May I Advise

Leer hoe je voldoende geld opbouwt voor later!

Workshop Pensioen, Vermogensopbouw & Arbeidsongeschiktheid

In deze online workshop ga je alles leren over wat pensioen ishoe dit werkt en welke mogelijkheden er allemaal nog meer zijn om vermogen op te bouwen. Met als resultaat dat jij weet wat er mogelijk is en daarna een weloverwogen keuze kunt maken zodat jij je financiële wensen voor later kunt behalen. Daarnaast leer je wat er mogelijk is om als ondernemer doorbetaald te worden bij ziekte & zwangerschap.

47,- ex. btw

Live Sales Dag

Wil jij ook:

Volg dan deze online workshop waarin ik je hierover alles ga uitleggen en leren! De workshop bestaat uit 2 lessen. Daarnaast krijg je allemaal handige links om zaken uit te rekenen. En heb je de mogelijkheden om alle vragen die je hebt aan mij te stellen. De online workshop kost 47,- ex. btw.

Lovely review
Ik heb me gelijk ingeschreven en hoorde diverse opties voorbij komen waar ik niet eens aan gedacht zou hebben. Een echte aanrader voor iedereen die zijn pensioen goed wil regelen maar zelf wil weten waarom hij bepaalde keuzes hierin maakt.
Kelly Vink, Plain Jayne agency
Wat krijg je?

In 2 uitgebreide lessen leer je alles over Pensioen, Inkomen bij ziekte, Vermogen opbouwen & Beleggen.

01 //

Les 1

Pensioen & Vermogen opbouwen

In deze les leg ik je op een praktische & heldere wijze alles over welke mogelijkheden er zijn om je pensioen en vermogen op te bouwen. Ook wordt er ingegaan op hoe beleggen werkt. Je ontvangt handige links waarmee je zaken kunt doorrekenen. Na deze les weet je wat je moet doen om je pensioen als ondernemer goed te regelen. 

02 //

Extra

Stappenplan pensioen opbouwen

In dit stappenplan laat ik je zien hoe je door middel van enkele stappen alles wat je in de eerste module geleerd hebt ook écht in de praktijk gaat brengen. Zodat je echt wat gaan doen aan je pensioenopbouw.

03 //

Les 2

Ziekte (arbeidsongeschiktheid)

In deze les leg ik je alles uit over wat je kunt doen voor het geval je arbeidsongeschikt of zwanger raakt. Want je wilt geen stress om geld hebben mocht je onverhoopt ziek thuis komen te zitten of betaald met zwangerschapsverlof kunnen.

04 //

1 op 1

Mogelijkheid tot het stellen van al jouw vragen.

Tijdens de lessen leer je enorm veel over geldzaken als ondernemer. Alle vragen die jij hebt n.a.v. de lessen kun je mij 1 op 1 stellen. Ik denk graag met je mee zodat jij tot de beste invulling komt die bij jouw situatie past.

Investering 47,-.

EXCL. BTW

In deze workshop leer je:

  • Hoe je voor jezelf kunt berekenen en inzichtelijk kunt maken wat er nodig is aan pensioen / vermogen voor later;
  • Hoe pensioen en het pensioenstelsel in Nederland werkt, welke mogelijkheden er zijn, wat er fiscaal vriendelijk is voor ondernemers en wat de voor- en nadelen hiervan zijn.
  • Hoe de ‘fiscale voordelen’ (jaarruimte & Fiscale oudedagsreserve) voor ondernemers werken. Inclusief de voor- en nadelen.
  • Ga ik je uitleggen hoe het werkt als je arbeidsongeschikt raakt als ondernemer en welke mogelijkheden er zijn om je inkomensverlies af te dekken;
  • Licht ik toe wat je als ondernemer kunt regelen voor je zwangerschapsverlof;
  • Ga ik in op al jouw vragen over deze onderwerpen!

Wil je al je geldzaken op orde hebben?

Dan is het online programma ‘jouw strategische winstplan’, waar deze workshop pensioen als bonus bij zit perfect! Met dit programma ga je jouw strategische en succesvolle winstplan vormgeven. Je werkt uit waar je idealiter naartoe wilt met je bedrijf en maakt een geweldig financieel plan hiervoor. Daarnaast ga je jouw strategische acties vormgeven om je doelen ook daadwerkelijk te behalen. En krijg je de tools in handen om hier maandelijks op te kunnen sturen. Daarnaast leer je alles over pensioen, arbeidsongeschiktheid en vermogensopbouw. 

Het resultaat? Na het programma ben je volledig op de hoogte van de geldzaken van je bedrijf, staat je plan als een huis en beschik je over de tools die alles voor je uitrekenen en zorgen voor continu financieel inzicht. Je ontvangt ook een handig CEO Ochtend document en finance dashboard om gedurende het jaar maandelijks in te zoomen op je doelen, cijfers, acties en resultaten.

Kortom, je gaat hiermee zorgen dat je je doelen écht realiseren, inclusief persoonlijk advies en feedback. 

Hi, ik ben Marlène May, ondernemerscoach en strateeg.

Voordat ik 6,5 jaar geleden mijn adviesbureau startte, heb ik meer dan 10 jaar gewerkt als regio-, sales- en franchisemanager, onder andere bij SNS Bank. In deze functies lag de nadruk op het opstellen van business-, finance-, liquiditeit- en salesplannen. Ook was ik verantwoordelijk voor het begeleiden van ondernemers, vanaf de start van hun onderneming tot aan de opening van nieuwe vestigingen. Door deze werkervaring beschik ik over uitgebreide financiële kennis en expertise, die ik graag voor jouw bedrijf inzet.

Ik ben enorm gedreven en enthousiast. Ik hou van focus, structuur, oplossingen bedenken, het juiste doen én deze goed doen, inzicht bieden en resultaten boeken. Daarnaast ben ik gek op reizen, lekker eten en veel sporten.

Wie is Marlène May, degene die deze opleiding voor jou heeft ontwikkeld?
Lovely review
Op de een of andere vreemde manier had ik een soort idee van: "ik moet IETS gaan regelen en ik moet een keuze maken WAT".. maar toen ik zag dat jij qua pensioen ook een combinatie hebt aan opties, dacht ik: "ja.. zo kan het ook!".
Manon
Investering 47,-.

EXCL. BTW

Heb je vragen over de workshop of wil je meer informatie?

Stel ze gerust ik denk altijd graag even met je mee.