May I Advise

Mijn doel is om het ondernemerschap voor jou makkelijker & succesvoller te maken. Om die reden deel ik graag mijn kennis met jou.

Laat je inspireren door mijn e-books & artikelen.

Als ondernemerscoach & bedrijfsstrateeg heb ik enorm waardevolle kennis & kunde in huis. Deze praktische en kwalitatieve informatie deel ik graag met jou zodat ik hopelijk het ondernemerschap wat makkelijker voor je kan maken. Door ‘lastige onderwerpen’ om te zetten in handige tips & praktische kennis in normale mensentaal weet jij hoe je dat onderwerp moet aanpakken. 

Zodat jij je weer kunt richten op hetgeen waarom jij bent gaan ondernemen: de inhoud van je vak! Laat je inspireren én zorg voor groei.

Ondernemen hoeft niet moeilijk te zijn, en daar help ik je graag bij.

Met mijn e-books & artikelen maak ik ‘lastige ondernemers onderwerpen’ makkelijker, leuker en begrijpelijker voor je. Zodat jij weet hoe je het aan moet pakken en je weet dat je je zaken op orde hebt! Met als resultaat dat je je meer kunt richten op waar je écht mee bezig wilt zijn. 

Gratis E-book: de Maandanalyse

Controle en groei in je bedrijf met de maandelijkse CEO ochtend!

In dit e-book leer ik je hoe je door het maandelijks doen van een goede analyse altijd in control bent over je bedrijf en wat je moet doen voor nog betere resultaten! In de CEO ochtend reflecteer je op de afgelopen maand en maak je plannen voor de aankomende maand.

Hierdoor krijg je de tools om maandelijks een goede strategische en financiële blik te werpen op je bedrijf. Door altijd een blok te plannen aan het einde of aan het begin van de maand weet je precies hoe je ervoor staat. Hierdoor hou je focus, werk je AAN je bedrijf en weet je wat je moet doen om nóg meer winst & plezier te halen uit jouw onderneming.

Alle e-books

Pensioen & Arbeidsongeschiktheid

In dit e-book lees je alles over pensioen & arbeidsongeschiktheid voor ondernemers. Niet de leukste onderwerpen om je als ondernemer mee bezig te houden maar wel énorm belangrijk! Zodat jij weet welke mogelijkheden er zijn voor meer financiële zekerheid.

BTW aangifte

In dit e-book leer ik je hoe je in 7 stappen je BTW aangifte binnen enkele minuten kunt invullen. Waardoor jij als ondernemer je geldzaken straks misschien zelfs wel een beetje leuk gaat vinden. Verder zit het e-book bomvol handige BTW en geld tips. 

Kwartaal Analyse

Met dit e-book neem ik je stapsgewijs mee in het doen van een goede kwartaal analyse. Je gaat terugblikken, reflecteren (inhoudelijk & op financieel gebied) en je gaat doelen stellen voor het aankomende kwartaal. 

Hashtags Inzetten

Met dit e-book leer je hoe je de juiste hashtags kiest om de doelgroep die bij jouw bedrijf past te bereiken. Zodat je al gauw 25-30 % meer personen bereikt op Instagram. Daarnaast krijg je nog veel meer handige Instagram Tips.

Blijf je ontwikkelen

Wil jij voortaan de nieuwste e-books & blogs in je mail ontvangen? Laat hier je e-mailadres achter.