May I Advise

'In een dag je financiële plan voor 2024, op papier, gebaseerd op jouw netto winstdoel.'

Live Dag Ondernemer & Geldzaken

2024 komt er weer aan! Hét moment om te zorgen voor een kloppend financieel plan voor jouw bedrijf. Tijdens deze dag bepaal je je omzet doel op basis van je netto winstdoel. Zo weet je precies wat je minimaal moet verdienen, passen je prijzen bij je doelen en heb je altijd inzicht op hoe je er financieel voor staat! Ook zoomen we in op Pensioen, Arbeidsongeschiktheid & Vermogensopbouw zodat je zeker weet dat je hele financiën on fleek zijn! Ook ontvang je meerdere handige tools waarmee je straks altijd financieel inzicht hebt.

Wat kun je verwachten?

Deze live dag vindt plaats op woensdag 13 december van 9.00– 17.00 uur in Amsterdam (locatie ovb). Een dag waarbij je alles gaat leren over hoe je je financiële plan maakt en hoe je daar ook je pensioen, arbeidsongeschiktheid & vermogensopbouw in mee kunt nemen. De dag is heel praktisch; je gaat écht met een plan en praktische tools naar huis. En je snapt hierna écht hoe het werkt en vind wellicht je geldzaken wel leuk ;).

01 //

Voorbereiding

Voorafgaand aan de dag krijg je een vragenlijst toegestuurd zodat ik precies weet welke vraagstukken je over de financiële kant van je bedrijf. Hierdoor kan ik inspelen op jouw vraagstukken en weet ik al meer over jouw doelen en wensen. 

02 //

Jouw winstplan

In de ochtend gaan we aan de slag met:
 • berekenen wat jij aan netto winst wilt behalen met je bedrijf;
 • vanuit dit netto winst doel je bruto omzetdoel berekenen (inclusief de te betalen belastingen);
 • ga je leren hoe je op basis daarvan je prijzen kunt stellen;
 • hoe je vanaf nu elke dag inzicht hebt in je netto winst;
 • welke fouten andere ondernemers maken zodat jij die niet meer maakt;
 • waar je extra winst kunt behalen in jouw bedrijf;
 • hoe je je cijfers kunt monitoren gedurende het jaar heen. 

03 //

Vermogen

In de middag ga je alles leren over wat pensioen ishoe dit werkt en welke mogelijkheden er allemaal nog meer zijn om vermogen op te bouwen. Met als resultaat dat jij weet wat er mogelijk is en daarna een weloverwogen keuze kunt maken zodat jij je financiële wensen voor later kunt behalen. Daarnaast leer je wat er mogelijk is om als ondernemer doorbetaald te worden bij ziekte & zwangerschap.

04 //

Met als resultaat

Dat je 2024 met een geweldige (financïele) start begint. Want vanaf nu heb jij je geldzaken op orde. Je weet dat je prijzen kloppen, wat je moet doen om je doelen te behalen en dat je ook bezig bent met een goede financiële toekomst. Met als resultaat dat je je tijd & energie kunt stoppen in de zaken waar je echt blij van wordt.

€ 179,-

EXCL. BTW

Let op: om ook écht de persoonlijke aandacht te waarborgen zijn we met maximaal 8 deelnemers.

Lovely review
Het was super waardevol! Marlène deelt veel goede tips en praktische tools waarmee je gelijk aan de slag kan. Waar ik voorheen maar wat deed, weet ik nu welke prijzen ik moet vragen om mijn doelen te bereiken, en ook om hier overzicht in te creëren en te behouden. Echt een aanrader voor iedereen die in controle wilt zijn over zijn/ haar financiën en een goede financiële basis wilt neerzetten.
Yvon, The Social Room
Ik, Marlène, host deze live dag. Ik coach & adviseer alweer ruim 13 jaar ondernemers.

WIE GAAT JOU DIT LEREN?

Ik, Marlène, host deze live dag. Ik coach & adviseer alweer ruim 13 jaar ondernemers.

Deze workshop geef ik, Marlène May, aan jou. Mijn doel is om jou als ondernemer te helpen bij een succesvol en financieel gezond bedrijf. Dit doe ik door je in normale mensentaal alles te leren over het ondernemerschap en geldzaken.  

Inmiddels heb ik alweer 16 jaar ervaring met het runnen van succesvolle bedrijven. Jarenlang ben ik regiomanager geweest bij franchise organisaties (SNS Bank & Olympia Uitzendbureau) waardoor ik alles weet van het ondernemerschap. Als bankier heb ik de opleiding gevolgd tot financieel planner. 

Inmiddels ben ik zelf alweer meer dan 6 jaar ondernemer (met een team) en heb ik alweer meer dan 175 ondernemers mogen coachen. Daarnaast heb ik honderden ondernemers mogen leren hoe zij goed met geld om kunnen gaan door het geven van deze workshop Ondernemen & Geld. Voor iedere IB-ondernemer is deze workshop goed om te volgen. Want hierna weet jij precies hoe je je financiële doelen kunt gaan formuleren, hoe je je prijzen daarop aanpast, je inzicht hebt in je financiën én dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over je geld. 

Kosten

Een hele dag praktisch aan de slag met de geldzaken van jou & jouw bedrijf!

Een hele dag AAN je bedrijf werken. Samen met mij en de andere deelnemers gaan we op een hele praktische en resultaatgerichte wijze aan de slag met jouw geldzaken. Het geeft je heel veel inspiratie & nieuwe kennis. Aan het einde van deze waardevolle dag ga je naar huis met een uitgewerkt plan en weet je precies hoe je financiën werken. Daarnaast krijg je handige rekentools mee. Zaken die bij de meeste ondernemers al tijden op de to do list staan maar waar je vaak de tijd niet voor neemt.

Live Sales Dag

179,- excl. BTW
 • Een vragenlijst vooraf zodat ik in kan spelen op jouw bedrijf & vragen
 • Deelname aan de live dag van 09.00 - 17.00 uur in Amsterdam
 • Veel persoonlijke aandacht want : maximaal 8 deelnemers
 • 1 op 1 aandacht voor jouw financieel plan
 • Uiteraard inclusief lunch, drinken & brainfood
 • Handige rekentools voor continue inzicht
Waar staat mijn coaching voor?

01 //

Maatwerk

Zodat ik volledig inspeel op jou als klant, jouw bedrijf, doelen & uitdagingen. 

02 //

Resultaatgericht

Wat ervoor zorgt dat jij na de live dag écht met nieuwe kennis, inspiratie & info naar huis gaat. Inclusief een goed financieel plan voor 2024.

03 //

Kennisgericht

Gebaseerd op onderbouwde en kwalitatieve kennis, kunde en ervaring. 

04 //

Innovatief

Op basis van jouw vraag kom ik met de meest passende oplossingen. En dat altijd met een betrokken en positieve vibe.

lovely review

Voor mij was op het moment dat ik de workshop ging volgen het concept "Pensioen" in zijn geheel nog wat abstract want het lijkt nog zo ver weg. Maar het belang om dit als ondernemer goed geregeld te hebben zag ik wel in. De enige optie die ik zag om me in dit onderwerp te verdiepen op een manier die niet saai was en gewoon duidelijk zonder moeilijke termen uitgelegd zou worden, was bij Marlène. Superblij was ik dus toen ik zag dat zij hier een workshop over had. Ik heb me gelijk ingeschreven en hoorde diverse opties voorbij komen waar ik niet eens aan gedacht zou hebben. Een echte aanrader voor iedereen die zijn pensioen goed wil regelen maar zelf wil weten waarom hij bepaalde keuzes hierin maakt.
Kelly, Plain Jayne

FAQ

Deze livedag vindt plaats bij mij op kantoor op Amsterdam IJburg. De locatie is met het OV & met de auto heel goed bereikbaar.

Het is met de tram 15-20 minuten vanaf Amsterdam CS. En met de auto ben je er binnen 5 minuten vanaf de snelweg. Er is volop parkeergelegenheid voor de deur. 

Laat hier je je gegevens achter zodat ik je kan informeren over toekomstige dagen.

Jazeker, want dan start je met een enorm goede financiële basis voor je bedrijf.

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan op marlene@mayiadvise.nl.

 • Een gigantische lange powerpoint presentatie waarbij ik alleen maar zend. Ik hou van praktisch & interactie. Wél zit er enorm veel waarde in.
 • Een salespitch voor een duurder product, nee het is gewoon écht een hele waardevolle dag. 
Stay up to date!

Wil jij als eerste de nieuwe data van live dagen ontvangen?
Meld je dan aan voor de newsletter en blijf op de hoogte. (Absoluut geen spammy nieuwsbrief!)