May I Advise

5 dagen strategisch áán je bedrijf werken.

Workation Oostenrijk: 28 januari – 1 februari 2024

Stel je voor dat je 5 dagen in een heerlijke snelkookpan zit waarbij je je bedrijf en jezelf als ondernemer echt naar een hoger niveau tilt. 5 dagen AAN je bedrijf werken. Focussen op het (nog) strategischer neerzetten van je bedrijf, aanbod en salesstrategie. Je nieuwe concept of aanbod gefundeerd uitdenken en neerzetten. Of nu eens écht loskomen van het uurtje-factuurtje werken. En dit alles ondergedompeld in luxe met andere gelijkgestemde en ambitieuze ondernemers om je heen. Dat wil jij toch ook?

Kortom je start 2024 zeker weten goed!

Let op: er is nog maar 1 plekje beschikbaar.

Waar staat dezeworkation voor?

Resultaatgericht

Het hele programma van de workation is 100% op maat gemaakt op basis van jouw doelen & wensen. Hierdoor ga levert het zeker weten enorm veel op.

Aandacht voor jou

Bij deze workation zijn maximaal 5 deelnemers. Hierdoor is er heel veel persoonlijke aandacht en gaan we echt inzoomen op jou & jouw bedrijf.

Luxe & Sneeuw

De workation vind plaats op een super de luxe locatie in Oostenrijk (aan de piste). Naast hard werken dus ook ultiem genieten en ontspannen.

Samen strategisch áán jouw bedrijf werken.

Deze workation is voor jou als je behoefte hebt aan nieuwe energie in je bedrijf en je nu écht die next step wilt gaan maken. Samen gaan we aan de slag met het leggen van een stevigere strategische fundering voor je bedrijf, als je een nieuwe dienst of aanbod wilt toevoegen of als je wilt groeien met je bedrijf zonder stress en verlies van winst.

Het programma is volledig op maat gemaakt voor jou en jouw bedrijf, zodat we enorme resultaten kunnen behalen. In 5 groepssessies gaan we aan de slag met je ideale bedrijf, het daarop aan laten sluiten van je aanbod en het formuleren van een strategisch plan. Uiteraard zoomen we ook in op wat je concreet moet gaan doen om dit te realiseren, waarbij we ook inzoomen op je marketing & sales. Om te zorgen voor goede integratie en blijvende resultaten hebben we een maand na de workation een 1-op-1 coachsessie voor een extra deep dive in je bedrijf. Daarnaast levert het sparren met de andere ambitieuze ondernemers je waardevolle inzichten, meer energie op en zorgt voor de puntjes op de i.

Dit alles terwijl je ondergedompeld wordt in luxe! Want de locatie is óprecht geweldig. Je geeft jezelf hiermee een ontzettend groot cadeau waar je business van groeit en je binnen 5 dagen enorm veel grote stappen gaat zetten.

Kortom: tijdens deze Workation ga je keihard knallen en genieten tegelijk!

Keihard AAN je bedrijf en daarmee binnen enkele dagen jezelf als ondernemer & je bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Investering: €1.774,- ex. btw

Deze prijs is zo goed als ALL-IN. Je krijgt 4 overnachtingen in een heerlijke 2 persoonskamer die je volledig voor jezelf hebt. ’s Ochtends is er een heerlijk ontbijtbuffet, in de namiddag een alpine buffet en elke avond een 5 gangen diner bereid door een chefkok (incl. 2 drankjes per avond). Daarnaast kun je genieten van de 2 spa area’s met zwembaden, sauna’s, opgietingen en stoombaden. Je kunt nachten bij boeken voor €225,- ex. btw per nacht. De prijs is exclusief vervoer naar de locatie van de workation, eventuele skipas & extra consumpties naast alles wat inbegrepen is. 

aanjebedrijfwerken

Wat kun je verwachten?

Vooraf maken we online kennis en je ontvangt voor de workation een uitgebreide vragenlijst. Hierdoor word je alvast aan het denken gezet en kan ik het programma helemaal inrichten op jouw specifieke vraagstukken.

Op de dag van aankomst, zondag, starten we om 17.00 uur met een rondleiding door het hotel en de kick-off sessie. Op maandag, dinsdag & woensdag staan van 14.00 – 17.00 uur de groepssessies gepland waarbij we aan de slag gaan met je droombedrijf, je aanbod, de strategie om daar te komen en je sales- & marketingplan. Op donderdagochtend hebben we gezamenlijk een afsluitende groepssessie

De tijd naast de sessies en het diner is vrij te besteden. Deze kun je benutten door alles te laten bezinken en met het geleerde aan de slag te gaan, te sparren met de andere ondernemers of om te genieten van de wellness of de omgeving. Het hotel aan het skigebied Saalbach-Hinterglemm, er is uiteraard ook de mogelijkheid om te skiën. (De skipas zit niet bij de prijs inbegrepen). Hou je hier niet van? Dan weet ik zeker dat je geniet van een wandeling door het winter wonderland rondom het hotel.

Elke avond genieten we met zijn allen van een heerlijk 5 gangen diner bereidt door een chef-kok. En dat alles in een super-de-luxe hotel waar heerlijk voor je wordt gezorgd. (Hier vind je meer informatie over het hotel.) 

Een maand na de workation hebben we een online 1 op 1 coachsessie om zo te kijken hoe het je na de workation is vergaan en zoomen we in op eventuele vragen waar je tegenaan bent gelopen.

Dit is waarom je erbij wilt zijn:
 • Mij als coach de volledige workation aan je zijde. Ik denk actief met je mee over je bedrijfsplannen.

 • Om écht strategische en winstgevende stappen te zetten voor je bedrijf.

 • Voor de dagelijks inspirerende en praktische workshop waarbij je AAN je bedrijf werkt én geïnspireerd wordt door de andere ambitieuze ondernemers.

  Een extra persoonlijke deep dive in je bedrijf door de 1 op 1 coachingsessie een maand na de workation waardoor je zorgt dat je je plannen ook echt gaat realiseren. 

 • Slapen in een heerlijk luxe privé-kamer met prachtig uitzicht op de bergen.

 • Elke dag genieten van heerlijke maaltijden, met dagelijks een 5 gangendiner bereid door een topchef.

 • Genieten van winter wonderland in de  heerlijke natuur rondom het hotel en en een wandeling door bergen. (Als je wilt kun je zelfs gaan skiën.)

 • Tijd voor jezelf door te genieten in een van de 2 zwembaden, 6 sauna’s of het stoombad. 

workation_ondernemer
Lovely review
De workation vond ik een fantastische ervaring. Door de combinatie van groepssessies en een individuele sessie kun je in een paar dagen veel verder komen dan dat je alleen was blijven 'aanmodderen'. De input van andere ondernemers is heel waardevol . En dat allemaal terwijl je ook nog helemaal in de watten wordt gelegd.
Hanneke Fiddelaers, Expertisecentrum Omgaan met verlies

Voor wie is deze workation?

Deze workation is geschikt voor jou als je op zoek bent naar een intensieve boost voor jouw bedrijf. Je hebt al een succesvol bedrijf, maar je verlangt naar meer focus en strategie. Je bent klaar voor die volgende stap. Dit kan een refresh van je huidige bedrijf zijn, het toevoegen van een nieuw aanbod of dienst, of het aanpakken van groeivraagstukken op een gefundeerde en winstgevende manier. Je bent gedreven, ambitieus en je wilt deelnemen aan een programma van hoge kwaliteit, dat je energie geeft en waarmee je in vijf dagen grote sprongen kunt maken.

Samen met de andere gedreven en positief ingestelde ondernemers heb je zin om écht de diepte in te duiken met je bedrijf, iets waar je vaak niet aan toekomt in de drukte van het ondernemerschap.

Om persoonlijke aandacht te waarborgen en te kunnen focussen op jouw bedrijf, werken we met een kleine groep (minimaal 4 en maximaal 7 deelnemers).

Wat kan je met de workation bereiken voor je bedrijf?

Refresh van je aanbod, strategie en marketing; tijdens deze dagen neem je nu eens echt de tijd om je website, aanbod en sales- en marketingstrategie grondig door te nemen, zodat alles weer volledig op orde is.

✅Dat je een goed & succesvol plan opzet waarmee je kunt opschalen met je bedrijf; gefundeerd, doordacht en winstgevend.

✅De overstap maken van uurtje-factuurtje ondernemen naar het neerzetten van jouw eigen succesvolle aanbod met vaste prijzen die passen bij je expertise.

Je bedrijf opschalen, bijvoorbeeld door het aannemen van personeel of het huren van een pand, op een verstandige en succesvolle manier.

Het strategisch uitdenken en neerzetten van je nieuwe aanbod. Mét daarbij een mooi marketing- & salesplan zodat je het direct na de workation kunt uitrollen (als je het niet al gelanceerd hebt 😉 ).

Wat krijg je allemaal?:
 • 5 dagen full-focus AAN je bedrijf werken

 • 4 overnachtingen in een heerlijke luxe privé hotelkamer met prachtig uitzicht op de bergen;
 • 5 super waardevolle sessies met de groep, met volop 1 op 1 aandacht;
 • 1 op 1 coach sessie na de workation voor extra integratie;
 • Dagelijks tijd om te genieten van de luxe spa’s met verwarmde zwembaden en sauna’;
 • 3/4e pension; elke avond een geweldig lekker 5 gangen diner op sterrenniveau (incl. water en 2 drankjes per avond), elke ochtend een overheerlijk ontbijt & genieten van het buffet in de namiddag;
 • 1 x gedurende je verblijf de mogelijkheid om met de gondel de berg op te gaan. Je kunt de workation zelfs combineren met skiën (skipas niet inbegrepen).
 • Gedurende de hele workation ben ik beschikbaar om met je mee te denken en samen de puntjes op de i te zetten.
workation_nederland

Zij gingen je voor

"In de Workation heb ik een nieuw product ontwikkeld waar ik anders weken over gedaan had! De totale focus om AAN je bedrijf te werken zorgt dat je direct keuzes maakt! Het heeft mij veel verder gebracht dan ik van tevoren had bedacht. "
Fabienne Aardenburg, Connect In
"Met deze workation weet k weer "HOE" mijn bedrijf een succes gaat worden! Daarom raad ik iedereen aan om mínstens 1 keer mee te gaan met Marlène."
Brenda Verrijk, Bestsupport08
"Het was een cadeau aan mezelf en mijn bedrijf. Even op de rem en tijd besteden aan mijn eigen bedrijf: waarom doe ik wat ik doe? Wat zijn mijn wensen en doelen voor de aankomende jaren? De workation is ontzettend waardevol geweest."
Astrid Peters, Beingbrand

5 daagse workation

Aan je bedrijf werken in Winter Wonderland!

Bij veel ondernemers vliegen de weken voorbij en is er te weinig tijd om écht AAN je bedrijf te werken. Met deze workation start je 2024 geweldig goed en dat op een super de luxe locatie in Oostenrijk. Samen met andere enthousiaste ondernemers ga je 5 dagen AAN je bedrijf werken. Naast het inhoudelijke programma is er ruimte om alles te laten bezinken maar vooral ook te genieten van alle luxe van het hotel en de prachtige omgeving. 

Gezamenlijk werken wij aan onze doelen, sparren wij over onze business en boeken we resultaten terwijl je geniet van de heerlijke plek en de tijd voor jezelf. 

De prijs is exclusief vervoer naar de locatie van de workation, eventuele skipas & extra consumpties naast alles wat inbegrepen is.

Oostrenrijk workation

28 januari tot en met 1 februari
1774,- excl. BTW
 • Online kennismaking vooraf
 • 5 dagen volwaardig programma
 • Verblijf in super de luxe verblijf
 • Online 1 op 1 coach sessie maand na de workation

Wil jij héél 2024 coaching?

Combineer deze workation dan met het Level Up Coachtraject. Hét strategische coachingstraject voor de ambitieuze ondernemer die verder door wilt groeien. Level Up is een mooie combinatie van 2 offline coachdagen; een halverwege het traject en een ter afronding zodat je een goede fundering hebt om daarna ook nog verder te groeien en maandelijks een online coach sessie zodat we continue focus houden op jouw dromen en doelen en ik jouw stok achter de deur ben. Kies je voor Level Up dan betaal je voor deze workation maar €1474,- ex. BTW. Een korting van maar liefst €300,-.

marlene may_businesscoach

Over Marlène & op Workation gaan

Hi, ik ben Marlène. Ik ben geen standaard businesscoach of adviseur. Al ruim 13 jaar coach en adviseer ik ondernemers. Vanuit May I Advise heb ik al meer dan 200 ondernemers mogen adviseren. Mijn professionele blik zet ik graag in voor de groei van jouw bedrijf tijdens deze workation! Zodat we samen gigantisch mooie en grote stappen gaan zetten.

Waarom op deze workation gaan?

Als ondernemer jezelf een aantal dagen uit de waan van de dag van je bedrijf halen en meerdere dagen full-focus AAN je bedrijf werken is énorm waardevol. En dan niet ‘gewoon ergens werken op een hele fijne locatie’ maar écht jezelf ontwikkelen, je bedrijf naar een hoger niveau tillen en naar huis gaan met concreet resultaat. Dát is wat je tijdens deze workation gaat doen. Dit doe ik door altijd te werken met een kwalitatief & inhoudelijk programma. 100% ingericht op basis van jouw bedrijf en vraagstukken. En altijd met ruimte voor 1 op 1 coaching. Samen met andere ambitieuze ondernemers.

Praktische informatie

De workation van maandag 28 januari tot en met donderdag 1 februari vindt plaats het Good Life Resort Riederalm in Leogang, Oostenrijk.

Het vervoer naar het hotel regel je zelf, maar ik help graag met suggesties. Je kunt per vliegtuig (luchthaven Salzburg, indien gewenst boeken we een transfer voor jou en eventuele andere deelnemers), met de auto (iets meer dan 950 kilometer vanaf Utrecht) of met de (nacht)trein naar het hotel.

Natuurlijk denk ik graag met je mee, dus stel gerust al je vragen. Daarnaast kan ik jullie aan elkaar koppelen, zodat jullie kunnen kijken of je samen kunt rijden.

 • Heel logisch, ik stel voor om een geheel vrijblijvende online kennismaking in te plannen. Tijdens deze kennismaking vertel ik je meer over de inhoud, de andere deelnemende ondernemers, het hotel en alles wat je verder wilt weten. Op basis hiervan kun je goed beoordelen of het wat voor je is. Plan hier je kennismaking in.
 • 5 groepssessies
 • 1 op 1 coach sessie van ruim een uur na de workation
 • Verder ben ik alle dagen beschikbaar om met je mee te denken over jouw ondernemingsvragen! 
 • 4 hotelovernachtingen in een heerlijke 2 persoonskamer die je helemaal voor jezelf hebt
 • 4 x een zeer uitgebreid heerlijk ontbijt (neem gerust een broodje voor de lunch mee)
 • 4 x het buffet in de namiddag 
 • en elke avond genieten van een 5 gangen diner op sterrenniveau (inclusief 2 drankjes naast het tafelwater per avond).
 • Toegang tot de luxe spa’s met verwarmde zwembaden en sauna’s, … (met apart gedeelte exclusief voor volwassenen, daarnaast ook een family gedeelte met glijbaan etc.) 
 • Ticket voor het gebruiken van de gondel voor 1 keer gedurende je verblijf de berg op.

Je krijgt een factuur met daarop 5 Daagse Workation erop van mij erop. De factuur van het hotel is een Oostenrijkse factuur met lokale btw. Raadpleeg je boekhouder voor de juiste verwerking in je boekhouding.

 • Het is verstandig om de voorwaarden van je verzekeringen te controleren. Knab biedt een speciale zakelijke workation-verzekering aan. Ik raad je aan deze of een andere zakelijke verzekering af te sluiten die dit als zakelijke reis dekt, want je weet maar nooit. 

Vragen of kennismaking inplannen?

Heb je vragen of vind je het fijn eerst met mijn kennis te maken. Dat kan! 

Laat hier je gegevens achter en ik neem contact met je op.