Ondernemers Coaching

Waarom?

Als ondernemer komt het geregeld voor dat je graag iemand naast je zou willen hebben die met je meedenkt, bij wie je zaken kan toetsen. Iemand die je helpt bij jouw ondernemersvraagstukken (bv. sales, finance, strategie, HR of marketing) en die je van tips en adviezen voorziet. Kortom: iemand die samen met jou als doel heeft om jouw bedrijf nóg beter te laten draaien!

 

Deze mede-ondernemer vind je in May I Advise. May I Advise helpt ondernemers, hoe klein of groot ze ook zijn, met alle vraagstukken waar zij mee zitten. Mijn doel is om jou als ondernemer snel, efficiënt en kwalitatief te helpen met deze uiteenlopende zaken. Zodat jij je bezig kunt houden met de dingen waar jij blij van wordt en zodat je bedrijf nóg beter gaat lopen!

Wat kan May I Advise voor jouw bedrijf betekenen?

Bij deze een aantal voorbeelden waarbij ik klanten heb geholpen:

 Het berekenen van de verdiencapaciteit van je bedrijf (en ervoor zorgen dat die ook behaald wordt)

 Het uitwerken van een businessplan/jaarplan en deze doorvertalen naar concrete en tastbare doelstellingen

 Advies geven over het verbeteren van de website en hoe de online marketing (social media) hier op de juiste wijze op aansluit

 Doorrekenen hoeveel cent van elke verdiende euro winst is, zodat je exact weet hoe je ervoor staat

 Uitdenken welk aanbod het beste aansluit bij jouw doelgroep en hoe je dit het beste kan marketeren

Mijn ervaring

Inmiddels begeleid ik al meer dan 15 jaar ondernemers. Vanaf het praten over de droom om te ondernemen, via het uitwerken en doorrekenen van het ondernemersplan, het opstellen van een financieel meerjarenplan, het bepalen van de marketingstrategie en de financiering van de onderneming naar het uitzoeken van de locatie en het personeel. Na de start zorgden wij er samen voor dat door middel van de juiste sales, kwaliteit, aansturing en marketing het beste resultaat uit het bedrijf werd gehaald! Met hard werken maar met bovenal veel plezier!

 

Dit deed ik 12 jaar in loondienst (o.a. jarenlang bij SNS Bank als regiomanager) en sinds 2017 vanuit mijn eigen onderneming. Met veel van mijn klanten heb ik 1 x per ca. 2 maanden een afspraak. Verder ben ik altijd bereikbaar voor vragen. Mijn dienstverlening is 100% maatwerk en ik werk niet met abonnementen, je kan zelf beslissen wanneer je een afspraak wilt en die inplannen.

 

Voorbeelden van hoe een traject eruit kan zien en de bijbehorende prijzen vind je hier:

Benieuwd of ik wat voor je kan betekenen?

Ik plan graag een afspraak met je in om samen aan de slag te gaan met je vraagstuk (of om je vraagstuk eerst telefonisch door te nemen, dat mag natuurlijk altijd). Laat je gegevens achter of contact mij om een afspraak in te plannen. Afspraken vinden plaats bij mij op kantoor in Amsterdam, op een plek die wij samen bepalen of online.

Recommendations

May I Advise_Favicon

Advies

Ben je voor jouw bedrijf of afdeling op zoek naar een pragmatische en analytische consultant die snel inzetbaar is voor projectmatige vraagstukken? Een expert die ervoor zorgt dat er snel, kwalitatief en op een creatieve en innovatieve wijze resultaat wordt behaald? Dan ben je bij May I Advise aan het juiste adres!

May I Advise_Favicon

Marketing & Sales

Heeft jouw bedrijf of afdeling behoefte aan een verbeterslag op het gebied van marketing, social media of sales? May I Advise adviseert veel bedrijven op het gebied van de (online) marketing strategie. Én zorgt ook voor de uitvoer van succesvolle online campagnes. Wij brengen graag jouw online zichtbaarheid naar een een hoger niveau!

May I Advise_Favicon

Aanbod

Wil jij binnen een dagdeel enorm veel meters maken op het gebied van ondernemen, marketing, finance of strategie? Of wil je weten wat je kan verwachten van een sessie of workshop van May I Advise? Op deze pagina vind je meerdere voorbeelden van hoe een 1 op 1 sessie bij May I Advise eruit kan zien.