May I Advise

Wil jij 2025 met een vliegende start beginnen?

Vliegende Start 2025 Workation: 5 tot en met 8 januari 2025

Samen met andere ambitieuze ondernemers 4 dagen full focus AAN je bedrijf werken. Deze workation is uniek, omdat je 4 dagen écht samen aan de slag gaat en énorm veel resultaat gaat behalen. Doordat het programma op maat gemaakt is voor jou als ondernemer, jouw bedrijf en jouw vraagstuk. In de workation maken we uitgebreid kennis zodat we waardevolle feedback op elkaars vraagstuk kunnen geven. Iedereen presenteert zijn of haar jaarplan voor 2025 en heeft een eigen intervisie sessie waardoor je handvatten krijgt waar je verder mee aan de slag kunt. Samen met jou zet ik de puntjes op de i in onze 1 op 1 coach sessie. De workation sluiten we af met een afrondende groepssessieNa deze workation ga jij naar huis met antwoorden op je vraagstuk én een compleet actieplan. Met als resultaat dat je erna meteen kunt doorpakken. 

Kortom je start 2025 zeker weten goed!

Waar staat dezeworkation voor?

Kwaliteit

De workation heeft een succesvol en gedegen op maat gemaakt programma waardoor jij zeker weten enorm veel meters gaat maken voor jouw bedrijf.

Tijd voor jou

Bij deze workation zijn maximaal 5 deelnemers. Hierdoor is er alle tijd voor jouw jaarplan en bedrijf. En daarnaast word je volledig ontzorgd & heb je een heerlijk plekje helemaal voor jezelf.

Samen

USP van deze workation is dat bijna het hele programma met de groep is. Door intervisie, groeps opdrachten en samen sparren leer je veel van elkaar. Waardoor je nét dat stapje verder komt.

Wat kun je verwachten?

Vooraf maken we online kennis, zodat ik al alles weet over je bedrijf. Ook ontvang  je voorafgaand aan de workation een uitgebreide vragenlijst. Hierdoor word je aan het denken gezet over je jaarplan voor 2025, je dromen, doelen, wensen en je vraagstuk. 

Op basis van al jouw input leer ik al veel over jou, je bedrijf en hetgeen waar je mee aan de slag wilt aan. En jij wordt al goed aan het denken gezet. Hierdoor kunnen we tijdens de workation meteen de diepte ingaan en in deze dagen enorm veel resultaat boeken. 

Daarnaast heb ik met jou een 1 op 1 coachsessies waarmee we nog een extra deep dive nemen in jouw bedrijf. Zo zetten we echt de puntjes op de i.

In de workation benutten we ook de kracht van de groep, houden we elkaar accountable, delen we onze vraagstukken en helpen we elkaar naar een hoger niveau!

Workations

Investering: 1.097,- ex. btw

Deze prijs is ALL-IN. Je krijgt 3 overnachtingen in een heerlijke 2 persoonskamer die je volledig voor jezelf hebt. Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche & los bad. Dagelijks wordt er een heerlijk ontbijt, uitgebreide lunch, borrel en 3 gangen diner voor ons gekookt. Verder is er natuurlijk altijd wat lekkers te drinken en genoeg brainfood.

Lovely review
De workation vond ik een fantastische ervaring. Door de combinatie van groepssessies en een individuele sessie kun je in een paar dagen veel verder komen dan dat je alleen was blijven 'aanmodderen'. De input van andere ondernemers is heel waardevol . En dat allemaal terwijl je ook nog helemaal in de watten wordt gelegd.
Hanneke Fiddelaers, Expertisecentrum Omgaan met verlies
Waar help ik bij?

Hoe ziet de workation er ongeveer uit?

We starten op zondagavond met een fijne kennismakingsronde waarin iedereen meer vertelt over zijn of haar bedrijf en meer toelichting geeft over zijn of haar dromen en doelen. Later deelt elke deelnemer zijn of haar jaarplan voor 2025

In de loop van de volgende dagen heeft elke deelnemer een intervisiesessie die volledig ingaat op jouw vraagstuk. Na deze sessie heb jij heel veel informatie, advies & handvatten om mee te werken. Het zorgt ervoor dat je je doelen voor deze workation zeker weten gaat behalen. Ook leert de ervaring dat elke intervisie sessie ook inspirerend en leerzaam is voor de andere ondernemers. Tussen deze sessies door is er veel ruimte voor 1 op 1 gesprekken en om als groep over ondernemerszaken te sparren.

Daarnaast heb ik, als ondernemerscoach, met elke deelnemer een 1 op 1 coach sessie. Hier gaan we nog veel verder in op je vraagstuk en de eventuele vervolgstappen.

We ronden de workation op woensdag af met het maken van een actieplan voor de komende periode zodat je bij thuiskomst gericht en gemotiveerd aan de slag kunt.

Dit is waarom je erbij wilt zijn:
 • Om 2025 écht strategisch en succesvol te starten.
 • Mij als coach de hele workation aan je zijde om mee te denken met jouw bedrijfsplannen.
 • Voor het volledig op maat gemaakte programma waarbij je 4 dagen lang full-focus AAN je bedrijf werkt én geïnspireerd wordt door de andere ambitieuze ondernemers.
 • Omdat je door te sparren met de andere ondernemers net even dat puntje op de i weet te zetten.
 • Een extra persoonlijke deep dive in je bedrijf door de 1 op 1 coaching.
 • Slapen in een fijne 2 persoonskamer (met bad & douche) helemaal voor jezelf.
 • Genieten van heerlijk eten & de Veluwe om de hoek van het huis.
workation_nederland

Workation op de veluwe

Wil jij 2025 met een vliegende start beginnen?

Bij veel ondernemers vliegen de weken voorbij en is er te weinig tijd om écht AAN je bedrijf te werken. Met deze workation begin je 2025 met een vliegende start. Samen met andere enthousiaste ondernemers ga je 4 dagen full focus AAN je bedrijf werken. Naast het inhoudelijke programma is er ruimte om te sparren, 1 op 1 te overleggen en natuurlijk ook om je rust te pakken. 

Gezamenlijk werken wij aan onze doelen, sparren wij over onze business en boeken we resultaten terwijl je geniet van de heerlijke plek en de tijd voor jezelf. 

Vliegende start workation

5 tot en met 8 januari 2025
1097,- excl. BTW
 • Online kennismaking vooraf
 • 4 dagen volwaardig programma
 • All-in prijs (3 overnachtingen, eten & drinken)
 • Kracht van samenwerken

Zij gingen je voor

"In de Workation heb ik een nieuw product ontwikkeld waar ik anders weken over gedaan had! De totale focus om AAN je bedrijf te werken zorgt dat je direct keuzes maakt! Het heeft mij veel verder gebracht dan ik van tevoren had bedacht. "
Fabienne Aardenburg, Connect In
"Met deze workation weet ik weer "HOE" mijn bedrijf een succes gaat worden! Daarom raad ik iedereen aan om mínstens 1 keer mee te gaan met Marlène."
Brenda Verrijk, Bestsupport08
"Het was een cadeau aan mezelf en mijn bedrijf. Even op de rem en tijd besteden aan mijn eigen bedrijf: waarom doe ik wat ik doe? Wat zijn mijn wensen en doelen voor de aankomende jaren? De workation is ontzettend waardevol geweest."
Astrid Peters, Beingbrand

Wil jij een héél jaar lang coaching?

Combineer deze workation dan met het Level Up Coachtraject. Hét strategische coachingstraject voor de ambitieuze ondernemer die verder door wilt groeien. Level Up is een mooie combinatie van 2 offline coachdagen; een halverwege het traject en een ter afronding zodat je een goede fundering hebt om daarna ook nog verder te groeien en maandelijks een online coach sessie zodat we continue focus houden op jouw dromen en doelen en ik jouw stok achter de deur ben. Kies je voor Level Up dan betaal je voor deze workation maar 797,- ex. BTW. Een korting van maar liefst 300,-.

Praktische informatie

De workation van zondag 5 januari tot en met woensdag 8 januari vindt plaats in een heel fijn landhuis in Hulshorst uit 1744 die we volledig voor onszelf hebben. Elke deelnemer heeft een eigen luxe tweepersoonskamer met eigen badkamer (inclusief bad). Het huis heeft twee fijne ruimtes waar we kunnen werken en ‘s avonds kunnen we we heerlijk borrelen bij de open haard. Verder wordt er elke dag voor ons een uitgebreide gezond ontbijt, lunch, borrel en diner gekookt (met lekkere drankjes erbij natuurlijk 😊). Kortom; je wordt volledig verzorgd zodat jij je écht helemaal kunt focussen op de groei van jouw bedrijf!

 • Uitdenken & maken van een plan de campagne voor een nieuw bedrijfsconcept.
 • Marketingplan & aanbod uitwerken voor de verhuizing van een bestaande praktijk van de Randstad naar het zuiden van het land.
 • Inhoud van een cursusprogramma polsen & uitdenken, inclusief de start maken van het bijbehorende marketingplan.
 • Uitdenken van een nieuwe dienstverleningstak inclusief het uitschetsen van de salespage.
 • Uitdenken of personeel in loondienst gewenst is en daarna het functieprofiel uitwerken.
 • Strategisch marketingplan maken voor een hele grote campagne.

Bij veel ondernemers vliegen de weken voorbij en is er te weinig tijd om écht AAN je bedrijf en de strategie daarvan te werken. In deze 3 dagen ga je samen met andere enthousiaste ondernemers full focus aan je bedrijf en business vraagstukken werken. Daarnaast is er veel ruimte om te sparren, 1 op 1 te overleggen en je rust te pakken. Gezamenlijk gaan wij aan de slag met de vraagstukken, sparren wij over onze business en boeken forse resultaten. En verder is er natuurlijk ook de ruimte om te genieten van 4 hele fijne dagen voor jezelf en jouw bedrijf. Om de kwaliteit te waarborgen zijn we met maximaal 5 personen

Het vindt plaats in een schitterend landhuis in de omgeving van Nunspeet, pal naast de Veluwe. Het huis heeft heerlijk ruime slaapkamers (allen met een eigen badkamer), 2 grote werkruimtes en een heerlijke tuin. Naast hard werken is er dus ook volop ruimte om je terug te trekken. Geniet van een gezonde lunch, loop even naar buiten voor inspiratie of maak een mooie wandeling over de nabijgelegen Veluwe!

De investering voor de Workation is €1097,- ex btw. Je hebt dan een luxe kamer geheel voor jezelf met een heerlijk tweepersoonsbed, eigen badkamer & toilet. En daarmee dus ook altijd een fijne plek om je even terug te trekken. 

 • 3 overnachtingen in een heerlijk luxe kamer
 • Gezond ontbijt / lunch / borrel & diner, alle drankjes / koffie / thee & snacks tussendoor. Vooraf inventariseer ik eet-, drink- en snackwensen zodat er voor iedereen lekkers in huis is. Qua eten worden er gezonde, lekkere en uitgebreide maaltijden voor ons bereid.
 • Een uitgebreide intervisie sessie over jouw vraagstuk.
 • Een 1 op 1 ondernemers advies / coaching sessie welke volledig in het teken staat van jou & je bedrijf.
 • Daarnaast zorg ik voor alle stationary welke nodig is om te kunnen werken en sparren (denk aan flipover, papier, notitieboekjes etc.).
marlene may_businesscoach

Over Marlène & op Workation gaan

Hi, ik ben Marlène. Ik ben geen standaard businesscoach of adviseur. Al ruim 13 jaar coach en adviseer ik ondernemers. Vanuit May I Advise heb ik al meer dan 200 ondernemers mogen adviseren. Mijn professionele blik zet ik graag in voor de groei van jouw bedrijf tijdens deze workation! Zodat we samen gigantisch mooie en grote stappen gaan zetten.

Waarom op deze workation gaan?

Als ondernemer jezelf een aantal dagen uit de waan van de dag van je bedrijf halen en meerdere dagen full-focus AAN je bedrijf werken is énorm waardevol. En dan niet ‘gewoon ergens werken op een hele fijne locatie’ maar écht jezelf ontwikkelen, je bedrijf naar een hoger niveau tillen en naar huis gaan met concreet resultaat. Dát is wat je tijdens deze workation gaat doen. Dit doe ik door altijd te werken met een kwalitatief & inhoudelijk programma. 100% ingericht op basis van jouw bedrijf en vraagstukken. En altijd met ruimte voor 1 op 1 coaching. Samen met andere ambitieuze ondernemers.

Vragen of kennismaking inplannen?

Heb je vragen of vind je het fijn eerst met mijn kennis te maken. Dat kan! 

Laat hier je gegevens achter en ik neem contact met je op.