May I Advise

5 dagen strategisch slim áán je bedrijf werken.

Workation Oostenrijk: 29 september tot en met 3 oktober

Stel je voor dat je 5 dagen in een heerlijke snelkookpan zit waarbij je je bedrijf en jezelf als ondernemer echt naar een hoger niveau tilt. Vijf dagen AAN je bedrijf werken. Focussen op het (nog) strategischer neerzetten van je bedrijf, aanbod en salesstrategie. Je nieuwe concept of aanbod gefundeerd uitdenken en neerzetten. Of nu eens écht loskomen van het uurtje-factuurtje werken. En dit alles op een superluxe locatie midden in de bergen in Oostenrijk met andere gelijkgestemde en ambitieuze ondernemers om je heen. Dat wil jij toch ook?

Waar staat deze workation voor?

Resultaatgericht

Het hele programma van de workation is 100% op maat gemaakt op basis van jouw doelen & wensen. Hierdoor ga je echt gigantisch veel meters maken met je bedrijf.

Aandacht voor jou

Bij deze workation zijn maximaal 7 deelnemers. Hierdoor is er heel veel persoonlijke aandacht en kunnen we volledig inzoomen op jou en jouw bedrijf, inclusief 1-op-1 tijd.

Luxe

De workation vindt plaats op een super de luxe locatie in Oostenrijk (naast de gondel de berg op). Naast hard werken is de workation dus ook echt een cadeau voor jezelf.

Samen strategisch áán jouw bedrijf werken.

Deze workation is voor jou als je toe bent aan de next step als ondernemer en met jouw bedrijf. Het programma maak ik volledig op maat op basis van jou, jouw doelen en vraagstukken. Waardoor je enorme resultaten gaat behalen.

In 3 groepssessies werken we aan het creëren van jouw ideale bedrijf, onderzoeken wat er nodig is om daar te komen, passen je aanbod daarop aan en stellen een strategisch actieplan op. We zoomen ook in op je marketing en sales. En zorgen voor een goede actieplanning voor écht integratie in je bedrijf.

Om te zorgen voor een extra deep dive hebben wij twee 1-op-1 coachsessies. Hier ligt de focus net wat meer op jouw persoonlijk leiderschap. Zodat je ook écht klaar bent om die volgende stap te zetten. 

Dit alles terwijl je ondergedompeld wordt in luxe! De locatie is écht ronduit geweldig, de omgeving prachtig en je wordt volledig ontzorgd.

Kortom: een cadeau aan jezelf en aan je bedrijf want binnen 5 dagen zet je enorme stappen.

Keihard AAN je bedrijf en daarmee binnen enkele dagen jezelf als ondernemer & je bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Investering: 1.997,- ex. btw

Deze prijs is zo goed als ALL-IN. 5 dagen een kwalitatief programma.Vier overnachtingen in een heerlijke tweepersoonskamer die volledig voor jou is. ’s Ochtends staat er een heerlijk ontbijtbuffet voor je klaar, in de namiddag kun je genieten van een buffet en elke avond wordt er een uitgebreid vijfgangendiner bereid door een chef-kok (incl. 2 drankjes per avond). Daarnaast kun je genieten van de twee spa-area’s met zwembaden, sauna’s, opgietingen en stoombaden. Ook kun je dagelijks met de gondel de bergen in. De prijs is exclusief vervoer naar de locatie en extra consumpties buiten alles wat inbegrepen is.

aanjebedrijfwerken

Wat kun je verwachten?

Vooraf maken we uitgebreid online kennis en je ontvangt voor de workation een uitgebreide vragenlijst. Hierdoor word je alvast aan het denken gezet, en kan ik het programma helemaal afstemmen op jouw als persoon, je bedrijf en jouw specifieke vraagstukken.

Op zondag starten we rond 16.00/17.00 uur met een rondleiding door het hotel en de uitgebreide kick-off sessie

Op maandag en donderdag staan de groepssessies gepland van 9.00 uur tot 13.00 uur, waarbij we aan de slag gaan met je droombedrijf, je aanbod, de strategie om daar te komen en je sales- & marketingplanHiermee zorgen we voor de integratie ná de workation. 

Voor de deep dive in jouw bedrijf hebben we op dinsdag en woensdag een 1 op 1 coachsessie staan. Hierin zoomen we in op de persoonlijkere vraagstukken en werken we aan jouw persoonlijk leiderschap. Of pakken gewoonweg een van de vraagstukken uitgebreid beet. 

In de middag is de keuze aan jou wat te doen. Je kunt met het geleerde aan de slag gaan, door 1 op 1 tijd met mij te pakken,  te sparren met andere ondernemers, of te genieten van de wellness of de omgeving. Ook kun je dagelijks twee keer (inbegrepen) met de gondel omhoog; dus je kunt heerlijke wandelingen maken door de bergen!

Elke avond genieten we met zijn allen van een heerlijk 5 gangen diner bereidt door een chef-kok.

Meer weten over de locatie? Hier vind je meer informatie over het hotel. 

Dit is waarom je erbij wilt zijn:
 • Gedurende de volledige workation sta ik als coach aan je zijde en denk ik actief mee over je bedrijfsplannen.

 • Om écht strategische en winstgevende stappen te zetten voor je bedrijf.

 • Voor de op jouw doelen ingerichte groepssessies waarbij je AAN je bedrijf werkt én geïnspireerd wordt door de andere ambitieuze ondernemers.

 • Voor de extra deep dive in je bedrijf door de twee 1 op 1 coachsessies. In deze sessies gaan we nóg net even verder de diepte in waardoor je zorgt dat je je plannen ook echt gaat realiseren. 

 • Je verblijft in een prachtige luxe privékamer met een adembenemend uitzicht op de bergen.

 • Elke dag kun je genieten van heerlijke maaltijden, inclusief een dagelijks vijfgangendiner bereid door een topchef.

 • Genieten van de schitterende natuur rondom het hotel en en een wandeling door bergen.

 • Tijd voor jezelf door te genieten in een van de 2 zwembaden, 6 sauna’s of het stoombad. 

workation_ondernemer
Lovely review
De workation vond ik een fantastische ervaring. Door de combinatie van groepssessies en een individuele sessie kun je in een paar dagen veel verder komen dan dat je alleen was blijven 'aanmodderen'. De input van andere ondernemers is heel waardevol . En dat allemaal terwijl je ook nog helemaal in de watten wordt gelegd.
Hanneke Fiddelaers, Expertisecentrum Omgaan met verlies

Voor wie is deze workation?

Deze workation is geschikt voor jou als je op zoek bent naar een intensieve boost voor je bedrijf en persoonlijke groei als ondernemer. Je hebt al een succesvol bedrijf, maar je verlangt naar meer focus, groei en strategie. Je bent toe aan die volgende stap. Dit kan een refresh van je huidige bedrijf zijn, het toevoegen van een nieuw aanbod of dienst, of het aanpakken van groeivraagstukken op een gefundeerde en winstgevende manier. Je bent gedreven, ambitieus en je wilt deelnemen aan een hoogwaardig programma dat je energie geeft en waarmee je in vijf dagen grote sprongen kunt maken.

Samen met de andere gedreven en positief ingestelde ondernemers ben je klaar om écht de diepte in te duiken met je bedrijf, iets waar je vaak niet aan toekomt in de drukte van het ondernemerschap.

Om persoonlijke aandacht te waarborgen en te kunnen focussen op jouw bedrijf, werken we met een kleine groep (minimaal 4 en maximaal 7 deelnemers).

Wat kan je met de workation bereiken voor je bedrijf?

✅Gigantische strategische groei. Jij als ondernemer wil die volgende stap maken. Aan de slag met wat daarvoor nodig is en weten wat je te doen staat. Dat gaan we samen uitdenken.

✅Een refresh van je aanbod, strategie en marketing. Gedurende deze dagen neem je echt de tijd om je website, aanbod, en sales- en marketingstrategie grondig door te nemen, zodat alles weer volledig op orde is.

✅ Het opstellen van een goed en succesvol plan waarmee je kunt opschalen met je bedrijf; gefundeerd, doordacht en winstgevend.

✅ De overstap maken van uurtje-factuurtje ondernemen naar het neerzetten van jouw eigen succesvolle aanbod met vaste prijzen die passen bij je expertise.

✅ Het strategisch uitdenken en neerzetten van je nieuwe aanbod, inclusief een doordacht marketing- en salesplan, zodat je het direct na de workation kunt uitrollen (als je het niet al gelanceerd hebt 😉).

Wat krijg je allemaal?:
 • 5 dagen full-focus AAN je bedrijf werken

 • 4 overnachtingen in een heerlijke luxe privé hotelkamer met prachtig uitzicht op de bergen;

 • 3 super waardevolle groepssessies met volop individuele aandacht;
 • Twee 1 op 1 coach sessies voor die extra deep dive;
 • Dagelijks tijd om te genieten van de luxe spa’s met verwarmde zwembaden, sauna’s en opgietingen;
 • Zo goed als all-in eten: ontbijtbuffet, namiddagbuffet en elke avond een overheerlijk 5-gangendiner op sterrenniveau (incl. water en 2 drankjes per avond);
 • Dagelijks de mogelijkheid om met de gondel de berg op te gaan voor een schitterende wandeling;
 • Gedurende de hele workation ben ik beschikbaar om met je mee te denken en samen de puntjes op de i te zetten.
workation_nederland
"In de Workation heb ik een nieuw product ontwikkeld waar ik anders weken over gedaan had! De totale focus om AAN je bedrijf te werken zorgt dat je direct keuzes maakt! Het heeft mij veel verder gebracht dan ik van tevoren had bedacht. "
Fabienne Aardenburg, Connect In
"Met deze workation weet ik weer "HOE" mijn bedrijf een succes gaat worden! Daarom raad ik iedereen aan om mínstens 1 keer mee te gaan met Marlène."
Brenda Verrijk, Bestsupport08
"Het was een cadeau aan mezelf en mijn bedrijf. Even op de rem en tijd besteden aan mijn eigen bedrijf: waarom doe ik wat ik doe? Wat zijn mijn wensen en doelen voor de aankomende jaren? De workation is ontzettend waardevol geweest."
Astrid Peters, Beingbrand

5 daagse workation

Aan je bedrijf werken in Oostenrijk.

Voor jou als ondernemer vliegen de weken voorbij, en is er te weinig tijd om écht AAN je bedrijf te werken. Met deze workation kun je dat doen op een superluxe locatie in Oostenrijk. Samen met andere enthousiaste ondernemers ga je 5 dagen intensief aan de slag met je bedrijf. Naast het inhoudelijke programma is er ruimte om alles te laten bezinken en te genieten van de luxe van het hotel en de prachtige omgeving.

We werken gezamenlijk aan onze doelen, sparren over onze ondernemingen en boeken resultaten, terwijl je geniet van de heerlijke omgeving en tijd voor jezelf.

De prijs is exclusief vervoer naar de locatie van de workation en consumpties die niet zijn inbegrepen bij het arrangement.

Oostenrijk Workation

29 sept. - 3 okt.
1997,- excl. BTW
 • Verblijf in een super de luxe accommodatie
 • Zo goed als all-in eten en drinken
 • 3 groepssessies van hoog niveau
 • Twee 1 op 1 coachsessies
 • Online kennismaking vooraf

Wil jij een héél jaar coaching?

Combineer deze workation dan met het Level Up Coachtraject. Het strategische coachingstraject voor de ambitieuze ondernemer die verder wil groeien. Level Up is een mooie combinatie van 2 offline coachdagen; één halverwege het traject en één ter afronding, zodat je een stevige fundering hebt om daarna nog verder te groeien. Daarnaast hebben we maandelijks een online coachsessie, waardoor we voortdurend de focus houden op jouw dromen en doelen en ik als jouw stok achter de deur fungeer. Kies je voor Level Up, dan betaal je voor deze workation slechts €1.697,- excl. BTW, een korting van maar liefst €300,-.

marlene may_businesscoach

Over Marlène & op workation gaan

Hi, ik ben Marlène. Ik ben geen standaard businesscoach of adviseur. Al ruim 13 jaar coach en adviseer ik ondernemers. Met May I Advise heb ik al meer dan 200 ondernemers mogen adviseren. Mijn professionele blik zet ik graag in voor de groei van jouw bedrijf tijdens deze workation, zodat we samen gigantisch mooie stappen gaan zetten.

Waarom deelnemen aan deze workation?

Als ondernemer jezelf een aantal dagen uit de waan van de dag van je bedrijf halen en meerdere dagen full-focus AAN je bedrijf werken is énorm waardevol. En dan niet ‘gewoon ergens werken op een hele fijne locatie’ maar écht jezelf ontwikkelen, je bedrijf naar een hoger niveau tillen en naar huis gaan met concreet resultaat. Dát is wat je tijdens deze workation gaat doen. Dit doe ik door altijd te werken met een kwalitatief en inhoudelijk programma dat ik voor 100% afstem op jouw bedrijf en vraagstukken. Bovendien is er altijd ruimte voor 1-op-1 coaching, én profiteer je van de inzichten van de andere ambitieuze ondernemers in de groep.

Praktische informatie

De Workation in Oostenrijk dit jaar gepland van 29 sept. tot en met 3 okt.

De Workation vindt plaats het Good Life Resort Riederalm in Leogang, Oostenrijk.

Het vervoer naar het hotel regel je zelf, maar ik help graag met suggesties. Je kunt per vliegtuig (luchthaven Salzburg, indien gewenst boeken we een transfer voor jou en eventuele andere deelnemers), met de auto (iets meer dan 950 kilometer vanaf Utrecht) of met de (nacht)trein naar het hotel.

Natuurlijk denk ik graag met je mee, dus stel gerust al je vragen. Daarnaast kan ik jullie aan elkaar koppelen, zodat jullie kunnen kijken of je samen kunt rijden.

 • Heel begrijpelijk, ik stel voor om een geheel vrijblijvende online kennismaking in te plannen. Tijdens deze kennismaking vertel ik je meer over de inhoud, de andere deelnemende ondernemers, het hotel en alles wat je verder wilt weten. Op basis hiervan kun je goed beoordelen of het wat voor je is. Plan hier je kennismaking in.
 • 5 groepssessies
 • 1 op 1 coach sessie van ruim een uur 
 • Gedurende alle dagen ben ik beschikbaar om met je mee te denken over jouw ondernemingsvragen.
 • 4 hotelovernachtingen in een heerlijke 2-persoonskamer die je helemaal voor jezelf hebt
 • 4 x een zeer uitgebreid heerlijk ontbijt (neem gerust een broodje voor de lunch mee)
 • 4 x het buffet in de namiddag 
 • Elke avond geniet je van een 5-gangendiner op sterrenniveau (inclusief 2 drankjes naast het tafelwater per avond).

 • Pas waarmee je dagelijks 2 keer de berg op kan met de gondel die naast het hotel ligt.
 • Toegang tot de luxe spa’s met verwarmde zwembaden en sauna’s, … (met apart gedeelte exclusief voor volwassenen, daarnaast ook een family gedeelte met glijbaan etc.) 

Je ontvangt een factuur met daarop “5-Daagse Workation” van mij. De factuur van het hotel is een Oostenrijkse factuur met lokale btw. Raadpleeg je boekhouder voor de juiste verwerking in je boekhouding.

 • Het is verstandig om de voorwaarden van je verzekeringen te controleren. Knab biedt een speciale zakelijke workation-verzekering aan. Ik raad je aan deze of een andere zakelijke verzekering af te sluiten die dit als zakelijke reis dekt, want je weet maar nooit. 

Vragen of kennismaking inplannen?

Heb je vragen of vind je het fijn eerst met mijn kennis te maken. Dat kan! 

Laat hier je gegevens achter en ik neem contact met je op.