May I Advise

Maak Jouw Strategische Winstplan!

online programma

Met dit programma ga je jouw strategische en succesvolle winstplan vormgeven. Je werkt uit waar je idealiter naartoe wilt met je bedrijf en maakt een geweldig financieel plan hiervoor. Daarnaast ga je jouw strategische acties vormgeven om je doelen ook daadwerkelijk te behalen. En krijg je de tools in handen om hier maandelijks op te kunnen sturen. Daarnaast leer je alles over pensioen, arbeidsongeschiktheid en vermogensopbouw. 

Het resultaat? Na het programma ben je volledig op de hoogte van de geldzaken van je bedrijf, staat je plan als een huis en beschik je over de tools die alles voor je uitrekenen en zorgen voor continu financieel inzicht. Je ontvangt ook een handig CEO Ochtend document en finance dashboard om gedurende het jaar maandelijks in te zoomen op je doelen, cijfers, acties en resultaten.

Kortom, je gaat hiermee zorgen dat je je doelen écht realiseren, inclusief persoonlijk advies en feedback. 

150,- ex. btw

Ik, Marlène, host deze live dag. Ik coach & adviseer alweer ruim 13 jaar ondernemers.

Wil jij ook:

Dan is dit online programma zeker wat voor jou!

Lovely review
"Jeetje wat ben ik goed geholpen met deze cursus. Ik heb veel online cursussen gekocht en dit is de eerste die ik heb afgemaakt. Marlène deelt zoveel kennis en maakt het heel praktisch door de tools. Voorheen was ik snel het overzicht kwijt financieel en gaf ik het weer op. Door deze cursus heb ik ècht inzicht en ik kon met al mijn vragen bij Marlène terecht. Dit raad ik iedereen aan!"
Marloes Flach
Wat krijg je?

In 6 modules leer je hoe je een goed en strategisch plan maakt, welke acties je moet ondernemen om je doelen te bereiken, welke prijzen er passend zijn bij je winst- én omzetdoel en hoe je gedurende het jaar erop kunt monitoren. 

Zodat je ervoor zorgt je nu écht succesvol en winstgevend gaat ondernemen! 

01 //

Module 1

Reflecteren & doelen stellen

In module 1 ga je reflecteren op de afgelopen periode en doelen stellen, zowel op inhoudelijk als financieel gebied. Dit met behulp van een fijn Notion werkboek (je ontvangt het ook in PDF).

02 //

Module 2

Je netto winstdoel & bruto omzetdoel bepalen

Na deze module weet je precies hoeveel bruto omzet je moet genereren om jouw netto winstdoel te bereiken, inclusief het bedrag dat je apart moet zetten voor de Belastingdienst. Je ontvangt hiervoor een handige rekentool waarmee je al je cijfers automatisch kunt berekenen.

03 //

Module 3

Prijzen bepalen

Je gaat alles leren over hoe je vanuit dit omzetdoel de juiste prijzen bepaalt. Daarnaast ontdek je welke strategieën handig zijn om effectief prijzen vast te stellen en te kiezen wat het beste bij jou past. In deze module ga ik in op uurtarieven, projectprijzen, productprijzen en pakketten. Je leert ook hoe je dit toepast als je een mix van diensten aanbiedt.

04 //

Module 4

Altijd inzicht in je netto winst

In deze module leg ik uit hoe je kunt werken met potjes op je zakelijke rekening. Hierdoor kun je altijd precies zien hoeveel netto winst je hebt behaald en ben je er zeker van dat het geld voor de Belastingdienst apart is gezet.

05 //

Module 5

Jouw strategische plan maken

In deze module ga je aan de slag met het formuleren van jouw strategische plan. Je zult de financiële en inhoudelijke doelen die je hebt opgesteld vertalen naar een plan. Hierdoor krijg je een helder beeld van wat je wanneer wilt bereiken en welke strategische en sales acties je op welk moment wilt uitvoeren. Zodat je echt helder hebt hoe je jouw winstplan gaat realiseren. Inclusief handig Notion template hiervoor.

06 //

Module 6

Maandelijks evalueren met de CEO Ochtend

De CEO Ochtend is een waardevol maandelijks moment om te reflecteren, je voortgang te evalueren en acties voor de komende maand te bepalen. Inclusief handige dashboards aan die je hierbij helpen, op zo’n manier gemaakt dat je ze maandelijks erbij kunt pakken en de methode echt een waardevol en effectief onderdeel van je onderneming wordt.

07 //

BONUS
Module

Pensioen & Arbeidsongeschiktheid. 

In deze bonus module leer je hoe pensioen voor ondernemers werkt, hoe je vermogen kunt opbouwen en alles over arbeidsongeschiktheid. Inclusief een praktisch & handig stappenplan. Op deze pagina lees je alles over wat er in deze module aan bod komt.

Investering 150,-.

EXCL. BTW

Het doel van deze cursus?

Hoe zou het zijn als je de hele dag doet wat je het liefste zou willen doen? 

En dat daar al je acties op gericht zijn. Dat je je geldzaken op orde hebt, weet dat je prijzen kloppend zijn, je áltijd weet hoeveel geld je hebt & dat je weet dat je prijzen passen bij jouw netto winstdoel. 

Na het online programma ‘Jouw Winstplan’ heb je een strategisch plan geformuleerd. En staat je financiële plan als een huis. Daarnaast heb je de kennis en tools in huis om er maandelijks op te monitoren. 

Persoonlijke aandacht.

Heb je tijdens het programma vragen? Je mag me altijd om hulp vragen. Bovendien krijg je aan het einde van elke module de gelegenheid om extra vragen te stellen. Ik wil namelijk dat je het echt begrijpt en in de praktijk brengt. Ook zal ik je begeleiden bij je plannen en waar nodig advies en feedback geven.

"Keuzes kunnen maken vanuit wat je écht wilt doen i.p.v. geld gedreven. Dat is wat ik jou gun met dit programma; omdat jij de hele financiële kant van je bedrijf op orde hebt."

Aan het einde van dit programma, heb je:

  • Jouw doelen & strategische plan;
  • Acties geformuleerd om deze doelen te behalen;
  • Inzichtelijk hoeveel omzet je nodig hebt om je nettowinstdoel te behalen en weet je welke prijzen hierbij horen;
  • Tools om maandelijks jouw CEO Ochtend te houden;
  • Inzicht hoe je je pensioen & AO regelt.
Het programma om strategisch slim te ondernemen!

Jouw winstplan

150 excl. BTW
  • Online cursus met 6 modules
  • Mogelijkheid tot het stellen van 1-op-1 vragen
  • Notion-tools voor je CEO Ochtend
  • Dashboard om je financiën bij te houden
  • BONUS: Module met alles over Pensioen, Vermogensopbouw & AO
Lovely review
"Het was super waardevol! Marlène deelt veel goede tips en praktische tools waarmee je gelijk aan de slag kan. Waar ik voorheen maar wat deed, weet ik nu welke prijzen ik moet vragen om mijn doelen te bereiken, en ook om hier overzicht in te creëren en te behouden. Echt een aanrader voor iedereen die in controle wilt zijn over zijn/ haar financiën en een goede financiële basis wilt neerzetten.
"
Yvon Lenssinck - The Social Room

Hi, ik ben Marlène May, ondernemerscoach en strateeg.

Voordat ik 6,5 jaar geleden mijn adviesbureau startte, heb ik meer dan 10 jaar gewerkt als regio-, sales- en franchisemanager, onder andere bij SNS Bank. In deze functies lag de nadruk op het opstellen van business-, finance-, liquiditeit- en salesplannen. Ook was ik verantwoordelijk voor het begeleiden van ondernemers, vanaf de start van hun onderneming tot aan de opening van nieuwe vestigingen. Door deze werkervaring beschik ik over uitgebreide financiële kennis en expertise, die ik graag voor jouw bedrijf inzet.

Ik ben enorm gedreven en enthousiast. Ik hou van focus, structuur, oplossingen bedenken, het juiste doen én deze goed doen, inzicht bieden en resultaten boeken. Daarnaast ben ik gek op reizen, lekker eten en veel sporten.

Wie is Marlène May, degene die deze opleiding voor jou heeft ontwikkeld?

lovely review

lovely review

"Marlène is de eerste persoon die de financiële kant van mijn business begrijpelijk maakt.
Kelly Vink, Plain Jayne

Antwoord op jullie veelgestelde vragen:

Je hebt toegang tot het online programma tot en met eind november 2024. De inhoud is namelijk gebaseerd op de belastingregels van 2024. 

De 6 modules staan allemaal online.

De Bonus module over pensioen & arbeidsongeschiktheid komt in februari online.

Bovendien wordt het programma gedurende het jaar aangevuld met meer nuttige informatie passend bij jouw winstplan. Dus dit is nog niet alles!

Zeker, want dan heb je gegarandeerd de meest up to date financiële informatie die je nodig hebt voor een succesvolle start. Je kunt je prijzen op de juiste manier vaststellen en bent er zeker van dat je genoeg geld apart zet voor de Belastingdienst. Hoe fijn is dat!

Aarzel niet om mij al je vragen te stellen! Ik wil dat je de informatie kunt toepassen in je bedrijf en leg het je graag op een begrijpelijke manier uit. Na elke module zal ik je sowieso aanmoedigen om eventuele vragen aan mij te stellen. 🙂

Dit varieert natuurlijk per persoon, maar ik heb korte en krachtige video’s gemaakt. Ik verwacht dat je in ongeveer 2,5 uur al het videomateriaal hebt bekeken.

Geen upsells naar grotere of duurdere producten. Het programma op zichzelf is volwaardig en omvat alles wat je moet weten over financiën voor jou als IB-ondernemer, inclusief pensioen, arbeidsongeschiktheid en vermogensopbouw.

Heb je vragen over het programma of wil je meer informatie?

Stel ze gerust ik denk altijd graag even met je mee.