May I Advise

Maak Jouw Winstplan voor 2024!

online programma

Met dit programma ga je jouw winstplan voor 2024 vormgeven. Je werkt je doelen uit (inhoudelijk & financieel). Berekent je omzetdoel door o.b.v. je nettowinstdoel. Je zorgt ervoor dat je prijzen helemaal in lijn zijn met deze doelen. Daarnaast leer je alles over pensioen, arbeidsongeschiktheid en vermogensopbouw

Het resultaat? Na het programma weet je alles over de geldzaken van je bedrijf. Heb je handige tools die alles voor je uitrekenen én zorgen voor continue financieel inzicht. Ook krijg je de tools om gedurende het jaar maandelijks op je doelen, cijfers & resultaten in te zoomen. 

Zodat je je doelen voor 2024 ook écht gaat behalen.

Ik, Marlène, host deze live dag. Ik coach & adviseer alweer ruim 13 jaar ondernemers.

Wil jij ook:

Dan is dit online programma zeker wat voor jou!

Lovely review
"Het was super waardevol! Marlène deelt veel goede tips en praktische tools waarmee je gelijk aan de slag kan. Waar ik voorheen maar wat deed, weet ik nu welke prijzen ik moet vragen om mijn doelen te bereiken, en ook om hier overzicht in te creëren en te behouden. Echt een aanrader voor iedereen die in controle wilt zijn over zijn/ haar financiën en een goede financiële basis wilt neerzetten.
"
Yvon Lenssinck - The Social Room
Voor wie is deze cursus?

Jouw winstplan is geschikt voor alle IB-ondernemers die een goed plan willen uitwerken voor 2024. Volledig gebaseerd op wat je netto wilt verdienen. Een jaarlijkse blik op je geldzaken is belangrijk. En het stellen van doelen en reflecteren op wat je doet, is altijd goed: omdat je even stilstaat kun je de stip op de horizon zetten en word je succesvoller. Met als resultaat: Je weet waar je op moet focussen en welke prijzen er bij jouw doelen horen.

Wat krijg je?

In 5 modules leer je hoe je een goed jaarplan maakt, welke acties je moet nemen om je doelen te bereiken, welke prijzen er horen bij je winst- én omzetdoel en hoe je gedurende het jaar erop kunt monitoren. 

Zodat je ervoor zorgt dat 2024 écht een succesvol en winstgevend jaar wordt! 

01 //

Module 1

In module 1 ga je reflecteren op 2023. Maar vooral ook je doelen voor 2024 stellen. Op inhoudelijk én financieel gebied. Dit mét een fijn Notion werkboek (je krijgt hem ook in PDF).

02 //

Module 2

Na deze module weet je precies hoeveel je aan bruto omzet moet draaien om jouw netto winstdoel te behalen. Inclusief wat je apart moet zetten voor de Belastingdienst. Je ontvangt hiervoor een handige rekentool. Hierdoor reken je al je cijfers automatisch door.

03 //

Module 3

Je gaat alles leren over hoe je vanuit dit omzet doel de juiste prijzen bepaald. Ook leer je welke handigheidjes er zijn om überhaupt goed prijzen te kunnen stellen en te kiezen wat het beste bij jou past. Hierbij ga ik in op uurtarieven, projectprijzen, productprijzen en pakketten. Ook leer je hoe je het werkt als je een mix qua diensten hebt.

04 //

Module 4

In deze module leg ik je uit hoe je met ‘potjes op je zakelijke rekening’ kunt werken. Zodat je altijd precies ziet hoeveel netto winst je hebt en zeker weet dat het geld voor de Belastingdienst apart  gezet is.

05 //

Module 5

In deze module ga je aan de slaag met de CEO Ochtend methode. De CEO Ochtend is een fijn maandelijks moment om te reflecteren, te kijken hoe je ervoor staat en acties voor de aankomende maand te bepalen. Inclusief handige dashboards die je hierbij helpen. Die ik op zo een manier voor je gemaakt heb dat je ze er maandelijks bij kunt pakken zodat het echt in je systeem komt. 

06 //

BONUS
Module

Pensioen & Arbeidsongeschiktheid. In deze bonus module leer je hoe pensioen voor ondernemers werkt, hoe je vermogen kunt opbouwen en alles over arbeidsongeschiktheid. Want; handig om dit ook mee te nemen in je prijzen! 

Investering €149,-.

EXCL. BTW

Het doel van deze cursus?

Hoe zou het zijn als je de hele dag doet wat je het liefste zou willen doen? 

En dat daar al je acties op gericht zijn. Dat je je geldzaken op orde hebt, weet dat je prijzen kloppend zijn, je áltijd weet hoeveel geld je hebt & dat je weet dat je prijzen passen bij jouw netto winstdoel. 

Na het online programma ‘Jouw Winstplan’ staat jouw inhoudelijke en financiële plan voor 2024 als een huis. En heb je de kennis en tools in huis om er maandelijks op te monitoren. 

Heb je tijdens het programma vragen? Na elke module heb je de mogelijkheid die insturen. Ik wil namelijk dat je het écht begrijpt en in de praktijk brengt. 

"Keuzes kunnen maken vanuit wat je écht wilt doen i.p.v. geld gedreven. Dat is wat ik jou gun met dit programma; omdat jij de hele financiële kant van je bedrijf op orde hebt."

Aan het einde van dit programma, weet je:

 • Wat je doelen voor 2024 zijn;
 • Wat je moet doen om deze te bereiken;
 • Hoeveel omzet je moet halen voor je netto winstdoel;
 • Welke prijzen daarbij horen;
 • Weet je precies hoeveel je apart moet zetten voor de Belastingdienst;
 • Kun je maandelijks een fijne CEO Ochtend uitvoeren.
Het programma om 2024
goed van start te gaan!

Jouw winstplan voor 2024

149,- excl. BTW
 • Online cursus met 5 modules
 • Mogelijkheid tot het 1 op 1 stellen van je vragen
 • Notion tools voor je CEO Ochtend
 • Dashboard om je financien bij te houden
 • BONUS: Module met alles over Pensioen, vermogensopbouw & AO

lovely review

LOVELY REVIEW
"Marlène is de eerste persoon die de financiële kant van mijn business begrijpelijk maakt.
Kelly Vink, Plain Jayne

Wie is Marlène May, degene die dit programma voor jou heeft ontwikkeld?

Voordat ik 6,5 jaar geleden startte met mijn adviesbureau, was ik meer dan 10 jaar werkzaam als regio-, sales- en franchisemanager, onder andere bij SNS Bank. Daar lag veel focus op de business-, finance-, liquiditeit- en salesplannen. Ik was ook verantwoordelijk voor het begeleiden van ondernemers, vanaf de start van een onderneming tot aan het openen van extra vestigingen. Door deze werkervaring beschik ik over een grote hoeveelheid financiële kennis en kunde die ik graag inzet voor jouw bedrijf. 

Ik ben enorm gedreven en enthousiast en ik houd van focus, structuur, oplossingen bedenken, de juiste dingen doen én die dingen goed doen, inzicht geven èn resultaten boeken. Daarnaast ben ik gek op reizen, lekker eten en veel sporten.

Wie is Marlène May, degene die deze opleiding voor jou heeft ontwikkeld?

Antwoord op jullie veelgestelde vragen:

Je hebt toegang tot het online programma tot en met eind november 2024. De inhoud is namelijk gebaseerd op de belastingregels van 2024. 

Wellicht juist, want dan weet je zeker dat je met de meest up to date financiële info je bedrijf start. Je kunt je prijzen op de juiste wijze betalen en weet zeker dat je genoeg geld apart zet voor de Belastingdienst. Hoe fijn is dat!

Dan mag je mij altijd jouw vragen stellen! Ik wil dat je het kunt toepassen in je bedrijf en leg het je dan graag op een handigere manier uit. Na elke module wijs ik je er sowieso op om waar nodig al je vragen aan mij te stellen. 🙂 

Dit verschilt uiteraard per persoon maar ik heb korte & krachtige video’s gemaakt. En ik verwacht dat je in ca. 2,5 uur al het video materiaal bekeken hebt. 

Allerlei upsells naar een groter of duurder product. Het is een op zichzelf staand en volwaardig programma waarbij je alles leert over geldzaken voor jou als IB-ondernemer. Inclusief pensioen, arbeidsongeschiktheid en vermogensopbouw. 

Vragen over het programma of wil je wat weten?

Stel ze gerust ik denk altijd graag even met je mee.