May I Advise

50 tinten sales cursus

Voor ondernemers die sales willen doen op een leuke manier die past én werkt.

Je leert alles over de alle mogelijkheden die er zijn op sales & marketing gebied (online én offline). Waarbij je ontdekt welke van deze 50 tinten leuk zijn, bij jou, je bedrijf en ideale klant passen en hoe je ze succesvol kunt inzetten. Want er is zoveel meer mogelijk dan alleen actief zijn op social media. Dat is maar één van de 50 tinten sales. 

Ook leer je hoe klanten converteren door te zorgen voor een kloppend aanbod, fijne website & goede klantreis. 

Als kers op de taart ga je een salesplan maken voor jouw bedrijf én meteen de eerste acties ondernemen. Op dit salesplan kijk ik als strategisch adviseur persoonlijk mee. Waardoor je jouw persoonlijke en strategisch slimme salesplan in handen hebt.

*De cursus gaat per 1 juli live (elke week 1 module): tot die tijd krijg je als gratis bonus: de CEO Ochtend Workshop (t.w.v. €45,-).

 97,- ex. btw

Met als resultaat:

Dat je weer écht zin krijgt om met je sales aan de slag te gaan. Géén copy paste of standaard methode voor een ‘succesvolle strategie’. Maar dé cursus waarin je het sales- & actieplan gaat vormgeven dat volledig op maat gemaakt is voor jou, je bedrijf, je aanbod en je klanten. Praktisch toepasbaar en meteen inzetbaar. Ook ga je je aanbod, website & klantreis tegen het licht houden: met als resultaat dat het voor jouw klant nog duidelijker is wat jij te bieden hebt.

Ik, Marlène, host deze live dag. Ik coach & adviseer alweer ruim 13 jaar ondernemers.

Wil jij:

Dan is dit online programma zeker wat voor jou!

Voor wie is dit programma?

Dit programma is er voor (teamleden van) ondernemers die sales in hun bedrijf willen integreren op een manier die écht past. Die zin hebben om in actie te komen en meer ideale klanten willen gaan aantrekken. Ondernemers die niet klakkeloos een ‘standaard online salesfunnel’ willen bouwen, om daarna alsnog te moeten leuren en trekken aan potentiële klanten. Voor de ondernemer die wil ontdekken wat er allemaal nog meer mogelijk is op het gebied van sales, en op basis daarvan een ijzersterk plan gaat ontwikkelen dat helemaal passend is en leuk om uit te voeren. De ondernemer die ervoor kiest om op een comfortabele en fijne manier sales te doen. Je leert hoe je dit goed moet aanpakken en ontvangt heel veel praktische tips & tools. Of je nou advies geeft of producten aanbiedt. Alle manieren van sales komen aan bod! Zodat jij de klanten naar je toe gaat trekken die je écht wilt.

Lovely review
Ik bleef graag weg bij sales, niet mijn ding. Dacht ik... Nu met ontzettend veel ideeën en praktische tips aan de slag, op een manier die bij mij past.
Mariëlle Schiphorst, Vormbeeldig - nav live sales dag
Wat krijg je?

In 8 modules (met per module meerdere videolessen en opdrachten) leer je alles over wat er mogelijk is op het gebied van sales, welke acties er bij jou als ondernemer, jouw bedrijf, aanbod en klanten passen. 

Met als afsluiting het formuleren van jóuw salesplan waar ik als strategisch adviseur al mijn tips, adviezen en feedback op los laat. En doordat dit een plan is met acties die je leuk vindt om te doen en waar je blij van wordt ga je het ook écht doen en volhouden.

Zodat je vanaf nu sales altijd onderdeel laat zijn van je bedrijf; op een léuke manier!

01 //

Module 1

Ontdekken hoe je tot een salesstrategie komt die écht bij jou past, waardoor sales ook weer leuk kan zijn.

In deze module ontdek je dat sales écht wel leuk kan zijn, waarom er niet 1 heilige graal mogelijk is, waarom sales anders is voor bijvoorbeeld een product of dienst gericht bedrijf, hoe sales werkt en wat belangrijk is om op te letten. Ook ga je een nulmeting doen; zodat je precies weet waar je nu staat.

02 //

Module 2

De 50 tinten sales. 

Als je social media mag geloven is de online salesfunnel de heilige graal. Maar verkopen is iets wat al eeuwenlang gedaan wordt. En er zijn heel veel meer methodes dan alleen die online funnel. Ik neem je in deze module mee in alle sales tinten die er zijn. Je krijgt van elke tint een voorbeeld en ontdekt wat jouw voorkeurstinten zijn. Geloof me; je gaat tinten ontdekken waar je blij van wordt en die je nog niet kende.

03 //

Module 3

Weet dat je veel sneller kunt groeien vanuit je bestaande klant i.p.v. continue focus op nieuwe klanten.

Met zijn allen focussen we ons vaak op het binnenhalen van klanten. Maar jouw bestaande klanten zijn vaak jouw grootste groeipotentieel en marketingmachine. Koester ze, hou de achterdeur dicht en kijk wat er voor hen nog meer is. Daarom een hele module over deze waardevolle klanten.

04 //

Module 4

Verkoop meer door een logisch, passend en interessant aanbod.

Aanbod? Maar we gingen het toch over sales hebben? Je aanbod hoort erbij; want sales is pas succesvol als je ook verkoopt. En om te verkopen heb je een logisch, passend en interessant aanbod nodig voor jouw doelgroep. Daarom ontdek je in deze module hoe je ervoor zorgt dat jouw aanbod ook bij je doelgroep past.

05 //

Module 5

Zorg voor een website die maakt dat jouw ideale klant ook echt gaat kopen.

Als mensen jou ontdekken (of dat nou online of offline is) dan wil je dat ze van begin tot eind duidelijk hebben wat jij te bieden hebt, voor wie en wat het hen gaat opleveren. Daarom is het belangrijk om jouw bedrijf, jezelf en je aanbod op de juiste wijze te etaleren. Als je dit doet zorg je ervoor dat men sneller de weg naar de aankoop weet te vinden. Daarom onmisbaar in dit programma: jouw website en de weg die jouw potentiele klant hierop bewandeld. 

06 //

Module 6

Mijn salessuccessen (en fails).

“Marlène, hoe kom jij aan je klanten?” is een veelgestelde vraag. Daarom ga ik je in deze module uitgebreid meenemen in wat ik doe op het gebied van sales & marketing. Ik laat je mijn successen (en minder succesvolle salesacties) zien. Ook geef ik je veel tips & trics vanuit mijn visie op sales & marketing.

07 //

Module 7

Is social media een van jouw favoriete tinten? Ik leer je hoe je social media effectief inzet voor de sales van je bedrijf.

Kies je na het ontdekken van de 50 tinten sales ervoor om social media als een van jouw tinten in te zetten? Dan is deze module wat voor jou. Ik deze module leer ik je mijn slimme social media tips én hoe je het effectief kunt inzetten voor jouw bedrijf.

08 //

Module 8

Jij maakt je persoonlijke salesplan, ik geef je persoonlijk feedback hierop.

Na al deze praktische, handige, slimme en inspirerende saleskennis en kunde ga je in deze module op een stapsgewijze manier aan het werk gezet worden om jouw persoonlijke salesplan te maken. Als je deze af hebt stuur je hem naar mij toe. Ik geef je al mijn tips, adviezen en feedback hierop! 

09 //

BONUS

Early bird actie: Gratis toegang tot : De CEO Ochtend Workshop.

Als bonus ontvang je de CEO Ochtend workshop er gratis bij (t.w.v. €45,-). In deze workshop leer je hoe je een maandelijkse analyse doet van je bedrijf. Je kijkt naar je sales en marketing acties. Ontdekt wat goed werkt, wat minder en leert hoe je zo continue kunt verbeteren. En je krijgt hele handige dashboards om maandelijks mee te monitoren.

Investering 97,-.

EXCL. BTW

Wat krijg ik precies?

Je krijgt (een jaar lang) toegang tot het online programma ’50 tinten sales’. Dit programma kun je op mobiel & desktop volgen. Ook perfect om dus tijdens de zomervakantie of onderweg te volgen.

Het programma bestaat uit 8 modules. Elke module bestaat uit korte & krachtige videolessen bomvol kennis & inspiratie. Daarnaast zitten er fijne en praktische opdrachten bij zodat je ook écht in de actiestand komt en ook echt wat gaat doen.

Ook is er een hele module waarin je jouw plan uitwerkt. Dit plan stuur je naar mij toe en ik stuur je daar al mijn adviezen, tips & trics en feedback op toe. 100% maatwerk dus. 

Heb je tijdens het programma vragen? Je mag me altijd om hulp vragen. Ik wil namelijk dat je het echt begrijpt en in de praktijk brengt. 

"Sales is écht leuk. Als je weet welke tinten bij jou passen."

Aan het einde van dit programma, heb je:

  • Helder welke sales past bij jou bedrijf;
  • Heb je de eerste acties al gedaan; 
  • Een salesplan helemaal op maat gemaakt voor jouw bedrijf;
  • Heel veel nieuwe sales- & marketing kennis;
  • Handige tools om elke maand nóg beter en succesvoller te worden;
  • Hopelijk al veel nieuwe klanten. 😉
Klaar voor de salesstrategie die bij jou past?

50 tinten sales

online programma
97,- excl. BTW
  • Online cursus met 8 modules
  • Met persoonlijke feedback op jouw salesplan
  • Handige opdrachten
  • BONUS: De CEO Ochtend workshop
Lovely review
"Jeetje wat ben ik goed geholpen met deze cursus. Ik heb veel online cursussen gekocht en dit is de eerste die ik heb afgemaakt. Marlène deelt zoveel kennis en maakt het heel praktisch door de tools. Door deze cursus heb ik ècht inzicht en ik kon met al mijn vragen bij Marlène terecht. Dit raad ik iedereen aan!"
Marloes Flach

Hi, ik ben Marlène May, ondernemerscoach en (sales) strateeg.

Sales & ondernemen zit mij als kind uit een ondernemersfamilie in de genen. Als klein meisje stond ik al achter de toonbank van de winkel van mijn opa & oma waar wij boven woonden.  

Na een carriére als regio- en salesmanager in de corporate wereld (o.a. SNS Bank, waar ik verantwoordelijk was voor 21 franchisevestigingen en indirect 150+ fte) startte ik 7 jaar geleden May I Advise.

Inmiddels heb ik al 200+ ondernemers 1 op 1 mogen coachen op het vlak van strategisch slim ondernemen en passende sales.

Al mijn sales tips & kennis heb ik in dit online programma gegoten zodat jij ook strategisch slim én leuk je sales gaat inzetten.

Wie is Marlène May, degene die deze opleiding voor jou heeft ontwikkeld?
Marlène zit vol creatieve ideeën én geeft je mee hoe je deze omzet in pakkende acties.
Marieke van Andel, Je wilde natuur, n.a.v. live sales dag

Antwoord op jullie veelgestelde vragen:

Je hebt een jaar lang toegang tot het online programma.

Nee, het programma is nog in de maak. Zolang dat het geval is geldt de early bird korting. De eerste module staat 1 juli a.s. live.

Zeker, want dan heb je gegarandeerd de meest up to date sales kennis die je nodig hebt voor een succesvolle start. Je ontdekt welke sales methodes jou aanspreken en bespaard hiermee heel veel tijd, moeite, energie en geld. Hoe fijn is dat!

Aarzel niet om mij al je vragen te stellen! Ik wil dat je de informatie kunt toepassen in je bedrijf en leg het je graag op een begrijpelijke manier uit. Na elke module zal ik je sowieso aanmoedigen om eventuele vragen aan mij te stellen. 🙂

Dit varieert natuurlijk per persoon, maar ik heb korte en krachtige video’s gemaakt. Ik verwacht dat je in ongeveer 2,5 uur al het videomateriaal hebt bekeken.

Geen upsells naar grotere of duurdere producten. Het programma op zichzelf is volwaardig en omvat alles wat je moet weten over sales.

Heb je een andere vraag? Of wil je weten of het programma echt wat voor jou is?  Stuur mij gerust een bericht en dan denk ik met je mee. 

Heb je vragen over het programma of wil je meer informatie?

Stel ze gerust ik denk altijd graag even met je mee.