May I Advise

Samen gaan we succesvolle en concrete stappen zetten voor jouw nog succesvollere bedrijf.

1:1 Coaching

Ben jij op zoek naar een strategisch & praktische adviseur die met je meedenkt bij de vraagstukken van je bedrijf? Jouw stok achter de deur en iemand die je goede tips en adviezen geeft?

Dan is de 1 op 1 coaching wat voor jou. Mijn doel is altijd om jouw bedrijf nóg beter te laten lopen. Al mijn kennis en kunde zet ik in voor jou bedrijf. Altijd in de vorm van praktische en concrete adviezen zodat jij precies weet welke stappen je moet zetten.

Altijd 100% maatwerk en in de vorm die jij wilt. Heel bewust vanaf een los online uur, via een live sessie tot een geweldig mooi jaartraject. 

1:1 Online coachsessie

In deze online sessie zoomen we volledig in op jouw vraagstuk. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het inrichten van een nieuwe pagina voor je website, een HR vraagstuk (bijvoorbeeld hoe om te gaan met een niet functionerend teamlid of het analyseren welke uitbreiding in jouw team nodig is) of het inspelen op een financieel vraagstuk (denk aan: zijn jouw prijzen nog passend, hoeveel winst draai je, is een bepaalde investering mogelijk).

Vooraf stuur je mij je vraagstuk zodat ik mij kan voorbereiden. Waardoor we in de sessie volledig de diepte in gaan voor jouw bedrijf. Deze sessie is volledig maatwerk. In deze sessie deel ik heel veel kennis, kunde, ideeën en info met je. Na deze sessie weet je precies wat je moet doen en ontvang je van mij een samenvatting en extra tips & adviezen. 

297,-

EXCL. BTW

”Ideaal om tot dé oplossing te komen voor een ‘klein’ vraagstuk”

1:1 Offline Coach dag

Wil jij een dag volledig de diepte in voor jou bedrijf? Dan is 1 op 1 coachdag perfect! We pakken een groots vraagstuk aan, gaan daar heel uitgebreid mee de diepte in en je gaat de deur uit met een actieplan. Je weet precies wat je moet doen om je doelen te gaan behalen. Een maand na de dag hebben we online incheck waarbij we kijken of je nog tegen zaken aanloopt en kijken hoe het gaat. 

Waar zetten ondernemers deze sessie voor in? Het maken van een businessplan voor je bedrijf of een nieuwe dienst, het éxact doorreken van je financiële doelen voor je bedrijf, het uitschetsen en denken van je ideale bedrijf en passende website, het plan maken voor de omslag van interim naar een écht eigen bedrijf of het maken van een meerjarenplan voor je bedrijf.

Hoe in te zetten?

Business boost

Met de Business Boost nemen we een deep dive in jouw bedrijf. We gaan kijken wat je idealiter met je bedrijf wilt doen, waar je je geld mee wilt verdienen en hoe je dit moet gaan doen. Kortom we bepalen jouw bedrijfsdoelen, je ideale aanbod en zetten deze om in heldere doelstellingen. Deze doelstellingen zetten we om in een (strategisch) marketing en sales plan. Na de business boost heb je helder waar je naartoe wilt met je bedrijf en hoe je dit gaat realiseren. Vanaf nu heb je helder voor ogen waar je je focus op moet leggen en waarop juist niet. Met als resultaat dat je enkel nog tijd besteed aan de dingen die je écht wilt doen en waarvan het nodig is.

Jaarplan

In deze sessie gaan wij in op jouw bedrijfsdoelen. Deze vertalen wij door naar concrete doelstellingen en mijlpalen. Op basis hiervan maken wij samen een strategisch plan en werken deze uit naar een (strategisch) marketing- en salesplan. Ook gaan we, indien gewenst, doorrekenen wat de verdiencapaciteit is van jouw bedrijf, hoe je er momenteel financieel voor staat en hoe je jouw financiële doelen zo snel mogelijk kan behalen. Na deze sessie heb je helder voor ogen waar jij je de komende periode mee bezig kunt houden.

Rekensessie

Als ondernemer is het heel belangrijk om te weten hoeveel omzet je moet draaien om je netto doelen te behalen. In deze sessie gaan we aan de slag met het doorrekenen van jouw netto inkomenswens naar jouw omzetdoel. Aan het eind van deze sessie weet jij precies hoeveel omzet je per jaar moet draaien en hoeveel je apart moet zetten voor o.a. je BTW en IB. Je weet daarna altijd met 1 blik op je zakelijke rekening hoeveel geld er nou echt voor jou is! Deze sessie is enkel 1 op 1 te volgen zodat alle tijd 100% aan jouw bedrijf wordt besteed.

1047

EXCL. BTW

1047

EXCL. BTW

1047

EXCL. BTW

Wil jij écht next level gaan?

Jaartraject 

Wil jij écht next level met je bedrijf?

Kies voor dan voor Level Up!: het coachtraject waarmee je écht grote stappen gaat maken met je bedrijf!

Level Up is een waardevol en uniek strategisch coach traject van 12 maanden voor de ambitieuze ondernemer die naar een hoger niveau wilt met zijn of haar bedrijf en omzet, maar vooral winst, wilt laten groeien en dit alles zonder stress. Door deel te nemen aan dit traject heb je een jaar lang écht focus op je bedrijf en doelen. Waardoor je enorme stappen gaat maken.

Level up!

Hét strategische coachtraject voor de ambitieuze ondernemer
3397 excl. BTW
  • 2 offline coach dagen
  • Acht 1 op 1 online coach sessies
  • Een heel jaar lang denk ik met je mee
  • Optioneel: voeg een workation toe met €300,- korting
  • Bonus: Online Programma 'Jouw Winstplan'

Zij gingen je voor

"Al jaren staat Marlène aan mijn zijde met raad en daad over verschillende ondernemersonderwerpen zoals Finance, marketing en HR. Ze is scherp, analytisch en voelt menselijke aspecten goed aan. Een heel fijne adviseur/ coach die ondernemers verder helpt!"
Bastiaan Pouw, Franchisenemer De Hypotheker Amsterdam Oost & Diemen
"
Ik stond op een crossroad met mijn bedrijven en had behoefte aan een business coach en sparringpartner. Level Up! biedt mij heel veel helderheid en enorm veel snelheid om zaken te implementeren in mijn bedrijf. De bereikbaarheid en service van Marlène is boven verwachting."
Hanneke Fiddelaers, Eigenaresse Expertisecentrum Omgaan met Verlies
"Marlène coacht mij sinds 2018 met de vraagstukken waar ik als eigenaar tegenaan loop: financieel en marketing tot personeelszaken.We houden allebei van efficiënt en elke keer vinden we een manier om een ander deel van mijn bedrijf te automatiseren of optimaliseren. "
Roxy Lunn, eigenaresse Koi Atelier

Vragen of kennismaking inplannen?

Ik denk graag met je mee. Laat hieronder je gegevens en eventuele vraag achter.