsappen. N.a.v. die input krijg je van mij tips, feedback en advies en waar nodig uitgebreide opdrachten om je verder aan het denken te zetten. Zo kunnen we de meest uiteenlopende vraagstukken beetpakken voor je bedrijf. Geen vraag of onderwerp is te gek! Denk bijvoorbeeld aan content, sales page vragen, financiële, aanbod en strategische vraagstukken. Stuur je na 17.00 uur wat dan krijg je meteen de ochtend erna reactie. Dus je kunt ook gewoon in de avond AAN je bedrijf werken als dat beter uit komt. 

Lovely review
"Wat een topweek! Absolute aanrader!”
Ilse van de Groes, Ilse in Huis
Voorbeelden van waar je mee aan de slag kan:

Je aanbod

Wil je aan de slag met het fine tunen van je aanbod. En de manier waarop je dit nu presenteert?

Samen kunnen we inzoomen op je ideale aanbod, je huidige aanbod en waar een wijziging mogelijk is. Ook kunnen we kijken naar hoe je dit etaleert en waar verbeteringen mogelijk zijn. 

Jij deelt met mij al jouw input, ik vraag daar op door en samen komen we tot je meest ideale aanbod en de beste presentatie ervan.

Cijfers

Je geldzaken en al je cijfers zijn heel belangrijk voor jou als ondernemer.

Duik jij weleens in die cijfers?

Kloppen je doelstellingen?

Kijk je naar de statistieken van Google Analytics en je socials?

Wat kan je daarvan leren?

Ik kan je leren waar je op moet letten en samen de learnings eruit halen.

Zodat je erna precies weet hoe je continue kunt verbeteren. 

 

Contentplanning

Wil je aansprekende, leuke en strategisch slimme content maken voor je aanbod?

Jij kunt met mij jouw doelen en aanbod delen en samen denken we na over wat een slimme planning is en welke thema’s passen bij je aanbod.

Vanuit daar kunnen we aan de slag met content onderwerpen en creëren we samen de mooiste inhoudelijke  content.

De week om écht AAN je bedrijf te werken !
197,-. excl. btw

Hi, ik ben Marlène May, ondernemerscoach en strateeg.

Voordat ik 6,5 jaar geleden mijn adviesbureau startte, heb ik meer dan 10 jaar gewerkt als regio-, sales- en franchisemanager, onder andere bij SNS Bank. In deze functies lag de nadruk op het opstellen van business-, finance-, liquiditeit- en salesplannen. Ook was ik verantwoordelijk voor het begeleiden van ondernemers, vanaf de start van hun onderneming tot aan de opening van nieuwe vestigingen. Door deze werkervaring beschik ik over uitgebreide financiële kennis en expertise, die ik graag voor jouw bedrijf inzet.

Ik ben enorm gedreven en enthousiast. Ik hou van focus, structuur, oplossingen bedenken, het juiste doen én deze goed doen, inzicht bieden en resultaten boeken. Daarnaast ben ik gek op reizen, lekker eten en veel sporten.

Content foto mayiadvise-13

Heb je vragen over de week of wil je meer informatie?

Stel ze gerust ik denk altijd graag even met je mee.