May I Advise

4 maanden samen werken aan de strategische groei van jouw bedrijf!

groepstraject “uit de gouden kooi van het interimmen”

Hét groepstraject (inclusief 1 op 1’s) voor de ondernemer die veel werkt op uurbasis / interim klussen en meer wil doen vanuit je eigen aanbod. 

Samen met een groep ondernemers die hier ook tegenaan loopt gaan we écht die stap uit die gouden kooi maken. We gaan samen aan de slag met jouw droombedrijf, de strategie die daarvoor nodig is en dit omturnen in praktische acties zodat je het ook écht gaat realiseren. Met mij als jouw strategisch adviseur, sparringpartner & stok achter de deur.

Kortom je gaat aan de slag met het (nog) succesvoller neerzetten van je bedrijf.

Waar help ik bij?

Het groepstraject is wat voor jou als je met mij 1 op 1 én met de groep aan de slag wilt gaan met de next step van jouw bedrijf. Samen gaan we focussen op hoe jouw ideale bedrijf en de combinatie van interim & eigen aanbod eruit ziet. Vanuit daar kijken we naar wat je aan moet passen in je bedrijf, hoe je aanbod eruit ziet en hoe je je positioneert. We maken een plan dat ervoor zorgt dat je dit ook daadwerkelijk gaat realiseren.

Het is een combinatie van 1 op 1 sessies en groepsdagen. Hierdoor maken we écht deep dives in je bedrijf, benut je de kracht van de groep en doe je enorm veel nieuwe kennis en inspiratie op. En door dit in de groep te doen heb je ook nog eens meerdere accountability partners om je heen die met dezelfde onderwerpen bezig zijn.

Het traject start in april en loopt tot begin juli. We bepalen de data met de groep. Er zijn min. 3 en max. 6 deelnemers, waardoor er dus echt heel veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Voor wie?

Voor de enthousiaste en ambitieuze ondernemer die zin heeft om nu écht meer vanuit zijn of haar bedrijf te werken i.p.v. vol zitten met freelance en interim werk. Die wil intunen op “waar wil ik naartoe, wat is daarvoor nodig en hoe ga ik daar komen”. En daar een gefundeerd en strategisch plan voor wil maken. Inclusief duidelijke acties en integratie in je bedrijf.

“Dé perfecte combinatie van 1 op 1 coaching & de kracht van de groep!”

Wat gaan we doen?

 • We starten met een 1 op 1 live coach dagdeel waarin we gaan inzoomen op waar je nu staat met je bedrijf, waar je naartoe wilt & wat je daarin nu nog lastig vindt. We gaan doelen formuleren voor de komende periode en op basis van jouw input geef ik het definitieve programma vorm.
 • We hebben 4 live groepsdagen waarbij we aan de slag gaan met de volgende thema’s: jouw droombedrijf, de ideale combinatie van je eigen aanbod & interim werk, de financiële fundering & het aanbod van jouw bedrijf, jouw positionering, jouw strategische sales & marketing plan en jouw actieplan en integratie in je bedrijf.
 • We sluiten de laatste dag af met een gezamenlijk diner.
 • Tussen de groepsdagen door hebben we drie 1 op 1 online coach sessies waarbij we inzoomen op hoe het gaat en zaken implementeren in je bedrijf.
 • Verder kan je mij de gehele periode al jouw vragen mailen en appen voor tips & adviezen. Kortom ik ben 4 maanden lang jouw stok achter de deur & sparringpartner.
 • Je ontvangt waardevolle tools om ook écht de kennis en kunde om te zetten in praktische acties.
 • Een groep ondernemers om je heen die hetzelfde willen bereiken als jij! Hierdoor ga je elkaar motiveren en inspireren om nog net even dat stapje verder te zetten.

Investering: 1.997,- ex. btw of 524 ex. btw per maand

Voor deze prijs heb je mij 4 maanden als coach aan je zijde. We hebben 1 offline 1 op 1 coachsessie, 3 1 op 1 online coach calls & 4 live dagen met de groep. Betaling kan ook in 4 termijnen van 524,- ex. Btw per maand.

"Mocht je ooit een échte business coach nodig hebben? Omdat je vastzit, je wilt groeien, iets nieuws wilt opzetten. Dan is Marlène de juiste persoon. Ze overtreft je verwachtingen."
Carola Maassen van den Brink
Waar staat dit traject voor?

Succesvol

Samen werken we op doelgerichte wijze aan het meer vanuit jóuw bedrijf te werken. Ik help je bij het zetten van concrete stappen en reik je succesvolle oplossingen aan.

Strategisch

Met inmiddels bijna 20 jaar ervaring in het ondernemerschap en flink veel opleidingen zet ik op energieke en strategische wijze al die kennis voor jouw bedrijf in.

Kwaliteit

Met enorm veel passie zet ik mij in om jou enorm veel meters te laten maken voor jouw bedrijf. Dit doe ik door een combinatie van groepssessies én 1 op 1 coaching.

Dit is wat je allemaal krijgt:

01 //

Kennismaking

Kennismaking

In deze online kennismaking gaan we kennismaken, inzoomen op waar je nu staat met jouw bedrijf, je dromen, doelen en wensen. Ik spar alvast met je mee. En we kijken of het programma bij jou aansluit, of wij samen matchen en je kunt uiteraard alle vragen stellen die je hebt.

02 //

Kick-Off

1 op 1 Offline Kick-Off Sessie

We starten het traject met een één-op-één offline coachsessie van ongeveer drie uur. Deze is bij mij op locatie in Amsterdam of Hilversum. Voorafgaand aan de sessie stuur ik je een hele uitgebreide vragenlijst toe op basis van de kennismaking. Zodat we in de sessie zelf echt aan de slag gaan met de dingen waar je nu tegenaan loopt, waar je naartoe wilt en de doelen die je voor ogen hebt. 

03 //

Groepsdag 1

Het formuleren van jouw droombedrijf.

In de eerste live groepsdag gaan we aan de slag met het eerste thema, dat is het formuleren van jouw droombedrijf. We gaan aan de slag met kijken waar jij naartoe wilt, wat wil je idealiter inhoudelijk doen, hoe jouw ideale combinatie van interim & je eigen aanbod eruitziet, wat het lastig maakt om dit door te voeren en wat je op de écht langere termijn wilt.

04 //

Groepsdag 2

De financiële fundering van je bedrijf, je aanbod formuleren en je prijzen bepalen.

In de tweede sessie gaan we aan de slag met het maken van de financiële fundering van jouw bedrijf. Kortom, we zoomen in op wat jij netto wilt verdienen nu en op de langere termijn, wat is financiële vrijheid voor jou, hoe moeten jouw prijzen zijn, en hoe bepaal je die prijzen? Vanuit daar gaan we jouw aanbod (en de bijbehorende prijzen) bepalen. Verder krijg je handige tools mee. 

05 //

Groepsdag 3

Je Strategisch Sales & Marketing plan

In de derde live groepsdag gaan we aan de slag met jouw strategische sales en marketingplan. We gaan kijken naar hoe positioneer jij je nu, wat staat er allemaal nu op jouw website, hoe zorg je voor een goede branding voor je bedrijf én jezelf als interimmer, en in alle marketing en sales uitingen die jij doet en hoe ga je de switch maken naar waar jij naartoe wilt. Kortom hoe ga je je marketing en sales goed en strategisch inzetten.

06 //

Groepsdag 4

Actieplan & zorgen voor de integratie in jouw bedrijf.

Tijdens de vierde en laatste groepsdag gaan we aan de slag met het formuleren van een heel concreet actieplan, zodat je ook echt precies weet wat je wanneer moet gaan doen en waarom. We maken een planning voor de aankomende periode, daarmee zorgen we voor een integratie van al het geleerde in jouw bedrijf. Deze dag sluiten we af met een heerlijk etentje.

07 //

Continue Advies

Mij 4 maanden als strategisch adviseur.

Verder heb je mij als coach de hele vier maanden aan jouw zijde. Je mag mij altijd even een mailtje of sturen. Zodat ik kan meekijken op de dingen waar je mee bezig bent en je tips en feedback geven.

groepstraject the next level

4 maanden lang aan de slag met de succesvolle groei van jouw bedrijf.

Door de perfecte combinatie van 1 op 1 coaching en de kracht van de groep.

Betaal je liever per maand? Dan betaal je 4 keer 524,- ex. btw.

Groepstraject

In termijnen betalen is mogelijk.
1997,- excl. BTW
 • 1 live coach dagdeel
 • 4 live groepsdagen
 • 3 online 1 op 1 coach sessies
 • Een groep accountability partners
 • Mij 4 maanden als coach aan je zijde
marlene may_businesscoach

Over Marlène

Hi, ik ben Marlène. Ik ben geen standaard businesscoach of adviseur. Al ruim 14 jaar coach en adviseer ik ondernemers. Met May I Advise heb ik al meer dan 200 ondernemers mogen adviseren. Mijn professionele blik zet ik graag in voor de groei van jouw bedrijf tijdens dit groepstraject, zodat we samen gigantisch mooie stappen gaan zetten.

Wat krijg je als je met mij werkt? 

✅Focus,✅ Actie,✅ Resultaat,✅ Strategie

Tijdens dit traject ga je écht AAN je bedrijf werken en het daarmee naar een hoger niveau tillen. Strategische stappen maken en zorgen dat je ook écht wat gaat veranderen. 

Kennismaking inplannen?

Benieuwd of het traject wat voor je is? Dan plan ik graag een vrijblijvende call met je in. Dat kan door hieronder je gegevens en eventuele vragen achter te laten.