May I Advise

Keihard AAN je bedrijf en daarmee binnen enkele dagen jezelf als ondernemer & je bedrijf naar een hoger niveau tillen.

WORKATIONS

Bij mijn workations ga jij keihard werken aan je bedrijf zodat je binnen enkele dagen enorme groei realiseert. Dit gaan we doen door kwalitatieve inhoudelijke sessies die volledig op maat gemaakt zijn voor jou en jouw bedrijf. De puntjes zet je op de i door de 1 op 1 coachsessie en het sparren met de andere ambitieuze ondernemers.  Full focus aan je bedrijf werken dus en enorme meters maken. En dat alles terwijl je volledig ontzorgd wordt. De workations vinden altijd plaats op een heerlijke locatie. Waarbij je altijd een fijne plek hebt om je terug te trekken, in de natuur en met heerlijk eten. 

Kortom de perfecte zakelijke investering voor jou & je bedrijf.

Waar staan mijn workations voor?

Kwaliteit

Met enorm veel passie zet ik mij ervoor in om jou enorm veel meters te laten maken voor jou bedrijf. Al mijn ervaring en expertise zet ik in voor jouw bedrijf. Dit doe ik door een combinatie van groepssessies én 1 op 1 coaching.

Tijd voor jou

De workations zijn altijd met een kleine groep op een fijne locatie. Zodat er écht de tijd en persoonlijke aandacht voor jou & jou als ondernemer is en dat alles op een heerlijke plek met lekker eten. 

Maatwerk

De inhoud van de workations is altijd 100% maatwerk. Het programma maak ik op basis van jouw bedrijf & vraagstukken. Om die reden hebben wij vooraf altijd een incheck moment zodat ik alles weet over jou, je bedrijf & dromen.

Lovely review
“In alle openheid en eerlijkheid hebben de andere deelnemers en Marlène met mij meegedacht en hun ideeën voorgelegd t.a.v. mijn praktijk. Ik kreeg er veel inzichten en helderheid over mijn visie. Daarnaast heeft het me enorm gesterkt in mijn persoonlijkheid en manier van werken. Ik zou iedereen de workation aanraden!
Kim Jense, De Wereld aan je Voeten
Aankomende Workations

Herfst Editie
- Oostenrijk

Boost het laatste kwartaal van 2024 door mee te gaan op deze 5 daagse workation. Met een op maat gemaakt programma voor jou zodat je next level gaat met je bedrijf. Een combinatie van 1 op 1 en groepssessies. En dat alles op een superluxe locatie. 

1.997,- ex. btw

29 september - 3 oktober

Vliegende Start Workation
- Veluwe

Start het nieuwe jaar met een vliegende start door mee te gaan op deze ‘intensive’ workation. Deze workation heeft de hele dag programma. Volledig op maat gemaakt voor jou. Met veel focus op persoonlijk leiderschap. Een waardevolle investering.  

1.097,- ex. btw

5 januari - 8 januari

Winter Edition
- Oostenrijk

In het wintersportseizoen 5 dagen aan je bedrijf werken in een luxe hotel midden in een skigebied. Met een kwalitatief programma. En als resultaat: veel meters maken voor je bedrijf. Een geweldige start van jouw nieuwe ondernemersjaar. 

2.097,- ex. btw

12 januari - 16 januari 2025
"In de Workation heb ik een nieuw product ontwikkeld waar ik anders weken over gedaan had! De totale focus om AAN je bedrijf te werken zorgt dat je direct keuzes maakt! Het heeft mij veel verder gebracht dan ik van tevoren had bedacht. "
Fabienne Aardenburg, Connect In
"Met deze workation weet k weer "HOE" mijn bedrijf een succes gaat worden! Daarom raad ik iedereen aan om mínstens 1 keer mee te gaan met Marlène."
Brenda Verrijk, Bestsupport08
"Het was een cadeau aan mezelf en mijn bedrijf. Even op de rem en tijd besteden aan mijn eigen bedrijf: waarom doe ik wat ik doe? Wat zijn mijn wensen en doelen voor de aankomende jaren? De workation is ontzettend waardevol geweest."
Astrid Peters, Beingbrand
Staat er voor jou geen geschikte datum tussen?

Zet je dan op de interesselijst voor de workations. Dan krijg jij altijd als eerste de nieuwe workations door. (Geen spammy nieuwsbrief!)