May I Advise

In een korte tijd grote stappen voor je bedrijf zetten!

1:1 offline coach snelkookpan sessie

In deze korte & krachtige offline coach sessie van 1,5 uur op een inspirerende locatie duiken wij volledig de diepte in van een vraagstuk voor jouw bedrijf. Na deze coach sessie heb je antwoord op al jouw vragen, weet je precies wat je moet doen en heb je een duidelijk plan de campagne voor hoe je verder moet. Verder heb ik enorm veel inspiratie en advies gegeven waardoor je bomvol positieve energie verder gaat.  

Kortom: een enorm waardevol aanbod voor als je snel hele kwalitatieve stappen wilt zetten. 

297,- ex. btw

Wat kun je verwachten?

01 //

Voorbereiding

Voorafgaand aan de coachsessie ontvang je van mij een vragenlijst zodat ik precies weet op welk vraagstuk we gaan inzoomen, weet ik wat je doelen zijn, waar je tegenaan loopt en wat je er lastig aan vindt. Op basis van deze input ga ik al heel veel mooie oplossingen uitdenken voor jouw vraagstuk. Zodat we in de sessie zelf meteen de diepte in kunnen.

02 //

Ofline Sessie

In deze offline coachsessie van 90 minuten gaan we helemaal de diepte in op dit vraagstuk. Samen zoomen we in op welke wegen je kunt bewandelen. Ik neem je mee in wat je op die wegen kunt tegenkomen én hoe je hiermee omgaat. Zo weet je precies wat kunt verwachten en hoe je hier op in kunt spelen. We eindigen met praktische acties qua hoe verder. Na deze sessie weet je precies wat je moet doen om je doelen van dit vraagstuk te behalen. De datum plannen we samen na aankoop en vindt plaats in Hilversum of Amsterdam.

03 //

Recap

Na de sessie ga jij naar huis met veel kennis, inspiratie, adviezen en een actieplan. Ik schrijf een recap met daarin alle belangrijke onderwerpen uit de sessie zodat je die helder onder elkaar hebt. En uiteraard kun je altijd nog eventuele vragen stellen als die er nog zijn. 

04 //

Met als resultaat

Dat je op een efficiënte maar vooral kwalitatieve wijze enorm veel meters maakt voor je bedrijf. Je weet wat je moet doen en hoe je verder moet. 

Investering 297,-

EXCL. BTW

Gigantische stappen maken in een korte coachsessie; écht.

Er is geen uitgebreid coachtraject nodig om grote stappen te maken. Deze 1:1 coach sessie is goud om in te zetten als je even vastloopt op een vraagstuk. Door deze sessie heb je heel concreet antwoord op je vragen en met de recap erbij heb je een heel compleet aanbod te pakken. 

Ik ben niet dé coach die vindt dat jij meteen een heel traject moet afnemen. Soms heb je gewoon een heel kwalitatief klankbord en antwoord op je vragen nodig. Ik wil dat je mij inzet als je het nodig hebt niet omwille van mijn verdienmodel.

Voorbeelden van vraagstukken:

Strategisch salesplan

Business boost

Wil je je aanbod en hoe je je aanbod gaat verkopen tegen het licht houden?

Dan is de onlinecoach sessie hier perfect voor! We zoomen in op WAT je aanbiedt, WIE je doelgroep is, op de INHOUD van je salespage en welke salesacties je allemaal kunt nemen om dit aanbod te verkopen. Hierbij kijk ik écht naar jou als ondernemer, jouw bedrijf en jouw doelgroep.

Na de sessie kan jij vol energie aan de slag met je aanbod.

Salespage Advies

Zorg ervoor dat jouw salespage salestechnisch helemaal top is én volledig aansluit op jou, je bedrijf, je doelgroep, je aanbod én het resultaat van jouw dienst / product. 

In deze sessie gaan we aan de slag met het ervoor zorgen dat de pagina helemaal aansluit bij jou en jouw doelgroep. En zorgen we ervoor dat je er ook écht de beste conversie mee behaalt. 

Na de sessie stuur ik je nog mijn feedback & tips over de pagina door.

Finance Sessie

Als ondernemer is het heel belangrijk om je geldzaken op orde te hebben. Als je een financieel gezond bedrijf hebt weet je dat het geld technisch goed zit. Hierdoor kun jij je richten op hetgeen waarvoor je ondernemer bent geworden: jouw passie!

In deze sessie kunnen we jouw financiële vragen onder de loep nemen. We kunnen bijvoorbeeld inzoomen op jouw prijzen of hoeveel je moet verdienen.

Na de sessie ontvang je een recap.

Lovely review
Marlène heeft ervoor gezorgd dat mijn salespagina, die ikzelf al best goed vond, ijzersterk is geworden en nu als een huis staat.
Jenneke Peters, Knallen met SEO
Keuze maken

MET WIE IS DEZE COACH SESSIE

Ik, Marlène, coach & adviseer alweer ruim 13 jaar ondernemers.

Mijn achtergrond is enorm breed wat maakt dat ik jou ook over de gehele breedte kan adviseren. Zelf ben ik alweer ruim 6 jaar eigenaar van May I Advise. Het adviesbureau voor ondernemers met strategische groeivraagstukken op het gebied van strategie, marketing, sales en finance. Voordat ik ondernemer werd, heb ik 12 jaar als regiomanager bij 2 hele grote franchiseorganisaties gewerkt. Zo was ik bij SNS Bank als regiomanager o.a. verantwoordelijk voor 20+ franchisenemers, 20 vestigingen en daarmee (indirect) 160 medewerkers. Alle kennis en ervaring die ik in loondienst – en daarna als ondernemerscoach – heb opgedaan, zet ik nu in om ondernemers en hun bedrijf (nog) succesvoller te laten zijn. Dankzij mijn zeer brede achtergrond en verschillende opleidingen en ervaring, kijk ik altijd naar het totaalplaatje van een ondernemer. De focus ligt hierbij altijd op doen waar je het meest blij van wordt (en daarmee een financieel en succesvol bedrijf runnen).

Investering

In een korte & krachtige offline coachsessie antwoord op jouw vraagstuk.

In de offline coach sessie van 1,5 uur zoomen we 1,5 uur uitgebreid in op jouw vraagstuk. Na de sessie weet je precies wat je te doen staat en heb je de handvaten om verder te gaan. 

De datum plannen we samen na aankoop en vindt plaats in Hilversum of Amsterdam. Dit is mogelijk in april, mei, juni of juli.

Offline 1 op 1 Coachsessie

297,- excl. BTW
  • Een vragenlijst vooraf zodat ik in kan spelen op jouw bedrijf & vragen
  • Een sessie van 1,5 uur in Hilversum of Amsterdam
  • Heel veel advies, tips & inspiratie
  • Een handige recap achteraf & de deur uit met een concreet stappenplan
  • Na de sessie de mogelijkheid tot het stellen van vragen
Waar staat mijn coaching voor?

01 //

Maatwerk

Zodat ik volledig inspeel op jou als klant, jouw bedrijf, doelen & uitdagingen. 

02 //

Resultaatgericht

Wat ervoor zorgt dat jij na de online coach sessie écht antwoord hebt op je vragen en weet hoe je verder moet.

03 //

Kennisgericht

Gebaseerd op onderbouwde en kwalitatieve kennis, kunde en ervaring.

04 //

Innovatief

Op basis van jouw vraag kom ik met de meest passende oplossingen. En dat altijd met een betrokken en positieve vibe.

Vragen of wil je een coach sessie inplannen?

Dat kan door hieronder je gegevens en eventuele vragen achter te laten.