Ondernemers Coaching

Waarom?

Als ondernemer komt het geregeld voor dat je graag iemand naast je zou willen hebben die met je meedenkt, bij wie je zaken kan toetsen. Iemand die je helpt bij jouw ondernemersvraagstukken (bv. sales, finance, strategie, HR of marketing) en die je van tips en adviezen voorziet. Kortom: iemand die samen met jou als doel heeft om jouw bedrijf nóg beter te laten draaien!

 

Deze mede-ondernemer vind je in May I Advise. May I Advise helpt ondernemers, hoe klein of groot ze ook zijn, net gestart of juist al heel lang bezig, met alle vraagstukken waar zij mee zitten. Mijn doel is om jou als ondernemer snel, efficiënt, kwalitatief en natuurlijk ook gewoon op een gezellige wijze te helpen met deze uiteenlopende zaken. Zodat jij je bezig kunt houden met de dingen waar jij blij van wordt en zodat je bedrijf nóg beter gaat lopen!

Wat kan May I Advise voor jouw bedrijf betekenen?

Bij deze een aantal voorbeelden waarmee ik klanten heb geholpen;

het berekenen van de verdiencapaciteit van je bedrijf (en ervoor zorgen dat die ook behaald wordt)

het uitwerken van een businessplan / jaarplan en deze doorvertalen naar concrete en tastbare doelstellingen

advies geven over het verbeteren van de website en hoe de online marketing (social media) hier op de juiste wijze op aansluit

doorrekenen hoeveel cent van elke verdiende euro winst is, zodat je exact weet hoe je ervoor staat

uitdenken van welke aanbod het beste aansluit bij jouw doelgroep en hoe je dit het beste kan marketeren

Mijn ervaring

Jarenlang heb ik ondernemers van A tot Z begeleid. Vanaf het praten over de droom om te ondernemen, via het uitwerken en doorrekenen van het ondernemersplan, het opstellen van een financieel meerjarenplan, het bepalen van de marketingstrategie en de financiering van de onderneming naar het uitzoeken van de locatie en het personeel. Na de start zorgden wij er samen voor dat door middel van de juiste sales, kwaliteit, aansturing en marketing het beste resultaat uit het bedrijf werd gehaald! Met hard werken maar met bovenal veel plezier!

 

Exact hetzelfde doe ik nu sinds 2017 voor al mijn klanten. Met veel van mijn klanten heb ik 1 x per ca. 2 maanden een afspraak. Tussen die tijd ben ik 7 dagen per week bereikbaar voor kleine vragen (zonder daarvoor extra kosten te rekenen). Mijn dienstverlening is 100% maatwerk en ik werk niet met abonnementen, je kan zelf beslissen wanneer je een afspraak wilt en die inplannen.

 

Voorbeelden van hoe een eruit kan zien en de bijbehorende prijzen vind je hier:

Benieuwd of ik wat voor je kan betekenen?

Ik plan graag een afspraak met je in om samen aan de slag te gaan met je vraagstuk (of om je vraagstuk eerst telefonisch door te nemen, dat mag natuurlijk altijd). Laat je gegevens achter of contact mij om een afspraak in te plannen. Afspraken vinden plaats bij mij op kantoor in Amsterdam, op een plek die wij samen bepalen of online.

Recommendations

May I Advise_Favicon

Advies

Zoek je voor jouw bedrijf of afdeling een pragmatische en analytische consultant die snel inzetbaar is voor projectmatige vraagstukken en deze snel, kwalitatief en op een creatieve en innovatieve wijze tot een goed einde brengt? Dan ben je bij May I Advise aan het juiste adres!

May I Advise_Favicon

Marketing & Sales

Wil je voor jouw bedrijf of afdeling aan de slag met het verbeteren van je marketing, social media of sales? May I Advise heeft hier enorm veel ervaring in en helpt je graag naar een hoger niveau!

May I Advise_Favicon

Aanbod

Wil jij binnen een dagdeel enorm veel meters maken op het gebied van ondernemen, marketing, financien of strategie? Wil je weten wat je kan verwachten van een sessie of workshop van May I Advise? Dat lees je op deze pagina.