May I Advise

Maandelijks een AAN je bedrijf werk moment

de ceo ochtend cursus

Het hebben van inzicht in hoe je er inhoudelijk & financieel voor staat, focus op de werkzaamheden waar je blij van wordt en weten op welke je acties je de komende maanden wilt richten is enorm belangrijk. Hierdoor ben je in control, weet je waar je op moet focussen en heb je enorm veel plezier in je werk!

Maar al die cijfers, het analyseren daarvan en het maken van plannen is ook enorm lastig. In deze cursus laat ik je zien waar je naar moet kijkenhoe je kunt evalueren en een goede planning kunt maken. Met mijn bankervaring als achtergrond maak ik dit soort dingen praktisch en makkelijk voor je.

Ik laat je op een heldere en praktische wijze zien in hoe je een goede CEO Ochtend doet, ontvang je handige dashboards voor goed inzicht in je financiële en marketing cijfers en geef je een handig document waarmee je vanaf nu maandelijks een fijne CEO Ochtend kunt houden. Door deze cursus heb jij voortaan ook écht inzicht in hoe je bedrijf ervoor staat! En zorg je voor maandelijkse focus en betere strategische acties. 

En geloof me hierdoor wordt het echt leuk om te doen! 

47 ex. btw

DSC09366

Wil jij ook:

Dan is cursus zeker wat voor jou!

Lovely review
"Jeetje wat ben ik goed geholpen met deze cursus. Ik heb veel online cursussen gekocht en dit is de eerste die ik heb afgemaakt. Marlène deelt zoveel kennis en maakt het heel praktisch door de tools. Voorheen was ik snel het overzicht kwijt financieel en gaf ik het weer op. Door deze cursus heb ik ècht inzicht en ik kon met al mijn vragen bij Marlène terecht. Dit raad ik iedereen aan!"
Marloes Flach
Wat krijg je?

In de cursus leer je hoe je een goede CEO ochtend houdt en krijg je veel handige zaken zodat je altijd inzicht hebt in hoe je ervoor staat met je bedrijf, hoe je marketing & salesacties het doen en wat je de komende maand wilt gaan doen.

Zodat je ervoor zorgt je nu écht succesvol en winstgevend gaat ondernemen! 

01 //

Videoles

De CEO Ochtend

In deze les neem ik je mee in de stappen van de CEO ochtend. Ik geef je veel tips over hoe je goed inzicht in je financien en resultaten krijgt. Hoe je kunt terugblikken op je marketing en sales acties en hoe je een planning voor de aankomende maand maakt. 

02 //

Notion board

Notion board / PDF voor het bijhouden van je CEO Ochtend

Me dit dashboard kun je vanaf nu maandelijks je CEO ochtend doen. In het document ga je maandelijks aan de slag met: je administratie op orde brengen, je financiële resultaten, je inhoudelijke resultaten, je marketing terugblik en het formuleren van je actieplanning voor de aankomende maand.  

03 //

CEO Ochtend Dashboard

CEO Ochtend Excel

In dit document vul je je omzet en kosten in en op basis daarvan zie je de voortgang van dit jaar (in cijfers, kleur en grafiek) en wat je winst en winstpercentage is. Ook kun je hier al je marketing & salescijfers in invullen; zodat je precies ziet wat jouw inspanningen opleveren.

04 //

Finance Dashboard

Geweldig cijfer document

Dit dashboard is al jaren de favoriet van veel van mijn klanten. In dit dashboard vul je maandelijks je omzet in en op basis daarvan zie je precies hoe je ervoor staat ten op zichte van je minimale en ambitieuze doel. Ook zie je terug hoeveel je nog de rest van het jaar moet verdienen en hoeveel dit gemiddeld per maand is. 

Investering 47-.

EXCL. BTW

Hi, ik ben Marlène May, ondernemerscoach en strateeg.

Voordat ik 6,5 jaar geleden mijn adviesbureau startte, heb ik meer dan 10 jaar gewerkt als regio-, sales- en franchisemanager, onder andere bij SNS Bank. In deze functies lag de nadruk op het opstellen van business-, finance-, liquiditeit- en salesplannen. Ook was ik verantwoordelijk voor het begeleiden van ondernemers, vanaf de start van hun onderneming tot aan de opening van nieuwe vestigingen. Door deze werkervaring beschik ik over uitgebreide financiële kennis en expertise, die ik graag voor jouw bedrijf inzet.

Ik ben enorm gedreven en enthousiast. Ik hou van focus, structuur, oplossingen bedenken, het juiste doen én deze goed doen, inzicht bieden en resultaten boeken. Daarnaast ben ik gek op reizen, lekker eten en veel sporten.

Wie is Marlène May, degene die deze opleiding voor jou heeft ontwikkeld?

Wil je al je geldzaken op orde hebben?

Volg dan de complete cursus waar deze CEO Ochtend cursus een onderdeel van is.

Met ‘Jouw Winstplan’ ga je namelijk nog meer de diepte in. Je gaat jouw strategische en succesvolle winstplan vormgeven. Je werkt uit waar je idealiter naartoe wilt met je bedrijf en maakt een geweldig financieel plan hiervoor. Daarnaast ga je jouw strategische acties vormgeven om je doelen ook daadwerkelijk te behalen. En krijg je de tools in handen om hier maandelijks op te kunnen sturen. Daarnaast leer je alles over pensioen, arbeidsongeschiktheid en vermogensopbouw. 

Het resultaat? Na het programma ben je volledig op de hoogte van de geldzaken van je bedrijf, staat je plan als een huis en beschik je over de tools die alles voor je uitrekenen en zorgen voor continu financieel inzicht. Je ontvangt ook een handig CEO Ochtend document en finance dashboard om gedurende het jaar maandelijks in te zoomen op je doelen, cijfers, acties en resultaten.

Kortom, je gaat hiermee zorgen dat je je doelen écht realiseren, inclusief persoonlijk advies en feedback. 

lovely review

"Marlène is de eerste persoon die de financiële kant van mijn business begrijpelijk maakt.
Kelly Vink, Plain Jayne

Antwoord op jullie veelgestelde vragen:

Je hebt een jaar lang toegang tot de cursus.

Aarzel niet om mij al je vragen te stellen! Ik wil dat je de informatie kunt toepassen in je bedrijf en leg het je graag op een begrijpelijke manier uit. Na elke module zal ik je sowieso aanmoedigen om eventuele vragen aan mij te stellen. 🙂

Heb je vragen over de cursus of wil je meer informatie?

Stel ze gerust ik denk altijd graag even met je mee.