May I Advise

3 dagen AAN je bedrijf werken op de Veluwe

Veluwe Workation: 11 tot en met 13 november

3 dagen AAN je bedrijf werken op een heerlijk luxe locatie op de Veluwe. Deze drie dagen staan in het teken van jou, aan je bedrijf werken én tijd voor jezelf. Hierdoor ga je enorme stappen maken met je bedrijf. De inhoud van het programma maak ik volledig op maat voor jou als ondernemer, jouw bedrijf en jouw vraagstuk.

We gaan veel resultaat behalen door de combinatie van groepssessies en 1 op 1 coachingMet dagelijks ruimte voor vrije tijd om alles te integreren, te werken of te genieten van de heerlijke locatie. 

Waar staat dezeworkation voor?

Resultaatgericht

Het hele programma van de workation is 100% op maat gemaakt op basis van jouw doelen & wensen. Hierdoor ga je echt gigantisch veel meters maken met je bedrijf.

Tijd voor jou

De workation vindt plaats op een heerlijk luxe locatie op de Veluwe. Naast hard werken is deze workation dus ook echt een cadeau voor jezelf en je bedrijf.

Kwaliteit

In de workation integreer ik al mijn kennis & kunde die ik opgedaan heb. Naast ondernemerschap weet ik ook alles van persoonlijk leiderschap.

Wat kun je verwachten?

Vooraf:

Maken we uitgebreid online kennis en je ontvangt voor de workation een uitgebreide vragenlijst. Hierdoor word je alvast aan het denken gezet, en kan ik het programma helemaal afstemmen op jouw als persoon, je bedrijf en jouw specifieke vraagstukken.

Kick-off:

Maandagochtend check je in in het hotel en hebben we de uitgebreide kick-off sessie. In deze sessie gaan we op een hele fijne wijze kennismaken met de groep. Daarnaast gaan we in deze sessie uitgebreid aan de slag met jouw dromen & doelen. Waarbij we inzoomen op waar je nu staat en waar je naartoe wilt. 

Ochtendprogramma:

Op de dinsdag en woensdag staat er een groepssessie gepland. In deze sessie gaan we in op thema’s die in jouw onderneming spelen. Denk aan strategische sales & marketing, persoonlijke ontwikkeling, het formuleren van een sales plan of de groeistrategie van je bedrijf uitdenken. 

workation_nederland
sterrenberg 4

Middag:

In de middag is de keuze helemaal aan jou. Je kunt ervoor kiezen om te werken AAN je bedrijf. Dit kan in onze eigen ruimte die hiervoor beschikbaar is. Ga aan de slag met de opgedane kennis, pak een vraagstuk beet waar je al langere tijd mee aan de slag wilt of spar met andere ondernemers. Maar je kunt de tijd natuurlijk ook gebruiken om te ontspannen, nieuwe energie op te doen, alles te laten bezinken en genieten van de heerlijke locatie. Je kunt er heerlijk wandelen of relaxen in het zwembad of de sauna. Verder hebben we op één van deze dagdelen onze 1 op 1 coachsessie. Waarmee we een deep dive nemen in jouw bedrijf.

Avond:

Elke avond genieten we samen van een overheerlijk 3 gangen diner. Het moment om weer lekker bij te praten over alle ontwikkelingen in je bedrijf. 

De workation vond ik een fantastische ervaring. Door de combinatie van groepssessies en een individuele sessie kun je in een paar dagen veel verder komen dan dat je alleen was blijven 'aanmodderen'. De input van andere ondernemers is heel waardevol . En dat allemaal terwijl je ook nog helemaal in de watten wordt gelegd.
Hanneke Fiddelaers, Expertisecentrum Omgaan met verlies
En what about food enzo?

Ik zorg ervoor dat je niks tekort komt. De workation vindt plaats in de Sterrenberg, een superior en adults only 4-sterren wellness hotel op de Veluwe in Otterlo. Wat er allemaal bij in zit:

 • 2 overnachtingen in een heerlijke 2 persoonskamer helemaal voor jezelf.
 • Dagelijks een heerlijk lokaal ontbijt.
 • Altijd koffie, thee, fruit en een energy booster met een gember shot.
 • Hebben we een heerlijke lunch.
 • Hebben we een heerlijk 3 gangen diner. 
 • Genieten van heerlijk eten & de wellness (ongekleed, de sauna, stoombad & bubbelbad en gekleed het zwembad).
 • Genieten van de Veluwe om de hoek van het hotel.
sterrenberg 3

Investering: 1.450- ex. btw

Deze prijs is ALL-IN. Naast het programma krijg je 2 overnachtingen in een heerlijke 2 persoonskamer die je volledig voor jezelf hebt. Al het bovengenoemde eten & drinken zit erbij in. En je hebt gedurende je gehele verblijf toegang tot de wellness.

Dit is waarom je erbij wilt zijn:
workation in nederland
 • Om écht even strategisch en succesvol AAN je bedrijf te werken.
 • Mij als coach de hele workation aan je zijde om mee te denken met jouw bedrijfsplannen.
 • Voor het volledig op maat gemaakte programma waarbij je 3 dagen full-focus AAN je bedrijf werkt én geïnspireerd wordt door de andere ambitieuze ondernemers.
 • Omdat je door te sparren met de andere ondernemers net even dat puntje op de i weet te zetten.
 • Slapen in een fijne 2 persoonskamer helemaal voor jezelf.
 • Om te genieten van tijd voor jou.
 • Te genieten van het eten, de wellness & de Veluwe.
Super bedankt voor jouw begeleiding, energie, structuur, aanmoediging, de stok achter de deur, je creativiteit, mooie gesprekken en nog zoveel meer!
Carola Maassen van den Brink

Voor wie is deze workation?

Deze workation is geschikt voor jou als je op zoek bent naar een intensieve boost voor jouw bedrijf. Je hebt al een succesvol bedrijf, maar je verlangt naar meer focus en strategie. Je bent klaar voor die volgende stap. Dit kan een refresh van je huidige bedrijf zijn, het toevoegen van een nieuw aanbod of dienst, of het aanpakken van groeivraagstukken op een gefundeerde en winstgevende manier. Je bent gedreven, ambitieus en je wilt deelnemen aan een programma van hoge kwaliteit, dat je energie geeft en waarmee je in drie dagen grote sprongen kunt maken.

Samen met de andere gedreven en positief ingestelde ondernemers heb je zin om écht de diepte in te duiken met je bedrijf, iets waar je vaak niet aan toekomt in de drukte van het ondernemerschap.

Om persoonlijke aandacht te waarborgen en te kunnen focussen op jouw bedrijf, werken we met een kleine groep (minimaal 4 en maximaal 7 deelnemers).

Wat kan je met de workation bereiken voor je bedrijf?

✅Allereerst is deze workation een geweldig cadeau voor jezelf én je bedrijf. Door de kwalitatieve inhoud zorgen we samen voor een enorme groei van je bedrijf.

✅Refresh van je aanbod, strategie en marketing; tijdens deze dagen neem je nu eens echt de tijd om je website, aanbod en sales- en marketingstrategie grondig door te nemen, zodat alles weer volledig op orde is.

✅Om gewoonweg aan de slag te gaan met al die AAN je bedrijf werk to do’s.

✅De overstap maken van uurtje-factuurtje ondernemen naar het neerzetten van jouw eigen succesvolle aanbod met vaste prijzen die passen bij je expertise.

✅ Je bedrijf opschalen, bijvoorbeeld door het aannemen van personeel of het huren van een pand, op een verstandige en succesvolle manier.

✅ Het strategisch uitdenken en neerzetten van je nieuwe aanbod. Mét daarbij een mooi marketing- & salesplan zodat je het direct na de workation kunt uitrollen (als je het niet al gelanceerd hebt 😉 ).

luxe Workation op de veluwe

Wil jij 3 dagen lang AAN je bedrijf werken?

Bij veel ondernemers vliegen de weken voorbij en is er te weinig tijd om écht AAN je bedrijf te werken.

Samen met andere enthousiaste ondernemers ga je 3 dagen full focus AAN je bedrijf werken. Naast het inhoudelijke programma is er ruimte om te sparren, 1 op 1 te overleggen en natuurlijk ook om je rust te pakken. 

Gezamenlijk werken wij aan onze doelen, sparren wij over onze business en boeken we resultaten terwijl je geniet van de heerlijke plek en de tijd voor jezelf. 

Luxe workation in NL

11 tot en met 13 november
1450,- excl. BTW
 • Online kennismaking vooraf
 • 3 dagen volwaardig programma
 • All-in prijs (overnachtingen, eten & drinken)
 • Heerlijke luxe locatie
"In de Workation heb ik een nieuw product ontwikkeld waar ik anders weken over gedaan had! De totale focus om AAN je bedrijf te werken zorgt dat je direct keuzes maakt! Het heeft mij veel verder gebracht dan ik van tevoren had bedacht. "
Fabienne Aardenburg, Connect In
"Met deze workation weet ik weer "HOE" mijn bedrijf een succes gaat worden! Daarom raad ik iedereen aan om mínstens 1 keer mee te gaan met Marlène."
Brenda Verrijk, Bestsupport08
"Het was een cadeau aan mezelf en mijn bedrijf. Even op de rem en tijd besteden aan mijn eigen bedrijf: waarom doe ik wat ik doe? Wat zijn mijn wensen en doelen voor de aankomende jaren? De workation is ontzettend waardevol geweest."
Astrid Peters, Beingbrand

Wil jij meer coaching?

Combineer deze workation dan met het Level Up Coachtraject. Hét strategische coachingstraject voor de ambitieuze ondernemer die verder door wilt groeien. Level Up is een mooie combinatie van 2 offline coachdagen; een halverwege het traject en een ter afronding zodat je een goede fundering hebt om daarna ook nog verder te groeien en maandelijks een online coach sessie zodat we continue focus houden op jouw dromen en doelen en ik jouw stok achter de deur ben. Kies je voor Level Up dan betaal je voor deze workation maar 1.150,- ex. BTW. Een korting van maar liefst €300,-.

marlene may_businesscoach

Over Marlène & op Workation gaan

Hi, ik ben Marlène. Ik ben geen standaard businesscoach of adviseur. Al ruim 13 jaar coach en adviseer ik ondernemers. Vanuit May I Advise heb ik al meer dan 200 ondernemers mogen adviseren. Mijn professionele blik zet ik graag in voor de groei van jouw bedrijf tijdens deze workation! Zodat we samen gigantisch mooie en grote stappen gaan zetten.

Waarom op deze workation gaan?

Als ondernemer jezelf een aantal dagen uit de waan van de dag van je bedrijf halen en meerdere dagen full-focus AAN je bedrijf werken is énorm waardevol. En dan niet ‘gewoon ergens werken op een hele fijne locatie’ maar écht jezelf ontwikkelen, je bedrijf naar een hoger niveau tillen en naar huis gaan met concreet resultaat. Dát is wat je tijdens deze workation gaat doen. Dit doe ik door altijd te werken met een kwalitatief & inhoudelijk programma. 100% ingericht op basis van jouw bedrijf en vraagstukken. En altijd met ruimte voor 1 op 1 coaching. Samen met andere ambitieuze ondernemers.

Praktische informatie

De workation van maandag 11 november tot en met woensdag 13 november bij Hotel de Sterrenberg, een superior en adults only 4-sterren wellness hotel op de Veluwe in Otterlo. Elke deelnemer heeft een eigen luxe tweepersoonskamer met eigen badkamer. We hebben een eigen ruimte waar we kunnen werken en ‘s avonds kunnen we we heerlijk borrelen. Verder zit er meer dan genoeg heerlijk eten bij in. Kortom; je wordt volledig verzorgd zodat jij je écht helemaal kunt focussen op de groei van jouw bedrijf!

 • Uitdenken & maken van een plan de campagne voor een nieuw bedrijfsconcept.
 • Marketingplan & aanbod uitwerken voor de verhuizing van een bestaande praktijk van de Randstad naar het zuiden van het land.
 • Inhoud van een cursusprogramma polsen & uitdenken, inclusief de start maken van het bijbehorende marketingplan.
 • Uitdenken van een nieuwe dienstverleningstak inclusief het uitschetsen van de salespage.
 • Uitdenken of personeel in loondienst gewenst is en daarna het functieprofiel uitwerken.
 • Strategisch marketingplan maken voor een hele grote campagne.

Bij veel ondernemers vliegen de weken voorbij en is er te weinig tijd om écht AAN je bedrijf en de strategie daarvan te werken. In deze 3 dagen ga je samen met andere enthousiaste ondernemers full focus aan je bedrijf en business vraagstukken werken. Daarnaast is er veel ruimte om te sparren, 1 op 1 te overleggen en je rust te pakken. Gezamenlijk gaan wij aan de slag met de vraagstukken, sparren wij over onze business en boeken forse resultaten. En verder is er natuurlijk ook de ruimte om te genieten van 4 hele fijne dagen voor jezelf en jouw bedrijf. Om de kwaliteit te waarborgen zijn we met maximaal 5 personen

Vragen of kennismaking inplannen?

Heb je vragen of vind je het fijn eerst met mijn kennis te maken. Dat kan! 

Laat hier je gegevens achter en ik neem contact met je op.